Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všechna rakovina je z ropy, a jejích derivátú v jídlech a limonádách
  • Naše zdravotní pojišťovny jistě OECD vysvětlí, že na takové zbytečnosti nemají peníze. Kam by přišly! Na protirakovinných preparátech se přece dá rejžovat daleko líp, a jakékoli snižování počtu budoucích pacientů je proto nežádoucí.
  • Nejak mi nejde dohromady,pece o lid,aby predesel rakovine a pritom potraviny jsou sama chemie,ochucovadla,E...Lide ziji ve stresech,nemohou se o sebe dobre zdraveji starat,nemaji dostatek penez,aby mohli zdraveji jist,kupovat si ovoce,mlecne vyrobky,ktere rodice uz nyni detem omezuji,i mlsa,nebot je vse predrazene a kolikrat same sizeniny,vsude,braky...Lide maji sotva na jidlo a jsou radi ze jeste vubec poplati same poplatky..EU si vymysli ruzne nesmysly,tak proc se tu nesrovnaji platy,co maji v Nemecku,kdyz se k nim tolikrat prirovnavame s ruznymi poplatky,ale s platy jsme porad nekde na vychode...Maji venku vyssi uroven,mohou si o moc vic koupit,platy maji Nemci o moc vetsi a tu se stale jen zdrazuje a snizuje ziv.uroven,jsme tim i levna prac,sila.Driv se delalo 8 hod.,vic ne ze zdrav,duvodu,ani venku nedelaji 12 hod.,jen zde jsme se stali levnymi otroky,oblbuji nas tu,klamou,lip nebude..Je tu diktatura,na kdejakou bolest se cpou leky a telo pak habruje z chemie v tele,leky tlumi prirozenost a lide neciti sve telo,jak maji a neodhadnou tak,co potrebuji,neciti sebe..Jsou nekteri zvykli na leky,treba na tlak a kdyz vysadi,maji kolaps..Papinak se reguluje pistem,jak je potreba u vareni,tak i telo,leky vse tlumi a ztraci se funkce,jak kdyz pist ucpeme prstem,aby nesycel,pak i bouchne...
    • Ale Emo, ty jsin ještě nepochopila, že platy se nedají srovnat s ostatními zeměmi EU především proto, že by Kalouskové, Drábkové, Bakalové a jim podobní museli přestat krást !!! A to oni nemají v úmyslu ani náhodou !!! A možná i ty je ráda sama volíš, aby toho mohli nakrást ještě víc. Nevím, neobviňuji konkrétně tebe, píši možná, tedy jen jako příklad, ale obstarávají to ostatní, hlavně ti, co nám tady na diskuzích nadávají do zlodějských komunistů a podobně. Musí to svádět na komunisty, aby jste nepoznali, že ne komunisté , ale oni sami kradou jako straky !!!
  • Není dnes snadné chodit stále k lékařům pro nějaká zjištění. Konkrétně na sceeningu prsu jsem byla jen jednou a zapřísahla jsem se, že naposled. Dva měsíce po té jsem se prsou pro bolest nemohla ani dotknout, až jsem došla k rozhodnutí, že jestli mi toto zacházení nevyvolá nežádoucí reakci, pak už nikdy se tomu nepodrobím. A to i přestože gynekoložka, k níž patřím, je symaptická a velmi odpovědná lékařka. Zve mě i písemně, ovšem je mi líto, že ji zklamu, já jsem ráda, že nemám problémy a nechci si je vyrábět.
    • To tě chápu, ale před rizikem rakoviny prsu tě to neochrání. Pak je to ještě horší. Ta vyšetření, např. endoskopická jsou také nepříjemná, ale musí se to vydržet, pořád je lepší občas vydržet nepříjemnost i bolest, než potom si musit nechat amputovat celý prs.... přitom řada žen je ochotna podstoupit ještě nepříjemnější plastiku prsu s rizikem , že implantáty mohou způsobit i vážné komplikace a přesto na to jdou, jen kvůli mužské hlouposti, aby se jim více líbily, či vypadaly atraktívněji...Potom může být pozdě, ale to už je tvé rozhodnutí, do kterého ti nemohou mluvit ani lékaři, jen potom musí učinit to, co je nezbytné...
  • Za mého mládí v našem městě se vědělo maximálně o třech případech rakoviny. Jejich trápení jsme všichni sdíleli. Dnes se dovídám o takovém množství rakoviny ve svém okolí, včetně vlastní rodiny, že už nevěřím na náhodnost. To musí být zapříčiněno životním stylem. Jsou tady rizikoví i velmi mladincí lidé, kteří ještě ani nedosáhli vytouženého vzdělání. Před léty v naší rodině zemřeli na rakovinu pouze manželé, kteří postupně přišli tragicky o dvě děti. Pro mě to byl varující signál, o kterém v té době nikdo nespekuloval, že rakovinu spustil jejich žal. Dnes už to připouští i odborníci. To, že se rakovina už vyskytuje i u velmi mladičkých lidí přikládám tomu, že žijí v nejistotě. I přes dobré výsledky ve studiu nemají záruky, že budou mít příležitost se úspěšně zařadit do pracovního procesu. A to je taky zoufale stresující. Je to varování všem, kteří se neodpovědně podílejí na takovém životním stylu. Já Vás všechny vyzývám, abyste se aktivně v každodenním životě zapojili k potírání všech negativních jevů, oslabující mladé lidi v jejich neději ve vlastní budoucnost.
  • postavit v každém větším městě fukušimský nebo černobylský reaktor a v rámci prevence by všichni občané byli plošně nejen osnímkováni nýbrž by se i preventivně podrobili radioterapii. to by ubylo rakoviny. to na Ukrajině nebo v Japonsku už s rakovinou díky své prozíravosti vůbec problémy nemají. jen u nás v zaostalé rozvojové zemi jsme sto let za opicema. DOSTAVME TEMELÍN. JADERNÝ REAKTOR DO KAŽDÉ RODINY HIP HIP HIP AŤ ŽIJE ATOMOVÁ LOBBY. K většímu zdraví obyvatelstva.
  • Za nekvalitní stravou stojí hlavně nadnárodní řetězce,které se sem natahly po údajné revoluci.Za komunistického režimu byla strava mnohem kvalitnější a její kontrola rovněž.Zlatí komunisté!
    • Souhlasím, ale to je jen jeden faktor. Rakovin je spousta druhů, několik set. A tady jde pouze o nejčastější typy a také nejnebezpečnější, jako rakovina plic, tlustého střeva, prsu, ledvin či jater prostaty či děložního čípku atp. Přitom za komunistů existoval screening ( vyhledávání, prevence ) např. tehdy v 60tých letech zejména jen ale TBC - snímkování plic, které by nyní mohlo klidně sloužit i jako screening plicní rakoviny. Už samotný snímek může rakovinu odhalit a pokud by se k pravidelnému snímkování zepředu přidala i boční projekce, tak by se hodně případů našlo včas. A v dnešní době, kdy existují např. testy na okultní krvácení, krevni testy TU markerů, endoskopie atd, což dříve nebylo, ČR by nemusela figurovat na prvním místě v úmrtnosti na rakovinu na světě. Dneska se vše nechává na občanu, pacientovi. Ten ale přichází obvykle pozdě, kdy už nádorové bujení značně pokročilo. Rakovina je nebezpečná právě pro svoji zákeřnost, kdy je většinou v počátečních fázích bezpříznaková a i první příznaky jsou obdobné, jako u jiných, benigních onemocněních, nad kterými pacient mávne rukou...a pak to přijde a stojí to tedy za to !!! Pojišťovny některá preventivní vyšetření hradí. Přesto ale jsou hlavním problémem peníze. Zdravotní pojišťovny by se nejraději chovaly jako výdělečný podnik, ačkoli většinou prodělávají a tak celý tento požadavek OECD screeningu je jistě správný , ale koliduje s požadavkem peněz. Jo, když u nás nejprve už 24 let musely dostat miliardy kmotři, církve, atp.,napojení na poslance a ministry, armáda musí kupovat nefunkční letadla, požaduje každý miliardy na kdejakou blbost ( a dostává je díky Kalouskům a pod.), miliardáři ala Babiš jsou oslavováni, jak je úspěšný, když už je miliardářem, Kellner či či Bakala, Janeček atd. Když mají přednost miliardáři a církev, pak holt lidičky je oslavujte, ale radostně pak i umírejte. Tak, tak, hošánkové, nadávejte těm pravým, a ne těm, kteří bojují za vás. Proč vlastně ??? Vždyˇse na to mohou vykašlat, když za kritický příspěvek se ozvou placení provokatéři s nadávkami... Kdyby se nestavěl ztracený tunel " Blanka", bylo by dost peněz na ten screening rakoviny. Naše zlodějské vlády ale dávají raději peníze zlodějům a nemocné nechají umírat, lidí je přece jako sr a ček.. Však pro sebe už si nakradli, aby oni žili, ať si ostatní klidně a svobodně umřou, svoboda je přece nejdůležitějšé...ale jaká a pro koho !!!
    • Jaroušku, chce to umět číst a sledovat údaje. *14*
      Hezký den

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit