Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kloním se k názoru, že Okamura píchne vždy do vosího hnízda, už i svým blogem. Zajímalo by mě, jak by to bylo v praxi. A ani v senátu, ani v parlamentu se moc nepředvedl. Takže všechny jeho dosavadní kroky, bohužel, musím brát jako čistě populistické!
  • Kde je můj oblíbený kolaborant a udavač ? chci se dozvědět pravdu o Afganistánu o hrdinných Talibancích
    • Proč se urážíte! Každý ví, že jste nula!
  • Každá "menšina" si ve většinové společnosti a to celosvětově..,dovolí jen to, co jí ta většinová společnost bude trpět a tolerovat se schopností se tomu bránit či zbaběle nebránit. Když to projde a jak jde vidět, tak to těm musulmanům a jiným menšinám... skutečně a zcela nepochopitelně prochází s posvěcením uprděných politiků !..,budou salámovou metodou své požadavky zkoušet dál ve stylu ...my se vám budeme, tak dlouho přizpůsobovat, až se nám nakonec vy !!!. budete muset přizpůsobit..!!! Když tedy politici impotentně a totálně až zrádně selhávají, tak většinová společnost i každý za sebe..se musí tedy umět rozhodnout co dál.. ustupovat či už nikoliv ..a nebo prostě zanikne požrána těmi menšinami co už dnes na úkor většin, za jejich práci i hlavně peníze, které pak víc a víc schází pro vlastní lidi co je ke všemu ještě dokonce i vydělali za mnoho let práce a nyní se s málem toho musí dívat na to, jak je tyto menšiny doslova okrádají, prožírají, prochlastávají a vyloženě promrdávají k dalšímu množení se, což je dnes přímo systémová a vyděračská podmínka k získání dalších soc dávek a na peníze, pomoc i důchody pro vlastní lidi pak už často "prý není ze zákona nárok i politická vůle " s poukázáním, že se prý mají postarat sami o sebe..s poznámkou i nápovědou, že neexistuje musulman či cikán, jako pojem ..bezdomovec či vyložený chudák o které se stát na úkor většiny nepostará !.., ale u tzv. "domácích" je to známý jev i když mnozí celý život pracovali a vše řádně odváděli k platbám státu, který se k nim nyní nezná, jak macecha, když právě tito potřebují pomoci....
    • Je to populistická politika levicových stran. Když říkám levicových, tak míním všechny parlamentní. Pravicová, konzervativní, slušná strana pro občany se tu ještě nenarodila. Současní ovčané by ji ani nevolili. A pak si stěžují.
    • Smutné, ale pravdivé. Bohužel.
  • Proto, aby krach „liberální ekonomiky“ oddálili, než vyvolají nějakou válku, na kterou inflaci svedou, udělali tichou dohodu se Saudy a šejky!!! Že jim pomůžou rozsadit islámce do celého světa. Šejci tak ovšem konají z náboženských důvodů šíření pravé víry, neboť proto jim dal Alláh ropu.

    Šejkové se s pravou asijskou vychytralostí chystají nakonec pomocí fanatiků zlikvidovat i bankéře a učinit svět islámským. A nastolit skrze šáriu před koncem (zvratem) života na planetě onen největší útlak křesťanů podle Zjevení. Se šejky vznikla dohoda proto, že ti dolar udržet mohou. Tak, že se zavážou jej prodávat jen v dolarech. A také zbraně z USA jen v dolarech. Aby i zbraně šly na odbyt, je třeba pohnou blbouny všech typů a na všech kontinentech, aby se rvali, i když vlastně neví proč. Nějaké heslo se jim prostřednictvím vycvičených proroků dodá.

    Za vším hledej peníze!!! V Americe na kvadrát!!! A jak se chovat? Nenechat se vyprovokovat k válce pomocí jakkoliv „barevných revolučních gard“! Neprodávat hodnoty za natištěné papírky! Třeba formou privatizace v budoucnosti nedostatkové vody do zahraničních rukou. Občané by si měli všimnout, která vláda a osoba to v ČR „privatizovala“ hodnoty a nemovitosti za papírky do zahraničí. A Češi by neměli v roli užitečných idiotů hulákat pod nějakými záminkami na funkcionáře státu, o kterých je známo, že nejsou podplatitelní! Protože vždy jde v politice o něco jiného, než je proklamováno. Nebo tady brzy budou mít v každém městě islámské čtvrti multikulti s jejich pozitivní preferencí.
  • Rusko je na dně a Zeman v koncích. Lépe už nový rok začít nemohl!!

    Islamismu - nacismus - komunismus -- jedna teroristická rodina!!
    • a tvůj blbismus taky *7*
  • Už aby přišla doba, kdy občan bude moci říct nahlas co se mu nelíbí, aniž ba byl od některých osočován z xenofobie, rasismu atd.

    Anebo ještě lépe, až bude doba, kdy rasismus a xenofobie nebudou považovány za nic špatného. Bude to součástí přirozeného nároku člověka na přežití a udržení podmínek, na jaké jsme po generace zvyklí.

    Až přijde doba, kdy lidé nebudou muset strpět výmysly politiků, ale politici se budou řídit tím, co chtějí (nechtějí) lidé. Proč už jsme je k tomu dávno nedonutili?
    • Kéž by doba, kdy se rasisté a xenofobové nebudou muset skrývat, nikdy nenastala. Lidské stroje na zabíjení je třeba zastavit.
      • To jen meleš staré fráze. Vývoj v Evropě jde takovým směrem, že strach z přistěhovalců a klidně tomu říkejme rasismus nebo xenofobie je naprosto opodstatněný. A kdo to dosud nepochopil, toho je mi líto.
        • Reagovat na blby kteří vidí soudruhy na každém kroku je zbytečné. Ani totiž nevědí, že soudruh jako oslovení bylo dávno před komunisty.
          • Udivuje mne, Soudruhu, kolik toho "víte" o někom jako jsem já.
            Ale v jednom s vámi, Soudruhu, souhlasím, reagovat na blby, jako jste například vy, je zbytečné.
        • Soudruhu,
          1. Cizím lidem se vyká.
          2. Přistěhovalci rozhodně nejsou takový problém, jak naznačujete. Problémem jsou pouze extrémisti, ovšem jakéhokoliv druhu, tedy třeba i vy jste problémem společnosti. Rasismus nikdy není opodstatněný.
          • Že to tak znáte! Poučte laskavě své nacistické soukmenovce:
            1) že cizím lidem se vyká,
            2) že se nekradou nicky,
            3) až budete řádně platit daně a uvidíte na jakou svoloč jdou, tak budete kydat jinak! Až Vám někdo unese dítě a znásilní ženu, až budete muset být vegetariánem!
            4) zameťte si před svým prahem!
      • Ono je třeba zastavit nekontrolované množení lidského druhu.
        • Toho bych se nebál. Ono se brzy naším přičiněním zastaví. Už se tak děje, aniž bychom si to uvědomovali.
        • Třeba takových nepotřebných nic, jako jste Vy. To jste myslel!
        • No, například za kastraci komunisty bych dával tranzistoráky, třeba i 2. *1*
  • Naštěstí se slušní lidé po celém světě probouzejí!!

    Padl despota Janukovyč. Zemana čeká to stejné. Sice se také snaží držet svého korýtka
    zuby nehty ale to ho nezachrání. Národ ho nechce a dal mu jasně najevo při
    milionových demonstracích.

    Putin si zahrál na Hitlera když zkoušel zabrat zem pod záminkou ochrany Ruské menšiny.
    A po zásluze ho čeká Hitlerův osud. I v Rusku je připravena demokratická opozice
    svrhnout Rudou vládu která zem sužuje od roku 1917.
    Pak ji čeká ještě těžší úkol. Udělat ze zaostalého Ruska civilizovanou zem.
    • Och ty Sibylo.
      Kolik lesů padlo na ty miliony červených kartiček. *1*
      Kde je zodpovědný přístup k přírodě. *16*
  • dearputin.com
  • Proč uschcánci podporují islám:

    http://hledani.gnosis.cz/proc-americka-vlada-vseobecne-podporuje-rozmnozovani-a-rozsirovani-zapadni-civilizaci-neprizpusobivych-vrstev-jako-islamcu-a-romu/
  • Ano Islamisté a komunisté jsou nebezpečím pro civilizovaný svět!!

    Proto je třeba naložit je do vagonů a poslat do Ruských stepí. Tam můžou žít
    jako zvířata a neobtěžovat slušné lidi.

    Porošenko má dobrý nápad. Na hranicích s Ruskem zbuduje velkou bariéru a hlídky
    budou střílet po každém vlku z Východu který se k nám bude chtít vplížit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit