Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to škoda, ale Češi si nedovedou vládnout. Nejvíc na ně platí diktátoři. Nebýt Hitlera, ještě dnes bysme jezdili vlevo. Tehdy to bylo vyřešeno do měsíce.
  • Teoretičtí intelektuálové typu Lebeda na všechno mají hotovou škatulku s nálepkou špatné-dobré. Role takových amatérů-intelektuálů v dějinách se dá taky zhodnotit docela dobře - většinou svými kecy a zvlhlým demokratickým idealismem všechno zkurvili (viz tzv. sametová revoluce), protože funkční praxe je někde jinde a nevyvíjí se z teoretických pouček. A Okamurovy názory se zdají vycházet z potřeb doby. Nenosí nakonec Okamura stejné ponožky jako Mussolini, pane Lebedo a jemu podobní?
  • zní to zajimavě.ted jestli to je vůbec realizovatelné,a jak. *2*
  • Čítankový populismus. Tomio. Když se nedomluví dva, desítky už se tuplem nedomluví. Vznikne nám tu leda opapírované bezvládí, v němž bude teprve položen ten pravý základ naprosto bezkonkurenční korupci. V té už takřka vedeme i bez anarchie, takže Váš návrh pokládám za zbytečný. Děkuji, ale nechci.
  • Neumím si to v našich "českých" podmínkách představit. Jen vím , že za první rep. tu byla podobná situace vlád s mnoha malými stranami a zástupci různých společenství, ale co jsem si taky zjistil z internetu, starých novin i z vykládání některých příbuzných..., tak to byla doba, kdy v našem parlamentě létaly lavice, padaly facky a dokonce se i v parlamentě střílelo, sice do vzduchu, ale střílelo ! Dokonce jednou musela zasahovat četnická i policejní služba na naše "poslance",aby je umravnila k pořádku a dalšímu jednání ! Myslím si, že náš národ má historický problém si dlouhodobě sám vládnout a to nemyslím ve zlém..Neuměly to ani české stavy za " krále Jirky z Poděbrad" natož dnes...My umíme být jen "pod někým" ...Tak to prostě je.
  • Ano, tento systém voleb skrze politické strany je pro náš národ nepoužitelný. Vždy jsme pod někoho patřili a teď si myslíme, že umíme řídit stát. V senátu by měli být lidé s určitými předpoklady. Možná zde takoví ani nejsou, ale kvalita, vzdělanost(opravdovou, ne koupenou), zkušenost ze zahraniční politiky. Nejlepší by byla centrální vláda z Evropské unie bez naší vlády. Stejně jsme Češi na baterky, bez nacionalistického myšlení. Vrchol nekvality naší vlády bude tendr na dodání technologie pro výstavbu další etapy jaderné elektrárny Temelín. To už avizovali mnozí odborníci. Zatím to peče jen Klaus s Medvěděvem.
    • nepotřebujeme nacionalistické myšlení..možná trochu vlastenecké , ale jsme lidé ..mezi lidmi ne této planetě není rozdíl , jen možná v barvě kůže a v tom že hrajeme odlišné hry ..jinak jsme všicni lidé !!
  • Na lůzu jsou nakoupeny gripeny a transportéry i nové pušky tak si jen něco zkuste , v tomto chaósu se nejlíp krade
  • ve state s parlamentem, ve kterem se neni schopno rozumne domluvit 5 stran by meli byt "voleni" zastupci ruznych hnuti, klik a lobby? hmm, ten chaos by byl jeste horsi nez mame ted..v zemi, kde chybi jakakoli vize do budoucna a kde se "volic" rozhoduje na zaklade slibu na "svetle zitrky" a ne skutku uz vykonanych, by zafungovala jen vlada nejakeho diktatora!! takze zpet do totality, demokracii si my cesi nezaslouzime, neumime v ni zit *12*
  • Alespon tem kriminalnikum ze senatu a snemovny mirne "zatopil".Vsak ta holota si brzo najde cestu,jak pana Okamuru znemoznit.em2
  • to kritik: souhlasím! Je to tak, bohužel! Zaprodanci naší země, na lidi .......

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit