Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro Marker. M558

    ...to jeho blokování ve sněmovně stojí daňové poplatníky každou hodinu 719 000,- Kč...

    To je vskutku užitečné pro občany...

    Jo - a zopakuj si anatomii ...

  • okamura je mimo hru navdycky !!! a te skonci plne !!!!

    • Nadměrné používání vykřičníků je libůstka psychopatů. Nebo jimi sám přesvědčuje sebe, že máte pravdu ?

      • vyser si voko !!!!!!!!!!!!!!!!!!

      • vyser si voko !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • josef.chmela

    Škoda. I takové strany jako jsou okamurovci náš stát potřebuje jako prase drbání.

  • https://medium.seznam.cz/clanek/bob-kartous-dalsi-z-mnoha-varovani-pro-demokracii-z-nichz-se-zrejme-nepoucime-67783

    no je to tak, ten trend už je tady dlouho a bude pokračovat, protože živíme inkluzi ve školách, tzn. populisté, extrémisté a falešné elity budou mít pré, protože tahle generace bude snadno zmanipulovatelnou už jen tím, že nebudou dostatečně edukovaní.. A to už jim ty neuronové sítě spolehlivě ničí to množství času stráveného ve virtuálním prostoru netu. Nevím, kdo si tohle objednal, ale pokud chcete otáčet koly dějin, musíte začít u inkluze (tedy nové generace).
    Tím, že národ spolehlivě hloupne, tak dnes jsou proto volby hlavně o manipulacích, každý takový skokan jako AUTOMOBILOVÝ ZÁVODNÍK Turek musí být manipulátorem, populistou, někdy vyloženě fabulantem - elektroauta kontra ty se spalovacími, nebo Turek teda spíše fandí zážehovým, jak jsem pochopil, což ho vyjde ale do budoucna ještě dráž, protože jednička v té výrobě NAFTY na světě je na Východě, budou mu tu cenu šroubovat soudruzi do aleluja.. :)  Jestli má rád fakt Václava Klause, měl by mu tuhle východní mantru téměř monopolu už dávno vysvětlit. 

    Chybí-li rozum, berou se témata jako spalovací motory, migrace a energetický trh - ten ti rozumnější, protože tam je, co zlepšovat v rámci byrokracie EU (průmyslové emisní povolenky + zelená daň pro domácnosti, do toho máme problém si prosadit v EU nově do vlastního energetického mixu klíčovou jadernou energetiku v takové šíři, v jaké stavíme třeba ty Dukovany, teď to vypadá, že zbytečně, což nás udělá navíc soběstačnými, byť to má být plánováno jako alternativa vykrytí případné nízké produkce těch alternativních zdrojů). 

    Stáňu z Horní Dolní zajímá ale jen to, jestli mu najednou nevezmete jeho auto, které sice sotva jede, ale na nové elektro není schopen ušetřit ani za 15 let ( protože je finančně negramotným a má spotřebu jako tryskáč), nepotká za humny někoho, koho v životě neviděl (Syřana, obyvatele Burkiny Faso) a kolik zaplatí za kotel v rámci baráku..
    čiže žádní vítězové, jen prostě elitní manipulátoři téhle doby, ve které se vše nejen v naší společnosti láme pro příští dekády, jak už píšu poslední rok, dva.
    tohle jsou jinak vše lidé - Turek a těch 150tis příznivců tuningu, kteří řeší v životě obecně problémy, až přijdou, tzn. až ty následky.. proto se tihle lidé taky rekrutují z těch dělnicko-rolnických kruhů, popř. kompletně celoživotně trpí s absencí vzdělání. Těmto nevysvětlíte nic, necílí na fakta, ale na guru, tzn. ty vůdce s charismatickým panstvím, leč nízkým intelektem, popř. nedouky ( tohle bude jinak největší problém příštích let geopoliticky nárůst těchto psychopatů globálně u moci). Snáze se s takovými identifikují.. :)

    • KIMCID

      🤣🤣🤣🤣

  • K výsledku pana Okamury se jistě s vervou budou vyjadřovat euronevoliči s dlouhjou chvílí jako je politicky neodpovědný opičák chmela a jindříšek nejtupější čumáček (ten se bude vymačkávat alespoň třikrát, aby diskutéry co nejvíce "obohatil"). Jakoby dodatečně chtěli něco pozitivního udělat. To nejpozitivnější propásli. Druhé nejpozitivnější co mohou udělat je podle návodu na získání zenomysli. Už tedy mají zpoždění. Že by si přiznali zbabělost ? Nebo budou kritizovat jim nepříjemný názor pro ukojení ega ? Jsou tu mnohem vyspělejší diskutéři. Například pánové ferda.borek, kyselík, okoun. Kde je stále goym ?

    • Také asi gaheris, strbačka, kaviz, asi i mung.go, kdyby to nedělal někdy tak poučovatelsky.

  • Komu se tento pán věnoval do této doby? 

    • Dobrá otázka...👍

      Zřejmě jen sám sobě...


      • Zase píseček v ložisku ? Okamura například svůj poslanecký plat věnuje dobročinným účelům. A jste nezaregistroval/la, že celé hodiny kritizuje vládu, snaží se blokovat jejich zločinná usnesení a předkládá návrhy ? To je také věnování se sobě ? Až vám zase vyhřeznou mozkové chlopně, nenechávejte to bez povšimnutí. Snažte se je naládovat zpět.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit