Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Má na programu všechno jako komunisté. Proto by se měli spojit a vytvořit Národní frontu proti buržoustům, kulakům a církvi. Těmto úplně znárodnit, protože žádný majetek v kriminálech nepotřebují. Všechna moc patří lidu - ať žije proletariát !!!!
  • Okamura holt leží někomu v žaludku. Není se čemu divit.
  • To Karel S. vyhlášený plantala a obecní hlupák z TOP nazval Tomiho "zemským škůdcem".Na stránkách nějakého romeo.cz. Panečku to jsou obraty!Hnída této země,ostuda a pologramota, s minimální schopností se vyjadřovat, tady háže jedovaté sliny.Karlík - ten který se zasazuje o přijetí tisíců imigrantů, kteří to údajně moc potřebují tady bude udělovat lekce.Ten kterého principál Kalousek před volbami na náměstích předváděl jako cvičeného medvěda.To Mirda svolal lidi, že bude jako medvěd.Pak ze zákulisí přibelhal brumla, něco nesrozumitelného zabrumlal a atrakce byla na světě.
  • V současné době má Okamura jedny z nejlepších a nejrealističtějších názorů. Říká otevřeně to, co si myslí 99% národa. A právě to se sluníčkářům a pravdoláskařům nelíbí a proto se ho snaží očerňovat kde to jen jde. Fandím mu a doufám, že neschopnost současné politické garnitury razantně řešit současné problémy, vynese politiky jeho formátu výše a výše.
  • má sice značné rezervy ale zas se dokáže ostře postavit všem populistům, kteří by tady budovali africká islámská sídliště.Protože jinak v Praze mají všichni plnou hubu demokracie a sociálního cítění.Takového toho cítění na úkor nás všech.Největší citlivky Sobotka,Chovanec a socani vůbec.
  • Hnutí Úsvit rozložil na pokyn Baráka s Bombama také Černoch. Pan Okamura se stal svým postojem totiž nepohodlným, když nesouhlasí mimo jiné s "demokratickou" okupací naší republiky amrdolama.
  • děkuji že jsem se zvolil
  • Nyní jsem z této situace nějaký "německý"!? Cožpak moderní strana mladých Úsvit již neexistuje? To budou mládežníci měnit kabáty každé dva roky? No jo, vyfasují se příspěvky od státu a Vijó koně! Nezbývá palk nic jiného, než založit stranu Soumrak! (Nebo Somrák). *3*
    • Tomio Okamura, komunistický bonz, prohlásil, že jedině KSČ byla vždy spravedlivá
      strana! N eví nic o zločinné činnosti této páté kolony, vždy služky Kremlu! Tato
      partaj putinovských agentů a vrahů nebyla za svoje zločiny od doby svého vzniku
      dosud potrestána a za svoje zločiny se českému národu neomluvila!
      Komunistické zločiny jsou nepromlčitelné a "samet " neskončil!
      • nejen českému národu, ale dokonce ani moravskému národu se neomluvila. Tos netušil, co....?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit