Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dostali do Parlamentu na úkor havloidních lhářů. Nic nepobaví víc, než ten hysterický havloidní kvikot *5*
  • zdravotní sestry, několik podnikatelů, elektromontér.. a co jako PORÁT LEPŠÍ NEŽ, HERCI, nebo absolventi moderního umění (KRNDA) a další komediantí rozhodně lépší ministrině zdravotnictví coby zdravotní sestra než hérečka či malířka obrazů co řídí hlavní město *1* *1* *1*
  • Článek plný nenávisti - a strachu.
    Co kdyby takoví vyhráli, že pane autore. To byl konec. Váš konec. Musel by jste začít dělat něco užitečnějšího.
    Jistěže v článku je hodně pravdy - ale ta pravda je selektivní. Na jiné strany, hlavně na ty etablované by se dalo najít taky dost špíny. Možná více, než na okamurovce. Ostatně - na každého si dokážeme (autor určitě) vymyslet nějakou tu nechutnost. Někteří lidé prostě mají pocit nedoceněnosti a frustrace a tak plivou kolem sebe jedovaté sliny.

    Ale k věci: Víte, kdo je to populista? Je to člověk, který vyjadřuje názory populace - tedy jak se říkávalo "dělného lidu". Nejsou to názory "pražské" (i jiné) kavárny, ale těch, kdo tu "kavárnu" zásobují kávou, zákusky, elektřinou, kteří tam uklízejí a topí v kotelně. Bez sociologů se obejdeme lépe, než bez řidičů tramvají nebo prodavaček.
    Bohužel s těmito samozvanými "mudrci z kavárny" se sveze celá inteligence. Vzdělanec jako vzdělanec si nakonec řeknou někteří prostší. Myslím, že by se inteligence měla proti téhle "inteligenci" nějak zřetelně vymezit. Velice škodí jejímu obrazu.

    Proto všechno mi všechna ta nenávist připadá tak trapná.
  • Autor článku je regulérní nenávistný zoufalec.

    Pan prezident Zeman má ohledně českých novinářů pravdu.
    • Velmi přesná definice "status quo"!
  • Vážený ten elektromontér je chytřejší než Vy pane! Víte co ten musí znát zákonů ,matematiku,fyziku,chemii atd .Normy ČSN a další věci je hrůza,když takový exot jako vy se vyjadřuje .Zatím ti inž.,doktoři politologové mgr.za 28 let nic.Že nemáme tech inteligenci za to můžou právě takový hlupaňové jako vy.
  • "Už na první pohled jde o skutečně velmi originální skupinku, která zahrnuje lidi z široké škály oborů. Najdeme v ní například dvě zdravotní sestry, několik podnikatelů, elektromontéra nebo bývalého správce kempu"

    No jasně - ti do politiky nepatří, tam přece patří sociologové, filozofové, politologové, bloggeři, studenti po maturitě, sluníčkoví novináři.

    Pěkný Hate Full článek. Redakce zřejmě posílila svou sluníčkovou sekci.
    • Asi tak nejak sam(a) citite, ze tenhle vycet je opravdu silny koktejl. Ne, ze by v jich stranach nebyli pitomci a/nebo lidi bez zkusenosti, tech se tam bohuzel tyto volby dostalo habadej, ale tohle mi prijde uz trochu moc.
      Jak asi nejaky elektromonter bude rozhodovat o slozitych zakonech, kdyz nejdelsi text co v zivote precetl mel delku novinoveho clanku (nechci nikomu konkretnimu krivdit, ale pointa je doufam jasna)?
      Co tam chteji nacvicovat ty dvacetilete skorodeti?
      Jsem velkym zastancem odchodu nekterych "pravych" politiku do duchodu/pekla. Napr Kalousek uz je na dobre ceste, jeste cela KSCM - strana zbytecnosti s kterou stejne NIKDY nikdo nebude chtit vladnout - a dalsi, ale to co se tam dostalo tyto volby me uprimne desi.

      Jeste ten mamlas co byl v diskusi o doprave, nebo pani z - tusim - plzenskeho kraje, ktera se snazila debatovat na tema socialni politiky. UPLNE MIMO, chtelo se mi z nich uprimne brecet, kdyz jsem je v televizi poslouchal a to jsem v techto oblastech laik.
      Jak nekdo vtipne napsal, takhle jsem si predstavoval volice SPD, ne jejich kandidaty. A ano, vetsina lidi co volila SPD jsou hlopejsi a/nebo (vetsinou je to totez) nemajetni.

      PS: Mila rozner for prezident!
      • Cermaku Cermaku. Vypada to ze se topis v bankovkach a tudis rozumu mas ze bys mohl rozdavat...
      • SPD jsou lepší, než jsem si myslel. Volil jsem Babiše, příště budu volit Okamuru. Mají tam většinou slušné lidi, kteří používají zdravý selský rozum, mluví normálně srozumitelně a nežvaní v rádoby inteligentních učených uhlazených a vznešených frázích, kterých jsme si již užili tolik, že se nám z nich otvírá kudla v kapse. Důležité je, že nekradou. K čemu je nám elegantní inteligentní "politik" v nejlepších letech, který má dokonale naučené sluníčkářské, dobros.áčské, havlovské, bruselské a všechny další "demokratické" fráze, když pod rouškou parlamentní demokracie rabuje a rozkrádá tuto zem ve stylu po nás potopa?

        Drahý pane, píšete něco o elektromontérovi a o pointě, která je jasná. Mně tedy pointa jasná není. Vám vadí elektromontér, ale Benda, Korte, Laudát, Langšádlová a drobná kleptomanka ze samoobsluhy ve službách ODS Vám nevadí? Vždyť to jsou karikatury politiků. A takových je v parlamentu víc. A jaké je jejich vzdělání a jak k němu přišli? Jak a kde studoval pan Benda práva? Nebylo to náhodou v Plzni? Je vlastně JUDr. nebo není JUDr.? Jaká je jeho odbornost a kde jí získal, kromě jeho schopnosti vyhodnotit, že je něco "relevantní, nebo irelevantní"? Podle mého názoru je takový elektromontér, který alespoň rozumí svému oboru, je v otázce schvalování zákonů více erudovaný, než výše uvedení "Einsteini" a matadoři poslanecké sněmovny.
  • "Jeho facebookový profil není plný jen řady laciných vtípků adorujících ruského prezidenta a zesměšňujících EU, Angelu Merkelovou nebo muslimy, novopečený poslanec je také vášnivým čtenářem obskurních propagandistických webů."

    Zesměšňovat EU, Angelu Merkelovou nebo muslimy není třeba, to by bylo nošení dříví do lesa. Třeba jen konstatuje fakta.
    Prý je vášnivým čtenářem obskurních propagandistických webů. To asi čte Tiscali.
    • to si nebude rozumět s prezidentem ten je zásadně proevropský
  • "Navíc není žádným tajemstvím, že SPD je silně proruským hnutím s odporem k EU, klasickým západním demokraciím a tradičním médiím, k čemuž se hrdě hlásí také právě řada nově zvolených poslanců."

    Dovolím si menší rozbor.

    1) V Rusku převládá pragmatismus, v EU vládne klientelismus, elitářství, tupá proamericky lokajská ideologie, debilita, zlodějina.
    2) Klasické západní demokracie se plíživě mění v promuslimské a muslimské nedemokratické a neprůhledné struktury jejichž identita je více než nejasná, neboť kromě věčného ustupování muslimům, evropští "demokraté" velice rádi a poslušně lízají pozadí svým americkým pánům. Nutno podotknout, že jsou s plíživou změnou již dost daleko, a vzhledem k razantnímu nárůstu muslimské populace a slabé porodnosti populace evropské, nebude trvat dlouho a EU bude významný muslimský hráč. Něco podobného se týká i tradičních médií.
    3)To, že se k něčemu hrdě hlásí, je dobré a čestné. Člověk aspoň ví, s kým má tu čest.
    • Ono se jim, to že poslušně lízají pozadí vyplácí. Vždyť přece ono hlavní heslo západu - pro peníze všechno, hovoří samo za sebe, A mnozí, jako pan Soroš a spol toho umí dokonale využívat.
      Odřízněte je od oněch jidášských grošů a z většiny se stanou horující proto, z čeho jim znovu kápne.
  • ...poslanec je také vášnivým čtenářem obskurních propagandistických webů. Mezi jeho repertoár patří třeba Protiproud, Sputnik a Aeronet....
    A v čem jsou prosím tyhle weby obskurní? Když někdo kritizuje, musí jasně doložit svou kritiku. (Což bude asi těžké, když spoustu zpráv přejímají i od renomovaných zahraniočních - i západních, medií).Pokud nedoloží, obskurní je on a jeho řeči jsou jen nenávistné plivance.
    A to, že Okamura de fakto politicky vytuneloval komunisty a socdemáky - ergo levici, je jen a jen jejich neschopnost. Svou podělanou retorikou i politikou se dostali, kde jsou. A nyní ten zájem občanů budou od něj hoodně těžko dobývat zpět. Aod Pirátů, co podnítili mladé voliče snad už vůbec ne.
    • Třeba Aeronet, ten je kapitolou sám pro sebe, ten si události sám vymýšlí. Protiproud není o moc lepší.
      Okamura vytuneloval levici, ale doufejme, že jeho příznivci dostanou rozum dříve než Hitlerovi příznivci.
  • rád jsem volil SPD a kvičení kavarnických zrůd mě utvrzuje vtom, že je to správné
    • Možná, že sám poznáš, jaké pitomy jsi volil. Už to, že se stydíš zveřejnit své jméno, ukazuje, že nepovažuješ svoji volbu za něco normálního.
    • Smečka Pitomiových Dementů kvičí, že chce "vystoupit" z EU a z NATO. A to je vlastizrada. Chce to vzít klacek a hnát je až do země kde vychází slunce. A tam by je srovnali. A všechny kdo s těmi vlastizrádnými zrůdami sympatizují to chce hnát s nimi.
      • Oni by chtěli ruské nebo běloruské platy. *4*
      • Tebe poženeme jako prvního, sám jsi vlastizrádce a zaprodanec.
        • hele, snílku, probuď se ze sna. Já jsem Evropan, hlásám, že naše zem je nedílnou součástí EU, budoucích USE a členství v NATO nás chrání před "bratrskou pomocí", kterou by nám jistě Putinchán rád poskytl jako ji poskytl východní Ukrajině, Krymu, Jižní Osetii, Čečensku...
          • Ty jsi jen hloupé cosi, co blije na Tiscali. S Evropanem nemáš nic společného *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit