Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, podle Zemana a jeho příznivců máme být rozumní. Jenže, proč bychom své ekonomické problémy, které jsme si způsobili leností, korupcí a tunelováním, měli nechat řešit zrovna od Číny? Už ovládla veškerou výrobu, to má spoluvlastnit i naše podniky? Každý baží jen po penězích a levných výrobcích, ale co když nás to bude stát nějaké zásadní ústupky a závazky vůči Číně? Abychom nakonec hořce nelitovali, že jsme zaprodali úplně. Chápu, že mají lidé strach, co Zemana zase napadne a že k němu nakonec pociťují i nenávist.
  • kdybys ten zlatý kočár neprochlastal tak by byl. *1* *1* *1*
  • Hezkou debatu a hezký den pánové. vracím se na Facebook,
    Muslimové na Facebooku protestují proti IS a terorismu. Říkají že to není muslimská roganizace ale organizace řízená cizí mocností,
    Cílem je vyvolat strach a zavést totalitu v EU: Ono stačí se podívat do zpráv.
    EU uvažuje o zpřísnění kontroly internetu, pošty atd.

    Mám ráda hvězdné války a tam je podobný scénář. Senátor bažící po moci si platí armádu zločinců. A pak ve jménu ochrany republiky převezme za potlesku občanů moc jako diktátor. Hrozivě podobný scénář že.
    • Simonko, zdravím. Už se mi stýskalo. Posílám něco na doplnění:
      Moskva se svými "náhlými" dodávkami zbraní Asadovi sama vrátila do "vysoké hry"a neumožnila ISILu prorazit k moři. Čím víc informací přichází o situaci v Sýrii, tím jasnější je, proč jsou USA tak podrážděny ruskými akcemi.USA vypěstovaly v Sýrii oddíly "opozice", které napumpovaly penězi a zbraněmi. V průběhu 4 let občanské války v Sýrii se Asadova armáda značně vyčerpala, ale nevzdala se. USA již začaly dávat dohromady koalici evropských zemí k poslednímu útoku na Sýrii, a dokonce k možnému definitivnímu zničení Damašku pěchotou NATO. Ale Evropa zdvořile odmítla. A tehdy se objevil plán Washingtonu, podle něhož bude chtít chamtivá Evropa sama skoncovat se Sýrii a Asadem.
      Dobročinné nadace USA začaly financovat přechod migrantů z Blízkého východu do Evropy. Turecko, věrný spojenec USA v NATO a v boji proti Asadovi, náhle otevřelo své příhraniční kordony pro uprchlíky, kteří se hrnou přes jeho území. Koordinovat tok lidí z Turecka do Německa začali na Twitteru aktivisté za lidská práva z USA a Británie.
  • Současný svět čile obchoduje s Čínou, bez ohledu na to, jakou má daný stát nálepku. Čína je dlouhodobě strategickým obchodním partnerem pro řadu klíčových firem po celém světě. Proč se tedy bránit návštěvě čínského prezidenta? Je to přirozená součást světa obchodu.

    Mimochodem - kolik z těch, co proti jeho návštěvě protestovali, bez rozpaků využívají čínské výrobky, nebo jezdí v autech, v nichž jsou čínské součástky...?
    • Konečně jeden z rozumných přízpěvků,který má hlavu a patu.Je jasné že tady není prostor na nějaké podrobnější hodnocení ale podstatu jsi vystihl.99% tady péšících cvoků nemají ani to nejmenší ponětí jak funguje politika a ekonomika.A navíc píší pod pseudonymy.
  • Všechnu pravdu překlikáme!
    • Hrdino Pitkine ty sedíš na ruské ambasádě. Pravdu překikáš ale nezměníš nulo *2*
      S tím pluis 10 bodů za vteřinu jsi nenápadný jak lejno na talíři ruský agente *1*
  • Když on ten oný Zeman je z vyso-Číny...
  • Kohn sedí s Roubíčkem u kafe a Kohn čte:

    Tady píšou, že prej jsme naši zemičku zaprodali Americe a Západu.
    A tady zase píšou, že jsme jí prodali Rusku a Číně.

    Pak se zasní a dokončí:
    Stejně je to krásné - prodat takový aušus dvakrát!
  • Kateřina Jacques, zvaná též Jau Jau, fotr jejího bastarda Bursík ..... tito všichni včera vylezli ze záhrobí, aby byli vidět. Je dobře, že se nám opět tato sebranka, tento někdejší Zelený povl připomenul. Au Au je dostala tehdy do sněmovny lstí, když se nechala jakožeseřezat policistou. Po celé funkční období pak dělala matraci Bursíkovi. Až se narodil z poslaneckého pelešení nemanželský bastard. Celá republika se tím tehdy skvěle bavila.Ne jinak je tomu nyní.
    • To je ta paní Biomasa? *1*
      • ne to je ta pussy *1* *1*
  • Docela nedávno byla návštěva (ne prezidenta) čínského pohlavára v Británii a i v USA.Nevím že by se kolem toho dělalo takovejch cirátů jako u nás v zapadákově.

    Nějaký novinářský mamlas napsal že :Až čínský prezident ukončí svou návštěvu, přijde čas účtování. Slova prezidenta Zemana o vymanění se České republiky z vlivu západních spojenců, jmenovitě Evropské unie a NATO, která pronesl v rozhovoru pro čínskou televizi, bude nutné vysvětlit zahraničním partnerům.

    Proč by měl někomu něco vysvětlovat?Nežijeme v žádném diktátu!
    • Proč by měl někdo vysvětlovat to, co řekl prezident Zeman zahraničním partnerům?? Vždyť to Zeman řekl dobře! Proč bychom měli být orientováni jen na západní trhy a pokorně čekat, co nám panstvo ze západu dovolí?? Oni se nás taky neptají a nevysvětlují svoje obchody.
  • https://cs.wikipedia.org/wiki/%C4%8C%C3%ADna
    • No jsou tu déle co naplat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit