Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dzixy

    I když Zátopka zná celý svět, přece se domnívám, že film o něm není to pravé ořechové v soutěží na Oscara. Domnívám se, že v poslední době z naších ateliérů nevychází filmy, které by obstály v soutěži kdekoliv, natož na Oscara.

  • Drama Zátopek přibližuje osobnost nejslavnějšího českého atleta a čtyřnásobného olympijského vítěze, který dodnes inspiruje sportovce po celém světě. Představuje českého vytrvalce a celebritu snažící se nalézt důstojnou existenci v politicky komplikované době a zároveň manžela olympijské vítězky Dany Zátopkové.

    ---------------------------------------------------------------------------------------------

    Netušil jsem, že moravská Kopřivnice leží v Čechách. Kdybych to kdysi řekl svému učiteli zeměpisu, byl bych nejmíň týden po škole pro trestuhodné neznalosti.

    https://cs.wikipedia.org/wiki/Emil_Z%C3%A1topek

    Když už autorovi nejde přes hubu moravský atlet, tak aspoň to byl československý atlet. Protože běhal za Československo a ne nějakou čečnu.....

    Ale berme to pozitivně, také jsme se mohli dovědět, že Zátopek byl nejslavnější německý nebo ruský atlet. Okolí nás někdy svou nevědomostí (nebo snad úmyslnou mystyfikací?) nepřestane udivovat.....😉

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit