Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak zrovna dnes ráno jedu a sněžilo jak prase.Za horizontem je klesání cca.45%.po cca 10 metrech zatáčka v pravo a pod ní jako naschvál,dvě auta.Jedno v protisměru transit a druhé po směru BMW 4x4.Stáli a kecali.Krve by se nedořezal.Silnice jak led a jediné co sem použil byl klakson.Brzdy k ničemu a už sem se viděl v tom BMW,které se rozjelo,naštěstí.Do škarpy bych to nezapích.Nervy z některých řidičů jsou dostačující na jejich odstřel.Pánové,Všem co jezdí opatrně,přeji pokud možno klidnou a pohodovou jízdu bez nehody.
  • Nemám nic proti poctivým chlapům, kteří se živí jako řidiči kamionů, ale bohužel existujke v této branži nepoučitelná skupina debilů, která vidí, že kopec před nimi nemůže na 99% kvůli sněhu vyjet, nicméně směle vyrazí a po pár metrech zablokuje kopec pro ostatní dopravu. Ani nemluvím o stavu jejich pneumatik. Je to i vina policie, v Rakousku za takovéto situace kamiony na takovouto cestu prostě nepustí, odstaví je na krajnici pod kopcem a čekají na změnu situace, posyp apod. Jen u nás to nejde a kamiony denně ohrožují a otravují tisíce řidičů, kterým znemožní pokračovat v cestě.
    • Kamiony? Dnes jsou to vlaky na silnicích. A vlaky patřej na koleje a ne na běžný silnice. Kdy se konečně naše pomazané hlavy probuděj a povolí auta do 10t a vše ostatní na koleje, anebo na vyjímku s plnou odpovědností za jakýkoli zdržení či havarie. Silnice už nakonec místy ani neodpovídaj a jen a jen se z nich ždíme. Jak na poplatky, tak na ničivej provoz přetíženejch strojů.......

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit