Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Raději zůstaňme u dnešních zpráv, jiné informace nemáme. Škoda, že prezident USA odletěl bez tiskové konference, asi věděl proč, doma si těch svých žurnalistů užije. Putinova tiskovka jak ji Rusové přenášeli byla klidná a v duchu chvály pragmatizmu: "když víme co chceme, tak si to řekneme". Počkáme a uvidíme
  • mně tedy přijde tady prezentovaný názor Bílého domu a Lavrova jako shodný -opatrný optimismus....
  • První osobní kontakt představitelů dvou velmocí po dlouhých letech. Obama Rusko a jeho představitele "okázale ignoroval" a vedl vůči nim mediální válku. Pan president Trump je realista a ví, že tak se politika dělat nedá a nedělá. Je především ekonom a ekonomika je koncentrátem poltiky! Všechno ostatní je svinstvo a bla bla!
    • je člověkem svéhlavým a nevyzpytatelným. Už nejednou ukázal Putinovi, že si bude prostě dělat co chce. Jsem opravdu strašně zvědav, zda před příštími prezidentskými volbami v USA bude Putin opět úkolovat své hackery, aby Donalda Trumpa v kampani podporovali a volby svými akcemi ovlivňovali. Ale to byste mohl vědět spíše vy, MUDr. Janáku. Jistě tam u vás máte na toto téma lepší informace než já.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit