Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je potěšitelné, jak je Europol akční. Škoda, že tak akční není vůči nebezpečím, která s sebou nese nelegální migrace z Afriky. 

    Doufám, že aktuálně stejně pečlivě vyhodnocuje, jestli do Evropy nepronikají oligarchizované zločinecké syndikáty z Ukrajiny, které byly schopny ovládat vládu a celý ten ubohý stát. 

  • goyim

    Ušák tajně nakupuje hnojiva a ropu od Ruska. Zjistili, že bez hnojiv je jejich zemědělství v řiti. Ropu kupují ve větším množství, než kdykoliv před válkou. Ušák na krizi právě teď vyďělává za zády Bruselu, zatímco kolonii jménem EU řiká, ať si podřezává větev pod nohama. Zasmějme se. Tohle už není ani servilita, to je idiocie, Stockholmský syndrom.

  • Eu není celý svět a už vůbec ne pupek světa. Rusko se z těch sankcí nepos..., neboť ve světě se furt najde plno zemí, které nahradí EU v obchodování s Ruskem a to ještě nemluvím, že Rusko má už teď podepsáno strategické partnerství s největšími a nejrychleji se rozvíjejícími ekonomikami světa, Číny a Indie. To celá posr... vazalská EU i s námi, USA vynuceným odstřižením od levných ruských zdrojů je nasměrovaná rovnou k totálnímu bankrotu. Už to jasně vidíme v tom šíleném zdražování všeho. Ještě, že aspoň Maďaři mají rozum a nenechali se vtáhnout do Američany nastražené pasti. 

  • Gorobilypes

    No jsou země co je přímo ignorují.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit