Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Očití svědkové tvrdí, že to byl známý politik z Bechyně, který si tam užívá dovolenou, aby měl klid od vlezlých pražských pisálků a odpočinul si od blábolu svého předsedy Khárla von Pampers.
  • Trénoval na Zemanův průplav ???

    Pokrytecké tanečky šamanských gottwaldovských „politiků“ kolem větší adresnosti politického systému pro naivní voliče i sockovskou hladem bučící lůzu,: 
    Miloš Zeman např. navrhuje přímou volbu poslanců - avšak bez jakékoli zpětné vazby - a navíc ve velkém počtu záměrně rozdrobených obvodů, takže brzy bude poslance volit jen jeho vlastní rodina, i když on ovlivňuje životy milionů občanů, kteří jsou nuceni ho akceptovat. Podobně je to s jeho populistickým fondem pro snížení státního dluhu. Jen blázen nebo cynický a pokrytecký populista by do něj přispíval. V adresném a zpětnovazebním systému - každý zmocnitel (volič), který se dostane do vlastního individuálního debetu (nikoli dnešního 170 ti tisícového) ale dejme tomu několikakorunového - může si vybrat mezi možností vyčkat "ve vyloučení z voleb" do té doby, až schopnější spoluobčané státní pokladnu doplní i za něj - nebo z vlastní kapsy svůj konkrétní dluh státu vyrovnat a tím okamžitě opustit "trestnou lavici" a opět volit.
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
    • Je mnoho hrozných a tragických srážek, ale nejhorší srážkou je, když narazíte na blbce.
      Nikdo není na tomto světě zbytečný. I ten největší blbec může sloužit alespoň jako špatný příklad, že snipere.
      *12*
  • ostapkotab
    jak se ta batova kanálie jmenovala za zlatejch komunistu ???
    • Der Herr behandelt auch der Schwäche mit Dr. Chocholoušek ?
  • No a co,v dnešním zlodějském režimu je nejlepší vůbec nevystřízlivět.
  • Měli ho vysadit na pustém ostrově! Kdo to kdy viděl, lodník a opilý!
  • No co, co, měl virózu. *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit