Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vyznavači rudofašistické komunistické víry postrádají jakoukoli schopnost věcně argumentovat a diskutovat. Ve svém zjednodušeném vidění skutečnosti, které jim do mozkovny implantují kazatelé jejich sekty toho ani nemohou být schopni. A tak zmohou jedině na invektivy a opakování manter jejich víry.
  • nnn- a jeho další nicky, pod kterými tu blinká neustále lži, demagogické zhovadilosti, fašistické názory, kraviny, který není schopen si ani informace na internetu najít a hlavně je uznat, ač eu-parlamentem už hřímají pravicoví poslanci o naprostém šílenství, co se rozkrádání těchto peněz týče a to poslanci z původních zemí, tedy ne těch socialistických. Hov-do jako nnn - tečka, Pišta Žigo, sniper, Rudolf, liberal shark, - atd. zůstane hov-dem i s prokazatelnými informacemi. .
  • Hypertrofované sebedědomí, bezohlednost, sobeckost, absence morálky. To je důsledek komunistické "výchovy", které se mu jistě dostalo.
    • Tak si ty fašistická - tečko, nnn, snipere, Jiříku, Rudolfe, zuzano, liduško, Pišto - Žigo , co je za ty kraviny tady placený - najeď do EU-parlamentu, abys zjistil, že je to tam to samé co ten náš, akorát ve velkém, a najdi si poslance - nekomunistické z různých zemí , , - co tam hřímají kolik peněz se naprosto beztrestně rozkrádá v EU parlamentu, že kdyby toto věděli občané, tak je budou věšet na kandelábrech.
    • De-ile - fašistická tečko, placená za fašistické bláboly na všech diskusích, co jich tu je - ,

      to je výchova po sametovce,kde policie řeší nedostatečně a mafiánská justice vše jistí, když už ta policie něco zjistí, včetně soudců, odkojených kapitalistickým systémem, kde peníze jsou až na prvním místě za jakoukoliv cenu i přes mrtvoly. Proto Rittig jako zloděj za totáče seděl, zatímco po sametovce od Havla dostal amnestii a svoje krádeže mohl rozvinout na gigakrádže s totální beztrestností, tak jako všichni , co tu rozkradli tento stát a ovčané sedí na zadku, místo aby vyšli do ulic a soudce, který x-krát pokáral zdrogovaného řidiče, který okamžitě opět usedal zla volant a ohrožoval všechny kolem sebe až zabil policistku, tak dostane akorát pokárání. CO proto ty fašistický hrdino - nnn - uděláš? Zvedni pr-el a jdi před soud demonstrovat za změnu tohoto odporného mafiánsko-justičního státu. A pozvi k tomu další, občanů je dost. Tak do toho - šmejde ukecaný a prolhaný, za fašistické blinkání placený . Ukaž co umíš lepšího. . . . .
    • My ze začouzené, smogem sužované a černé jak uhel Ostravy, plné štiplavého kouře z hořících černých skládek a odporně páchnoucích, jedovatých ropných lagun, neradi bereme někomu naivní iluze. Zdá se nám, že v několika věcech máš guláš milá(ý) "nnn". Komunismus zde nikdy nebyl (jediný úspěšný pokus o zavedení lokálního komunismu úspěšně provedl Izrael v kibucech) a tak zde nemohla být ani komunistická morálka a výchova. Zažili jsme zde desetiletí socialismu a rozvinutého socialismu, který ale s komunismem má tolik společného jako Obama s Kim ir senem. No a věk toho řidiče je 21 let a to hovoří samo za sebe. Spíš bychom mohli uvažovat o vlivu fašisticko pravičáckých ideálů zavedených v době krátce před narozením kýženého opilce za volantem, které zde úspěšně zavedla tlupa privatizátorů a odkláněčů kolem chrchloně a spol. Náš štajger vždycky říkal:"syncy. mě se zdá, že u nás dostává posledních 25 let morálka za hůl". A měl synek recht...!
    • Ano je zajímavý jakej mají komunisti vliv. 25 let od převratu takhle vychovají 21 letýho řidiče. jestli to náhodou nebude kapitalistická výchova - já mám peníze a já si to mohu s mým silným autem dovolit.
      • Ten řidič se narodil po pádu komunismu. Ale přišel do postkomunistické doby s přetrvávající komunistickou nemorálností a mentalitou implantovanou do společnosti nejméně po padesát let. Vychovávali ho lidé, kteří prošli tímto promýváním mozku zrůdnou komunistickou ideologii. To co se tady vytvářelo po generace a co komunisti během své vlády zničili, to se nenapraví za dvacet let. A tím, že se lidé dostanou z komunistického otroctví na svobodu, tím se z nich rázem nestanou samostatní, odpovědní a morální jedinci. To bude otázka generací.
        Nevím co je to "kapitalistická" výchova. Ten "kapitalismus" jsou bláboly, které si vymysleli komunisti k ohlupování lidí, k dehonestaci svobodné demokratické společnosti a propagování své fašistické komunistické ideologie.
        Na toho 21.letého řidiče i dvacet pět let po pádu komunismu působí i to, že máme sice zákony o zločinech a protiprávnosti komunistického režimu a trestné činy jeho propagace a přitom vyznavače této rudé fašistické ideologie máme v parlamentu.
        • Já ti nevím enenko, ale za socíku by takový fracek dostal pěkných pár let natvrdo. To ještě měli lidé před policií trochu respekt. Takže tohle nemá s komunistickou výchovou nic společného. Mladík si spíše plete demokracii s anarchií, byť o té demokracii u nás by se také dalo diskutovat.
  • My ze začouzené, smogem sužované a černé jak uhel Ostravy, plné štiplavého kouře z hořících černých skládek a odporně páchnoucích, jedovatých ropných lagun, si myslíme, že ten opilec pravičácký pouze plnil skrytý záměr bývalého vedení ministerstva sociální věcí. Usmrcením vozičkáře ulehčil morální trauma posudkových lékařů (je otázou zda posudkoví lékaři vědí co to morálka a svědomí vůbec je...) při odebírání důchodů těmto invalidům. Trest bude nejspíš v dolní hranici trestní sazby a snad by se dalo uvažovat i o podmínečném odsouzením, vzhledem k nízké společenské nebezpečnosti činu (šikovný advokát - třeba Samková...), by z něj dokázal možná u soudu udělat i oběť. Náš štajger vždycky říkal:"syncy. mě se zdá, že od revoluce toho hňupa chrchlavého, co si vzal veš z Krnova se u nás zázračně uzdravují bezrucí a beznozí. Ten hamižný kapitalismus snad nakonec přijde i na to, jak těm invalidům nechat narůst ty končetiny, aby jim nemusel platit důchody..." A měl synek recht.
    • VZP prý nabízí za skalp invalidního důchodce 100 korun... *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit