Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já se ani nedivím, že je tu taková aktivita špionážní. My vojenská velmoc, máme tolik tajemství, že můžeme rozdrtit kohokoliv. Potřebují vědět, kde je umístěno naše ohromné tankové vojsko a co teprv letectvo. Kluci z ODS, Piráti, lidovci, TOP 09 a STAN to holt musí všechno vyšetřit a veřejnost jim za to bude nesmírně vděčna. Je to přetěžký úkol. Já věřím, že špioni už se chvějí strachy a my budeme konečně moci klidně spáti.

    • Řekl bych, že ta ruská špionáž je hlavně z humanitárního důvodu, aby Rusové věděli, kde budou případně naši výsadkáři seskakovat s proslulými kalouskovými padáky, aby těm chudákům rychle poslali na pomoc své sanitky a nenechali je dlouho trápit polámané kdesi na poli v bolestech.

      • Asi  na tebe za barákem  ještě nemířil na silvestra  rusák nataženým kalašnikovem  jako na mě v 88 žejo ..
        • Ale aby ses necítil tak osamělý, na mne mířil nějaký poš..k revolverem v paneláku ve ValMezu koncem devadesátých let. Ovšem BISka se k tomu zatím nevyjádřila. Asi mají ještě deset let čas....😉

        • jo táák, na tebe někdo před třiceti lety mířil špuntovkou a BIS to teprve teď zpracovala? Tak tomu říkám zpoždění...😯

  • KIMCID

    A co asi dělá ta slavná CIA co sledovala Merkelovou a tak dále.Ty jsou jistě doma.Hodní a nic nedělají že :D

  • sow.da

    Kdyby raději začali dělat něco užitečného, ale to se od těch nemakačenků dá asi těžko čekat.

  • Tak by mě jen tak mimochodem zajímalo, co tady ti špioni z Ruska a Číny chtějí vyšpionovat? Tady u nás? 

    Jsme vojensko strategická velmoc a máme super vycvičenou a moderně vybavenou armádu. Máme průmyslové podniky, které jsou nositeli moderních technologií a inovací!!

    Máme leda dobrovolnický sbor uchazečů o práci v misích, pokud možno daleko a za pěkný peníze, máme leda hromadu montoven. Co by je na nás mohlo tak asi zajímat?

    A to co za něco stojí vyžvaníme i bez jejich snažení.

    Tak si myslím, že je to zase jen článek pro pobavení čtenářů typu agenta Josefa Vyskočila a staré Plajznerky z Putimi. 

  • Nepomohlo by sestavit komisi v čele s docentem Chocholouškem která by vyšetřila duševní zdraví opozice? Děsí mne fakt, že lidé kteří to nemají evidentně v hlavě v pořádku, chtějí nám všem rozkazovat.

  • Naco si to hrajete??? Zákony na h...no. jen dělíte pašalíky, současně jste na 5. místech a zakaždé berete plat a náhrady. Když už máte něco udělat tak akorát schválení svých platů jinak jste ostudou národa. Všechny zlodějiny za posledních 30 let jste ani nepodali podnět k vyšetření a najednou si budete hrát na vyšetřovací odborníky???? Připomíná mi to 84 rok kdy jsem byl na vojně a vše bylo tak tajné a hlídané , že jednou za rok na útvar přišli civilisti v den otevřených dveří a vše co bylo zakázáno se mohlo v ten den fotit. Technika z 2. světové asi nebude žádné tajemství!! Pokud vím tak jsme montovnou německa a nevím o tom , že by zde byla nějaká fabryka která mdodává polotovary do ruska. Tak co chcete vyšetřovat. Asi máte málo práce!!!! Lemplové si hrají na FBI.  rychlokvačky z Plzně. Benda s spol.

  • ferda

    Je to tu přešpionováno. Zrovna nedávno lezl jeden ze sklepa a člověk při tom množství musí dát pozor aby nějakého nezašlapl.Jsme pupek světa a to něco obnáší.

  • No myslím že by se nejdříve měli zaměřit na USSA....

    • Pokud je nutno bránit se špionáži provozované autoritářskými režimy, ve výčtu znatelně chybí Vatikán, provozovatel totalitního autoritářského režimu v čele s neomylným vůdcem a s největším počtem residentur na světě.

      Pamatuji si článek (Horácké noviny) jednoho nejmenovaného kněze, který popisoval, jak ve své práci využívá "živé mikrofony" - tedy děti farníků, důkladně "vytěžované".

      • Bože a kolikpak vám ten papež tady zavřel lidí do lágrů za to kým byli a za to co si myslí ? Tohle mi už silně připomíná tu socialistickou demagogii kterou nám kdysi soudruzi předkládali ve škole každý den.
        • Bože, vy jste opravdu konkrétně poukázal na body, ve kterých se mýlím? To jste opravdová výjimka. Ovšem velmi dobrý jste i v socialistické demagogii, jak tomu sám říkáte:

          Pronásledování jinověrců se tedy nekonalo? Křížové výpravy proti jinověrcům se nekonaly?

          Koncentrační tábor pro jinověrce v Habsburské monarchii (před velkou válkou) neexistoval?

          V sousední vesnici žijí potomci habánů, místními označovaní jako "berani". Jak a proč se tam ti čerchmanti dostali?

          A nakonec: v diskusi se jedná o špionáž, což jste, soudruhu * ), zjevně nepochopil, ale nepřekvapuje mne to, kdepak.

          _______________

          * ) Použito v návaznosti na vaši poznámku o demagogii.


    • josef.chmela

      To asi nepůjde, protože USA teroristé jsou naši kámoši. Zařadili jsme se tím do skupiny teroristů tak se nelze divit aktivitě špionážních služeb Ruska a Číny.

      • Ale chlapci z jůesej odposlouchávají i své spojence, včetně Merklové. Tedy pravděpodobně i nás.To naší báječné opozici nevadí ?

        • josef.chmela

          Nevadí, jak už jsem psal, jsou to nyní naši kámoši a my se ze všech sil snažíme jim lézt do zadku.

          • Všechny výše uvedené příspěvky jsou patrně vyjádřením normálního selského rozumu.
            Pánové a dámy z opozice poslouchejte. Jinak budete v opozici věčně. 
            Váš kamarád a příznivec Antique je jediný, kdo s Vámi drží lajnu. A to k vítězství ve volbách stačit nebude. 

            • Normálním selským rozumem si stačí vzpomenout kdo nás tady ještě nedávno okupoval a kdo by to chtěl zkusit jak se zdá znovu . Děkuji jednou úplně stačilo.
              • KIMCID

                Reakce na příspěvek:

                ano vím země a politické myšleni které už neexistuje. tak cos nám chtěl vlastně říct?

  • ferda.borek

    Nic se nezměnilo. Kdysi vybraní jedinci z našich řad jezdili na politicko-ideologická školení do Moskvy. Potom když se vrátili dohlíželi na plnění zájmů Kremlu. Jedním z takových byl Štětina, v současnosti politik TOP09 a respektovaný člen pražské kavárny. To nemá chybu, že? Dnes opět vybraní jedinci jezdí na politicko-ideologická školení, jenže už ne do Moskvy, ale do USA a Bruselu. Dnes dohlížejí a slouží zase zájmům USA a Bruselu. V podstatě v obou případech, jak za starých kom. časů byli, tak dnes jsou tito lidé agenty cizí mocnosti, byť pracují ve prospěch jakože našich spojenců. Víte, co fakt nemá chybu, že právě ve stranách ODS, STAN, KDUČSL, TOP09 je těch absolventů politicko-ideologického školení nejvíce, hlavně v TOP09. Třeba politici TOP09 Ženíšek, Chvojka, Kotalíková, Langšádlová jsou absolventy amerického vládního programu International visitoir leadership. Na tento program jsou americkou ambasádou v Praze vybírání lidé z řad politiků, novinářů, justice atd. ochotni doslova za třicet stříbrných jako biblický Jidáš k vůli kariéře zaprodat zájmy vlastní země a národa zájmům americké administrativy. Tohle jsou skuteční a nebezpeční agenti cizích zájmů, protože tu působí naprosto legálně.  

  • A vrchního vlastizrádce a kolaboranta Miloše Zemana by měli s tou bolševickou chátrou vypráskat jako prašivé psy.
    • Miloš Zeman začínal v politice  jako zaměstnanec Jakešovy věštírny, která byla pobočkou KGB v Československu. Většinu jeho aktivit financuje Andrej Babiš o němž se uvažovalo jako o člověku, který si objednal vraždu kmotra Mrázka. Miloš Zeman je namočen (byl premiérem) do řady kauz, kdy Česká republika prodala za podivných okolností, za pár miliónů majetek, který měl cenu pár miliard. Miloš Zeman lže a šíří poplašné zprávy ...atd Jestli je někdo za hranou zákona je Miloš Zeman, který dodnes nevysvětlil, kdo financoval jeho volební kampaň - údajně to byl  LUKOIL a jak to bylo s jeho údajnými vazbami na zločinecké totalitní režimy po celém světě.

    • překvapuje mne tvá odvaha/blbost. Jsi za hranou zákona , ale to tě asi nezajímá protože jsi bez občanky ???

      • b) je správně.

        Výrok:"...by měli" nemá s odvaho nic společného, je to standardně hloupý VDT.

    • Tebe stačí jenom kopnout do prdeleee......

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit