Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ještě horší pakáž, než ta co sedí u vesla...

  • na to bych  nepřišel, strany jsou tu proto aby se kupovaly noviny a časopisy, fajn.

  • KIMCID

    Co si to ten Babiš dovoluje to je teda vrchol pandemie ustupuje čísla klesají začíná se všechno otvírat. To si teda dovolil ,ale hodně co budeme kritizovat? Ale my se nebojíme však my si něco najdeme a my mu ukážeme :D.

  • Pokud by bylo vyhlášeno celostátní referendum k problému zákazu politických stran, hlasoval bych zcela jistě za toto řešení.

    Nic pozitivního nepřinášejí, jen štvou lidi proti sobě, živí se tak stovky a tisíce (+ asistenti) darmojedů, kteří společnosti ve výsledku jen škodí.

    Každý důležitý obor lidské činnosti generuje přirozené odborníky, a ti by měli vládnout. Tady ta banda pištících neumětelů ať se za své schází každý týden v parku a tam se mohou vykřičet do sytosti. 

    • No dobrá. A co dál? Zavedete znovu jednu státostranu, která všechno ví nejlépe, rozhoduje o tom, co se může psát (to by se mnohým  možná líbilo, jenže pak by to zas nikdo nečetl) 

      To by se zařídilo tak, že noviny by povinně odebíraly fabriky a kdo by něco chtěl od státu musel by kupovat "doporučený" tisk.

      Děkuji. Radši tyhle komedianty, kteří se po volbách zklidní a budou zas rozumně řídit zemi pro dobro jejích občanů a ne podle přání některé z orientálních despocií.

      😎  

      • Já myslím pane Kamildo, že věda o uspořádání státu zná i jiné varianty, než politické usurpování moci.

        Třeba by stačilo si o tom něco přečíst. Já nerad mentoruji, takoví lidé jsou protivní.

        Stačilo by změnit status pozice prezidenta republiky, existují i vlády odborníků s poměrně širokým mandátem a různých variant, které nezahrnují tu nedůstojnou šaškárnu samozvaných politiků a vládu médií (i když tam je to těžší) přeci existují. 

        Nejde o žádnou státostranu, ale např. uspořádání podobné Švýcarsku. 

        Ale jste jistě dost chytrý a dočtete se. 

        • "Já myslím pane Kamildo, že věda o uspořádání státu zná i jiné varianty, než politické usurpování moci."

          Předem pane Jindřichu dovolte, abych vám poděkoval za kompliment.  Nicméně necítím se být zas tak moc chytrý, tak jsem si třeba o Švýcarsku něco našel. Můžete si to přečíst také: https://cs.wikipedia.org/wiki/Politický_systém_Švýcarska

          Někdo to už napsal celkem trefně: "Aby u nás mohl být švýcarský systém, museli by tu být Švýcaři"😉

          Jinak papír snese všechno a není místo na to, abychom tady probírali coby - kdyby. Mě zajímá praxe a skutečný život. V tom vidím různé diktatury, despocie komunistické typu Čína, Severní Korea a pak další, Rusko, Irán Irák.

          Absolutně nejvíce zemí v Evropě má systém podobný jako my. Většinou už okolo 100 let.  Je dobré si uvědomit, že zatímco naši politici se s opozicí chvíli před volbami  pomlouvají a handrkují, tak jinde opozici zavírají do gulagu, nebo rovnou střílí, popř. nechají otrávit. To jsme u nás měli ve středověku a snad už je to za námi. 🙂

          • Děkuji, přečetl jsem si. No když myslíte. Naše diskuse by asi ostatní nudila. 

            Osobně pokládám systém politických stran placených z rozpočtu všech občanů za neefektivní, protože jejich cílem není blaho společnosti, ale politické vítězství za které doplácí zase jen občan.

            Občanská společnost nemusí být prezentována vždy jen nenasytnými ústy "profesionálních" politiků. 

  • Šaškárna pár týdnů před volbami.

    Ignorují skutečnost, že za současné vlády se všem daří podstatně lépe,

    než když oni "byli u vesla"...

  • Paraziti ve sněmovně. Jak jinak nazvat tady tu smečku? Hromady zákonů leží netknuté. Neprojednané. Ale zabývat se kravinama jako cesta do Moskvy, věděl nevěděl nebo komické hlasování o vládě. To jim jde.Těžko si lze představit jak třeba odredovaný promlouvá k národu o pandemii. Jakože ve vší vážnosti. Nebo tentýž nás reprezentuje někde na setkání předsedů vlád. Elegáni v čele vlád EU nejsou třeba nejchytřejší. Ale už od pohledu vypadají slušně. S přirozeným respektem. A za česko se tam dere profesionální  vypatlanec.

    • Poslední kdo v tom stádu chybí jsi ty. Potom už se tam můžou spokojeně utřít a spláchnout se . Budete komplet. 

      • Keťáku zas klasika? Nedalo se to vydržet? Zas trapné vnucování zamindrákovaného obecního hlupáka? To je zas vyškvařená konina z tvojí vepřové hlavy. To jsou zas gejzíry pitomin.

  • milí diskutující na Tiscali, budte rádi, že zde můžete svobodně vyjádřit svůj názor. Na Seznamu, který je financován Piráty a ostatní promigranskou lůzou jste zablokováni pokaždé, když se špatně vyjádříte o fetákách a migrantech...

    • Máte pravdu, mám měsíc distanc. Jen za citaci jejich vlastního článku. 

      Tohle nás čeká od podzimu, když dostatek zhlouplých a zmanipulovaných obyvatel umožní této garnituře eurofašistů přístup k moci. 

    • Zde taky už jednou dobou byly cenzorem mazány příspěvky a blokovány profily přispěvatelů ve velkém. Teď se tu cenzor drží zpátky, pravděpodobně k vůli nízké čtenosti tohoto webu. Jsou prostě rádi, že se vůbec někdo najde kdo klikne na jejich stránky (při psaní příspěvku do diskuse i víckrát). Z toho totiž žijí a cenzurovaní čtenáři odcházejí diskutovat jinam a zablokovaní čtenáři také peníze webu nenesou. Soukromé weby žijí hlavně z reklam a když nemají dobrou čtivost, tak si u nich taky nikdo reklamu neobjedná. Věřím ale tomu, že zdejšího cenzora velmi svrbí ruka a rád by ukázal, že má nad námi navrch. Jinak, ono by se i cenzoři na Seznamu a Novinkách chovali jinak, kdyby je lidi bojkotovali a ony ty dva obskurní cenzurované weby přicházely o peníze. 

      • KIMCID

        Tak hlavně to tu dělal Jegl

  • to nie pravba nakonec bude kdu hlasovat s ano !!!!!

  • Současná vláda se v dějinách Česka po roku 1989 (vlastně už od roku 1945) chová 

    jako  první vláda opravdu zodpovědná  vůči občanům této země!

  • Opoziční kazisvěti se domnívají, že jimi nakumulovaný škůdcovský potenciál je už natolik velký, že mohou prosadit své škůdcovské plány. Babišovci škodí a okrádají na základě prolhané covidové propagandy a nesmyslných restrikcí občany o poslední zbytky osobní svobody a lidské důstojnosti. Ale současná opozice je ještě horší, zejména plány Pirátů mě děsí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit