Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Celá ta parta ČSSD má máslo na hlavě! 

    Zdá se, že článek slouží jen k
    odvrácení pozornosti od skutečného problému. A zodpovědnost za
    něj, v rovině trestně právního jednání, nesou konkrétní politici z
    ODS, TOP09, KDU-ČSL a zejména z ČSSD

    Už 27. 4. 2017 odvolací soud v
    Lucembursku s konečnou platností rozhodl o tom, že společnost
    Diag Human je v právu a může v Lucembursku zabavit finanční
    prostředky České republiky až do výše dlužné částky. V
    současnosti je to více než třináct miliard korun. 12.5.2017
    ve 23:00 byly na příkaz lucemburského vrchního exekutorského
    úřadu obsazeny ve 24 lucemburských, švýcarských, amerických,
    francouzských a čínských bankách VŠECHNY ÚČTY, které ČESKÁ
    REPUBLIKA používá, nebo by mohla použít, k obsluze státních
    dluhopisů. TAKŽE K POCHOPENÍ TEHDEJŠÍ HYSTERIE premiéra SOBOTKY JE TOTO
    DOSTAČUJÍCÍ - navíc, avizováno to bylo hodně dlouho předem!



    MinIsterstvo zdravotnictví ČR pod vedením ČSSD
    se ukázalo jako zdroj těžko uvěřitelné korupce a
    arogantní hlouposti ve vedení této kauzy od roku 1997, v té
    chvíli přišlo o kontrolu nad minulostí, o možnost zakrývat
    skutečnost i o možnost vykládat nepravdy, přímo lži! Hrozilo vypuknutí obřího skandálu - a voliči by se ČSSD měli ptát po zodpovědnosti. 

    To je pravý důvod, proč Sobotka tehdy - uprostřed vládní krize - raději odjel vyjednávat do
    Lucemburska,než do Liberce "řešit" ministra financí. A
    proč poté nejeli ani jednat do Číny! 



    Přidáme-li
    k tomu tahanice kolem dluhu ze strany ČSSD ve vztahu k panu doktoru
    Altnerovi,
    jemuž vděčí za to, že partaj mohla zůstat v Lidovém
    domě a neskončila na ulici! Jde o NEZAPLACENÝCH
    30,000.000(TŘICETMILIONŮ) Kč
      tomuto panu JUDr.Altnerovi (už Bohu
    žel není mezi námi)! To vše s požehnáním špičkové instituce
    "české nezávislé justice"! 

    FUJ - - - ČSSD VYTRVALE GNORUJE
    ROZHODNUTÍ SOUDU, říká naší veřejnosti, že DLUHY SE NEMAJÍ A
    NEMUSÍ PLATIT!
    A takoví nám chtějí kázat o morálce, neřku-li o politické zodpovědnosti?

    VAŽTE, KOMU DÁVÁTE SVŮJ HLAS!

    • ČSSD může chtít hlasy "normálních" lidí, až uhradí svůj dluh, jak to normální lidé považují za správné. Každý musíme dluhy platit, proč socani ne? Protože jsou takoví.....nevolitelní

  • Ty kritizované "zvyklosti" jsou následkem absence tradiční morálky vycházející z náboženské víry. Za což můžeme poděkovat "budování komunismu". Čest, pravdomluvnost, dodržení daného slova, úcta k druhému to označovali komunisti za "buržoasní přežitky" a místo toho vnucovali tzv. "proletářskou morálku" po vzoru společenské spodiny.

    • KIMCID

      Nesmysl tohle je v Češích od rozpadu Rakouska -Uherska. Křivácká vlastnost bodnout nůž do zad v momentě kdy je státu nejhůř.

  • V našem volebním systému volby nic neřeší. Ustavují se koalice a žádný nemůže plnit to co sliboval  neboť mu to koaliční partner nedovolí.
  • Petr Vícha- senátor a starosta Bohumína.Politický šmejd který se hned tak nenajde. Divadelník v oranžových barvách. Není to dávno co nějaká socanka napadla veřejně hasiče na okraji města. Ti se ohradili a byla z toho komise veřejného pořádku. Neuvěříte. Tady tento politický balast-starosta města  se osobním vlivem zasazoval o její nepotrestání! Nakonec se město rozešlo s úředníkem který to měl posoudit. Spravedlivě bez ovlivnění. Se nechce věřit že takový špinavec se uchází ještě o místo ve sněmovně.A nebo. Jeden čas se začal pelešit se svojí asistentkou na radici. Nakonec odešel od rodiny pronajali si byteček - hnízdečko lásky a tam se pelešili dlouhé měsíce. Až je to přešlo, vrátil se byt. A Vícha se vrátil k rodině.A takový morální špinavec se uchází o hlasy voličů. A máte vidět co se na radnici děje, když se někdo na radnici jen v žertu třeba zmíní .......Tak funguje radnice pod socanským vedením.

  • Bohužel díky antisociálnímu chování tkzv.pravicových stran tahle strana mimo jména nic nemá a je plná darebáků nejhrubšího zrna již několik let.Bohužel i oposmlouva s modrými ptáky dala vzniknout hnutí prolhaného čobola a jiných šikmookých stran , či správ "spravedlnosti".Jsem koukal kterak mareček benda nevěří v demokratické soudy když hlasuje s komunistama a oligarchokomunistama ,že by předzvěst nové koalice?

  • Dvakrát nevstoupim do stejné řeky, toť vše!

  • ČSSD zůstává solidní politickou značkou. Současná přechodná krize této partaje je zapříčiněna nezdravě rozpolcenou názorovou pluralitou. Dýkou do zad vnitřní názorové plurality v racionálních mezích tak, aby ČSSD navenek byla kompaktním politickým tělesem, je vliv eurohujerismu, který EU vede do vybudování eurohujerské totality. A tak někteří socani zrazují zájmy ČR, jen aby ukázali svoji servilní oddanost vůči zhoubnému eurohujerismu, který vede evropskou civilizaci k definitivnímu konci v migrační žumpě. ČSSD by se měla zbavit kolaborantského étosu, jehož nositeli jsou lidé typu Pocheho. ČSSD by měla bránit a prosazovat zájmy občanů ČR a ne zájmy bruselských eurohujerů.

  • Komunální volby sice pro celostátní politiku mnoho nenapoví, protože jsou to dva různé rybníčky. Jen přihlouplí novináři to budou podmiňovat.

    ČSSD (jak doufám) skončí hlavně v parlamentních volbách v propadlišti dějin. Je to jejich šance. 

    Třeba se potom vzpamatují (utečou od nich všichni darmožrouti, kteří se vždycky chytnou koryt a je jim fuk s jakou politickou partají) a můžou se po letech stát zase stranou poctivých lidí. To teď rozhodně nejsou.

    Byl jsem před několika lety v Kongresovém centru v Praze na nějakém představení a socani tam měli sjezd. Trochu se to u občerstvení promíchávalo. Tolik nenávisti jedněch vůči druhým v jedné partaji jsem nezažil. Fujtajksl. 

    • Sociální demokrat - kudy chodil, tudy krad! To už se říkalo za té slavné I. republiky. Dneska už to samozřejmě dáááávno neplatí😇

    • ČSSD byla značka za první republiky a její povznesení na křídlech bamberských kufříků a apian grupů hovoří za vše , u všeho byla kreatura hradní a kam až to dopracoval ,jen tu zubku stále ještě nikdo nepodplatil.😛

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit