Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já si myslím, že na tuto zprávu museli všichni podnikatelé v gastro oboru čekat jako na smilování. Sám jsem podnikatel a neříkám, že mě krize neovlivnila, nicméně pořád jsem své podnikání mohl alespoň částečně vykonávat. Jenže někteří hospodští a restauratéři museli zavřít úplně. A to na pěkně dlouho. Ani si pořádně nedokážu představit jak strašné to pro ně muselo být. 

  • Obchody nechat otevřené, hospody a kluby zavřít !

  • A nyní by mělo být uspořádáno referendu o odvolání všech členů vlády za to že nám lžou a vyvolávají paniku a škody. Rovněž by měli být odsouzeni za to, kolik lidí připravili o práci a ti pak spáchali sebevraždu.

    • Vždyť si "TO" ovečky zvolily...

    • Ještě s tím referendem chvíli počkejte. Teprve se uvidí, jestli to byla panika a lež. Ale samozvaných soudců jsou už teď plné putyky a kluby příznivců pana Mináře.

      Ten by nám jistě řekl nejlépe jak na to. Jeho zrzavá nedostudovaná hlavinka fascinuje mnohé liberální radikály.

      Zajíci se počítají až po honu. 

    • josef.chmela

      A také by mělo být uspořádáno referendum o zbavení "Terminátorů" a jemu podobných, svéprávnosti.

  • josef.chmela

    Dnešní generace si už bez konzumní společnosti nedovede představit. Je rozmazlená, neschopná si bez konzumu uspořádat život. Žije povrchně a bez ohledu na ostatní. Jejich život je řízen obnosem peněz, nebo pouze naplnění konta je jejich nízký cíl. Jsou zvyklí žít ze dne na den. To vše se v celé nahotě projevilo při zvládání (nebo spíše nezvládání) epidemie Covid 19. Kavárníci, hospodští a pouliční křiklouni tu neustále prostřednictvím opozice tlačí na vládu k rozvolňování. Neschopní, tzv. podnikatelé v Praze a velkých městech, podnikali bezohledně a bez nějaké myšlenky na budoucnost v krizi. Pak brečí a natahují ke státu ruku - dej. My ostatní v malých obcích a městech vzdálených od Prahy to zvládáme, protože nejsme zvyklí mít neustále plný talíř a neživí nás bohatí turisti. Jsem také OSVČ, mám zavřený obchod a školící středisko už od března, moje ztráty jdou do statisíců a nikdy jsem po státu nic nechtěl a ani teď nechci, mám vytvořený finanční záchranný polštář, protože se chovám zodpovědně k rodině i státu.

    Jsem ateista ale říkám: "Bůh nás chraň od dnešního nesmyslného rozvolnění."  Do měsíce tu máme opět přírůstky nakažených a bude se zavírat znova. Dobře jim tak.

    Krásné vánoce si udělám i bez otevřených obchodů, protože nejsem závislý na bezcené konzumní společnosti.

    • O.K. Tak to prostě je. 

  • Jak už jsem zde jednou napsala =  příliš brzo...

    Ještě před vánočními svátky se dostaneme do průšvihové situace...

    Na to nemusím být žádný odborník - stačí selský rozum...

    • Obávám se, že je to pravda.

      • Obcan - na testovací místa sice již nikdo nechodí, protože nikdo nemá příznaky a ti panikáři co si z toho nadělali do kalhot tam již všichni byli mimo vás, ale vy tady budete strašit třetí vlnou.

    • josef.chmela

      Výjimečně s Vámi souhlasím.

  • Naše rozpapanost, neschopnost přijmout nepohodlí bude těžce vykoupená. Chováme se jako frackovité a rozmazlené děti nebo hysterické ženské.

    Hlavně pohodlí, hlavně JÁ a prachy!!! Co záleží na zdraví a životech těch ostatních? 

    Takhle můžou myslet jenom lidi, jejichž život nemá (pro ně) žádnou cenu.

    Sledujte v následujících dnech - příroda nám vystaví účet za bohaté vánoce. 

    Tak šťastné a veselé. 


    • Pane kolego, s Vaším názorem musím do puntíku souhlasit, bohužel. Obávám se však, že to uvolnění nebude na dlouho. Lidé tím hysterčením a běháním po obchodech se postarají, aby ten Či-Ko-Vir začal opět řádit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit