Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vůbec se nedivím, že řvou neziskovky. Ty jsou financovány povětšinou z eurofondů( tedy z peněz daňových poplatníků) a nebudou si lidově řečeno sr.t do vlastního hnízda. Orbán jen říká co si většina lidí myslí, práci v první řadě pro ty co dělat chtějí a pro lidi, kteří jsou ve své zemi doma, platí daně a vychovávají budoucí generaci v duchu tradic a zvyklostí své vlasti. Všem co chtějí uprchlíky, nechť si je vezmou k sobě domů a starají se o ně. Ono to začalo adopcema nadálku, kdy se u nás povětšinou zbohatlíci chlubili tím jak si vyživují v Indonésii a Etiopii své dítka. Ta viděla, že v Evropě lidé neví co s penězma a vyrazila rovnou ke zdroji. Když je někdo živí celé dětství, proč by je nemohl krmit až do smrti... :)
  • To nejsou uprchlíci, ale ekonomičtí nájezdníci a nastrčení bojovníci islámu.
  • Maďaři, klídek, ti černoušci u vás makat nechtějí...chtějí jen brát dávky, mít na hotelu uklízečku a wifinu... *1* *1* *1*
  • "Zároveň se v Maďarsku zvedla vlna odporu proti vládní kampani i na úrovni nevládních organizací." - překlad: Nakoupení zmrdi a pitomci placení dovozci "chudáků" z Afriky a mešit do Evropy dělají zase bordel! .. *11* .. Už dost!
  • ale z cech uz jsem vzal caru pred hoooodne lety. a madarum se nedivim. obcas tam tudy pracovne projizdim a kdyz se zdrzim / musim / den dva divim se ze tam jeste nekdo zustava jaka je to tam rajska zahrada.
    • Jistě, rajská zahrada podobná té české, díky eurosojuzu... Maďarsko se řadí k zemím, které hodlají EU spletenec brzy opustit. Stejně tak Velká Británie, Řecko, Rakousko, Itálie, Španělsko a to právě proto, aby se z nich rajské zahrady opět staly...

      EU totiž žádné východní zemi a obecně nikomu nic dobrého nepřinesla, těží z ní pouze zakládající státy a Německo především. Dotace je nezachrání a mimochodem, ani ty nejsou zadarmo.
      • gigante ....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit