Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • OSN byla vždy, a tak zřejmě bude i nadále, že byla pouhou naději, nikdy ne ten, co pomáhá. Zejména RB je orgán, který bez dvou stojí za dvacet.
  • Víš ty vůbec kdo je tvůj otec??
  • Zeptejte se také kamaráda,jak jim všechno skokové zdražily a jak vypadá extremismus u nich ve srovnání s námi!!!
  • Svatá pravda ti Ukrajinci jsou rozpoznatelní na míle daleko.
  • Jako v Jugoslávii modré přilby se jen koukaly jak vraždí matky i s dětmi.
    Možná to budou přilby OSN na hlavách muslimů,ani bych se nedivil,amici jsou schopni všeho.
  • Stejně jako jinde i zde platí princip Occamova břitva.Všechno tohle vzniklo pouze kvůli tendencím vzít UK do NATO.Černomořská flotila je na Krymu a těžko budete mít základnu na území nepřítele.Základnu musíte mít na svém území nebo na zpřáteleném.Toto se týká i Sýrie, kde má Rusko jedinou námořní základnu pro středozemní moře.Assad je proruský a v případě výměny za nějakého "demokrata" schváleného z USA by základna nebyla.
    Zapomeňte na to, že na Krymu se jednalo o blaho ruské většiny nebo v Sýrii o vymícení teroristů.Toto jsou vedlejší produkty, byť jsou prezentovány jako primární.To samé platí pro američany, kteří zde naoko bojovali proti islamistům.S armádou a výcvikem jaký mají by museli s islamisty zatočit stejně jako rusové, kdyby se ovšem chtělo. *3*
  • No samozřejmě! Sudety taky přece patřily k Říši ...

    Jen hlupák nezná vlastní historii *15*
  • nám celá Ukrajina a Rusko u zadku. Ať se tam mezi sebou mydlí. Ať se tam střílejí ale hlavně ať s tím neotravují tady. Banda vůbec nepatří do EU. Žere to brambory z řádků chodí to močit do křoví. V zahraničí se to chová jak opravdové prase.
  • OSN je naděje pro věrolomné amíky. Ruské vojenské základny na Krymu se ukrást nepodařilo, tak by chtěli svými tanky alespoň patrolovat u ruské hranice. Putin není naivní utopista Gorbačov.
  • Jsi tak tupý? Nebo proč záměrně píšeš nesmysly? V Sýrii se rozšiřoval Islámský stát do té doby, než tam přišli na pozvání Asada Rusové. Pak se válečné území zmenšovalo až byl Islámský stát ze Sýrie vypuzen. Tak co to píšeš za bludy? Uprchlíci nejdou přece z Ruska! Ti jdou z Afriky a z arabských zemí. Kdo jim umožňuje překročit hranice evropských států? Rusko? To si může myslet jenom tupec. Hranice jsou otevřené díky politice EU podporované samotnými Spojenými státy. A kdo tvoří dnes EU? Je to Rusko snad? Je to Německo, Francie a jiné západní země! Tak co to tedy meleš?
  • Zpravodaj jako Miroslav Karas na Ukrajině sice byl, ale blil nesmysly. Asi byl zalezlý v táboře ukrajinských banderovců a trojzubců a ti mu vývoj popsali po svém. A dnes se nerozpakuje znovu a znovu podporovat svými prolhanými komentáři válečné štvaní zbrojařů proti Rusku.
    A pokud jde o Michala Kubala. Ten se mi velmi líbil poté, co udělal rozhovor s Bašárem Asadem. Jenže pak mu asi přiskřípli tipec, dali nůž na krk a řekli: "..tak takhle ne!. Teď budeš komentovat po našem..." A od té doby je jako vyměněný. Přidal se na stranu Karase a dalších zpravodajů, kterým je bližší košile, která jim dává vydělat. Jejich čest novináře je ta tam...
  • Plky na Tiscali už mi lezou krkem ale k té Ukrajině se chci vyjádřit.Mám kamaráda z Ukrajiny který zde poctivě pracuje posílá rodině peníze a párkrát za rok se jede domů podívat.Když se ho ptám jak to tam vypadá tak první co mi řekne že naše sdělovací prostředky lžou jak když ČTK tiskne.Čokoládový oligarcha Porošenko-prezident u nás nikomu narozdíl od Babiše nevadí.Přitom tento lotr z prachů od USA sponzoruje "válečníky" kteří si jdou po práci od 16 00 hod zastřílet po svých "nepřátelích" po setmění jdou domů a ráno do práce.To je ta celá "válka" na Ukrajině .Kde jsou naši váleční zpravodajové jako byl Kubal v perském zálivu.Nikde stačí jim internet a mobily.
  • Nevím, co myslíte pojmem okupant. Pokud jde o Krym, pak má mnoho lidí nespravedlivé posuzování. Krym se rozhodl sám připojit k Rusku, kam kdysi patřil. Asi by se k tomu neodhodlali, kdyby jim po nedávné krizi nehrozil veřejně Porošenko poníženým zacházením (určitě byste našel na internetu přímé záběry jeho plamenných řečí) a kdyby na ně Jaceňuk neposlal tanky, poté co se lidé na Krymu sami ozvali, že se jim vývoj v zemi nelíbí. A ten druhý případ, kdy došlo k náslilnému odtržení svrchovaného území Kosova ze Srbska, to nikomu nevadí? To bylo rozhodnutí několika mocných, včetně zahraničních chamtivců, jako Máďa Allbrightová, Clinton a další. To bylo ze strany USA přímé zasahování do záležitostí Srbska. Německo a USA rozpoutaly konflikt a pod falešnou záminkou (dodnes se ukazující falešnou, vymyšlenou) začaly bombardovat Srbsko. Žádné vyjednávání. A to je v pořádku? Co mnoho dalších zemí, které si začaly řídit vývoj po svém? A bylo nutné tento vývoj špinavou hrou CIA zničit. Panama, Írán, Afghánistán, Lybie, Vietnam, Indonésie,... Tam došlo k násilnému potlačení vývoje zinscenovanými převraty naplánovanými v USA. A přitom se dnes NATO rozlézá a USA rozlézá po světě a nikoho se neptá. To je agresor. Ne Rusko. To se dnes snaží jenom reagovat. A to tím, že si přesouvá vojska v rámci svého území. To je přece normální. Kdo toto považuje za agresi ze strany Ruska, tak je hlupák
  • Ivo jak prosím hackeři ovlivňují ručně sčítané hlasy? *1* *1* *1*
  • A prosím jaké máte důkazy že na něj sázel?


    https://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/464173-rusove-testuji-v-syrii-nejnovejsi-suchoje-pate-generace.html
  • Modré přilby? Ty samé co přihlíželi masakru ve Rwandě nebo vraždění v Srebrenici ?Ano ty jsou užitečné jako křídovej papír na toaletě,.
  • Myslíte, že někdo čte Sajmonův monolog?
    Pa Simča Křenková, už sem vůbec nechodím, mám vlastní stránky.
  • Putinovi se sázka na Trumpa vůbec nevyplatila, možná by ještě lépe vycházel paradoxně s Hillary, Trump si teď nemůže dovolit ustupovat rusákům, sankce budou pokračovat určitě po celé jeho volební období. Nepředpokládám, že se rusák stáhne z Krymu, spíše bude drancovat ještě více Donbas a okolní malé státy. V NATO být musíme a zvýšit výdaje na obranu. Okupant z Moskvy nespí.
  • Podlost komunistů a jejich přívrženců nemá hranic.
  • Ale no tak Sajmone, Drahošík to projel, smiř se s tím, nebo nás tu budeš 5let bavit svým komickým pláčem?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit