Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • slovenský borec a jeho svatá pravda a né havlova láska a pravda
    https://www.youtube.com/watch?t=57&v=IzyWg2K2ocI
  • Naprostá pecka, která vás posadí na zadek.

    https://www.youtube.com/watch?v=HNIuZofwglg
  • Cha chi Chi! to se vám moc moc povedlo.Ale tady není zájem ani vůle někoho mezi sebou převychovávat a trpět.Tady není zájem o pedagogické řešení.Už dostali bubáci romští několik šancí.Nyní šance skončily.Je třeba oddělit zrno od plev.Po práci a večer chci klid.Když nebude jsem ochoten brutálně zakročit s narušitelem.V obchodě nechci kravál a hordy kradoucích hnědočechů kteří tam nemají co dělat.Když to nepujde zatočím s nimi.A nikdo naprosto nikdo mi v tom už tentokrát nezabrání.Ani srandovní OSN.Která se snaží akorát nas.at co nejvíce lidí.Jo hoši je nová doba.Tolerance skončila.Nyní bude klid a mír na sídlištích v obchodech a ordinacích! O co?
  • Já mam velkou zkušenost s Cikánama již 20 let.
    Řeknu Vám jedno, Cikánovi dáte práci někde na stavbě, napřed Vám prodá železo které najde, potom se stratí vrtačka, bourací kladivo atd. Co nemáte přivázáno záhadně se vypaří. Pár dní chodí do práce potom již více nepřijde. Nechci říci, že všichni jsou stejní, ale většina je taková.
    Nedávno u nás pracoval Bulhar, Maďar, Slovák. Hned první den se stratil měděný kabel. Toto Vám udělá i člověk bílé pleti. Jednomu čechu jsem dal auto aby jezdil do práce, měsíc jsem mu platil obědy. Po měsíci za 8 hod. pracovní doby dostal výplatu čistého 35 000 Kč. více jsem ho již neviděl. Jsou lidé co si práce neváží a je to vcelku jedno jaké je pleti. Co se týká jejich sociálních dávek každý si to může najít a spočítat na internetu je to jednoduché. Já osobně bych s těchto dávek nevyžil.
  • kiss.miss
    Tak at si ty udiskriminované, nemakající, kočovné, vyžírající chudinky vezmou k sobě! Stejně zdá se vědí úplné hov*o, tak si můžou zahrát na ty hodné strýčky Ferdy a pomoct jim! Já budu jen ráda, když nám, tedy jim takto pomůžou.
    A pokud né, tak at si kecnou do křesla, zblajznou další hemburgr, přiberou dalších deset kilo a drží hubu! Nejdřív by si měli ověřit fakta a pak vynášet soudy!
  • co se OSN ozývá,nechť se přesvědčí,kdo ty černé hadice živí,z čeho žijí,pomalu každý nefachčenko,berou vysoké podpory,kdy ani výdělky nejsou tak vysoké,kolik se vyplácí romum,dělají binec,jezdí na černo.Nechť si pro ně udělají kolonie a naženou si je tam.
  • Doporučení výboru OSN. Adoptujte Romy i imigranty, když se tu mají tak špatně. Ubytujte je u sebe ve svých honosných vilách a zaměstnejte je, nejlépe jako osobní personál místo vašeho dosavadního služebnictva. Pro jejich děti najděte odpovídající dle vás, nejlepší soukromé školy. Po tom všem, až budete dostatečně obohaceni, můžete našemu státu udělovat hraběcí rady, vy parazitní feudální svoloči!!!
  • ano chováme se k nim hrozně.platíme je,děláme na ně.
    a pak si takovej článek přečte nějakej jejich vedoucí co umí číst a jsou ještě víc na koni.
    • Je zvláštní, že ještě za první republiky se toto nemohlo stát ani omylem. Asi to s tou falešnou demokracií naši partajní šíbři nezvládají ukočírovat. Stejný problém jako s muslimy, ale ten bude ještě horší. To nám jdou po krku. Doslova.
  • Je až neskutečné, kolik lidí je placeno vládami za podněcování rasové nesnášenlivosti. Děje se tak samozřejmě pod rouškou boje proti rasismu, ale výsledek je naprosto opačný a věřím, že oni sami jsou si toho dobře vědomi.
    Navrhuji OSN (členům toho výboru), aby někde (třeba na nějakém ostrově) vybudovali městečko a školu a vybrali si náhodně třeba sto romských rodin a přestěhovali je tam. Tam ať jim dají práci, byty a jejich děti ať vychovávají spolu se svými dětmi v jedné škole.
    Pak ať se pochlubí za několik let výsledky a já koupím klobou, abych ho mohl smeknout.
    Prostě místo hloupých keců něco konkrétního. Ale to se asi nedočkáme, že?
  • V celé řadě příspěvků se tady píše o jakýchsi "róóóómech" - co to vlastně je (nebo snad kdo to je??). Není to jen nějaký překlep a nejsou to cikání, cigorky, hnědočeši, ..... - prostě ta parta čmoudlé pokáže netáhel, příživníků, podvodníků, zlodějů, ..... .?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit