Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dzixy
    Merkelová si teď už může vykládat co chce. Její hlas již nezní "do nebe". Rozklad vlivu těch pár mocných v EU klesá. A to je dobré znamení pro nápravu dosavadních křivd právě touto garniturou.
  • dzixy
    Srovnávat naše lidi jezdící do zemí EU za prací, i jinam, nelze s nelegálními migranty ze zemí mimo EU. Uvedl jsi špatný příklad. Navíc našinec cestuje do zemí podobných zvyklostí, podobného světového názoru, podobné kultury a stejné hodnoty života. Bohužel toto nemají nelegálové a navíc, jsou více nepřizpůsobiví, než naši cikáni, kterým se akorát nechce, jako migrantům, dělat. Ale cikáni aspoň nevraždí ve jménu velkého Alaha.
  • dzixy
    Uprchlíci v roce 1951 a poté,  měli pádné důvody prchat, většinou před totalitními režimy a vůdci, kdežto dnešní migranty, většinou nelegální, za uprchlíky nelze v žádném případě považovat. Proto ten Pakt OSN  je zmatečný a nic nevypovídající. Nač jej bylo schvalovat??
  • pavel.zajda.7

    Vždyť je to nesmysl, nikdo nic nepřijal, Tiscali věští z koule!

  • OSN se přeměnila v detašované pracoviště islamistické propagandistické centrály. Význam OSN uvadá, velmi příznačný a příkladný je postoj USA ke globálnímu migračnímu šílenství.
  • Mnichovská smlouva byla pro nás menším zlem. Petříček si snad ani neuvědomuje pro jaké zlo horuje. Babiš zklamal.
  • Vážená Drahazwa, napsala jste to správně my domácí! 

    To, co jsem uvedl platí pro nedomácí a nelegální.  kdo chce přijít, neměl by se zavěsit na sociální systém. I když v Čechistánu se dá obejít všechno. 

  • OSN je banda darmožhoutů.ONI založeni na principu humanity, nás nutí přijímat nečitelné, prolhané a vyčurané vetřelce? Vetřelce kteří čas od času tady pokosí pár lidí z Evropy?Jen tak?Hordy bezcenných zmetků, které bude třeba celoživotně živit, vztáhly ruce na ty kteří je živí?Ten jehož život tady nemá absolutně žádnou cenu se nám podle OSN bude vyhřívat na výsluní? Vysokého komisaře OSN pro uprchlíky bude třeba hnát. Jen co se kdekoliv ukáže! A kluci maďarští - VIVAT!

  • To je zase lež, že se Tiscali nestydí veřejně lhát!

  • Máme my domácí, snad garantováno ubytování práci???

  • TheGGG

    a kde je seznam těch kolaborantů, co pro tuto ohavnost za česko hlasovali? Kdo o tom rozhodl? Jak Česko hlasovalo? Nehlasovalo Česko, ale konkrétní lidi...

    nezávazné pakty hahaha... až na to dojde budou mávat smlouvou a požadovat svoje... odporné, že ostatní státy V4 podrazili maďarsko. USA bude v budoucnu Trumpovi ještě děkovat, být tam Barák muslim Obama, tak už je podepsáno....

  • další zrada od západních zrůd, Mnichov nestačil, zase nás ty zrůdy zradily a pořád se k nim budem lísat. Rusku nemůžeme odpustit pseudookupaci 68 a těmto západním prašivcům odpustíme za prachy všechno, hnůj tato demodemokracie

  • Vážený pane Janáku, v otázce klimatických změn s Vámi naprosto souhlasím a děkuji Vám za vysvětlení několika skutečností, které jsem dosud neznal.

    Ekonomická migrace je nežádoucí jev - ale v praxi jev existující a přirozený.

    Kolik tisíců našich (českých) "nadaných" dětí hledá lepší chleba v Německu, Velké Británii nebo v USA a v Austrálii? A když se zeptáte jejich rodičů, tak jsou na ně patřičně a právem hrdí.Ekonomické migraci nelze bránit úředním restriktem.

    Všechny "pakty" by ale měly definovat, že tzv. "legální ekonomický migrant" (chápeme, že i jiní lidé hledají lepší život)  musí mít a) pravé jméno a identitu, minulost, b) musí mít v cílové zemi garantované zaměstnání a stálý příjem, c) musí mít zajištěno bydlení (ne v ghettu) a je docela nezbytné, že se d) zaváže, že přijme a bude respektovat také životní a společenské standardy hostitelské země.

    Nebo to může být jeden z legitimních důvodů aby do té které země prostě nejezdil. Je to jenom jejich svobodná volba. Pokud nemůže žít bez aktivního vyznávání islámu, nemůže být legálním migrantem v neislámské zemi.

    Porušení kterékoliv podmínky by bylo důvodem k okamžité depatriaci do místa původu. Pokud jedinec nebude mentálně schopen tyto podmínky pochopit a řídit se jimi - nemůže být legálním ekonomickým migrantem.

    Můžeme pomáhat (i sobě), ale nesmíme se nechat dobrovolně znásilňovat.

  • Pochetříček a celá ČSSD je banda kolaborantů!

    Příští volby ČSSD 0,1%, jsou stejnej dobytek jako TOP, ODS, KDU, Piráti i Starostové!

  • Ekonomická migrace je nežádoucí jev...

    To by měla být alfa i omega v textu všech "paktů"!

  • senil666

    A dnes zradíme znovu a podepíšeme migrační pakt. Merkelová říká, že pakt bude závazný pro všechny země. Stačí, když se na tom shodne víc jak 2/3 zemí. Takže jsme se asi nezachránili.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit