Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Syřané zahlcují YouTube. Prosí svět o pomoc:

    http://aktualne.centrum.cz/zahranici/blizky-vychod/clanek.phtml?id=731976#utm_medium=newsbox&utm_source=atlasHP&utm_content=position-2
  • O Petrovi už to tady vysvětloval nick Jan Žižka, je to flustrovaný chudák který má přímo dětinskou radost když může provokovat lidi, dříve svými "duchaplnými"přípisky oblažoval Atlas.cz, po zavedení diskuze jen přes Facebok přeskočil sem a obšťastňuje diskutéry Tiskali.
    • StBák na "zasloužené" penzi oto alias Jan Žižka alias... nedokáže překonat svůj celoživotní návyk, tj. fízlování a zaznamenávání si vyfízlovaných informací (co kdyby se to "obrátilo" a někdy se to hodilo?). Soudruh oto alias... si neváží toho, že komunisti nebyli po zásluze potrestáni a zneužívá moderní komunikační prostředky k šíření bolševické demagogie. Jelikož mu chybí věcné argumenty, uchyluje podle svého StBáckého zvyku k ubohému pomlouvání oponentů.

      Reakce oto alias... mi dokazují, že mám pravdu.
  • Stále platí,že stát je nástroj vlády jedné třídy nad druhou! No a protože krise nárůstá a kapitál jako obranu má vždy válku!!!A to,že USA jako vedocí stát jedná v zájmu kapitálu je jasné.Ono i Rusko je dnes kapitalistické ale už to Rusko ale i ostatní státy jako Čína,Indie pochopitelně Irán,Syrie ale třeba i Japonsko chce zrušení základen USA a tak jsou v oposici.Myslím,že nás nečeká nic dobrého protože nás zatáhnou i do války pod vlajkou USA.Jinak k některým výrokům Petra se nebudu vyjadřovat.Jak říkám on si dělá "KOZY" jinak to nevím,protože takový moudra se jen tak nevidí!!!

    http://www.czechfreepress.cz/amerika/usa-to-maji-secteno.html
  • Provládní agent WC 40 vylezl z díry. Hybaj do práce mučit lidi nebo špiclovat to přeci máte v tajných službách nejradši né ?
  • Libye je už "osvobozená", nemůžete také napsat kolik tam umírá denně lidí a kolik jich zemřelo při "osvobozování"? Takhle to toiž vypadá jako normální předlybijská propaganda. Nebo si myslíte, že už to nikoho nezajímá? Možná, že by se ukázalo, co bude následovat při osvobozování Sýrie. On je totiž problém, že syrská opozice stejně jako lybijské gangy prostě není schopna diskuze...
  • Leštici vládních klik a vlezprdelkovi kapitálu Petrovi zkus si někdy pustit dokument tajné operace CIA kde mluví ředitelé této zločinecké organizce kde všude organizovali stávky, vyvolávali nepokoje a vytvářeli tzv. povstalce například v Chile, nikaraguy, Hondurasu ... tito pánové už v penzi mluvily velmi otevřeně o tajné politice USA pro získání ekonomických výhod.
    Doufám že je neobviníš z bolševické propagandy.
    Rusko si chrání své zájmy jako kterákoli jiná velmoc stejně si je chrání i tvé USA bylo by hloupé kdyby se jen dívalo jak se západ roztahuje a nebránily se. po zrušení varšavské smlouvy to je právě tvůj západ který nejenže nezrušil nato ale posunuje ho stále blíže k ruským hranicím.
    • Michale, svůj názor k tvému příspěvku jsem uvedl níže.
      Jinak si dovoluji upozornit, že "pánové mluvili" s měkkým i.
    • a včem nato ohrožuje rusko ?? ..hrozba byla spíše z druhé strany , z ruska ...,
  • Bašár Asad posílá armádu proti civilistům, kteří nejsou spokojeni s jeho despotickou vládou. A jelikož Rusko dodává Bašáru Asadovi zbraně, tak proto blokovalo resoluci Rady bezpečnosti. To neudivuje, to je obvyklá ruská zákeřnost, kterou jsme také poznali sami na sobě.
    Jakou roli hraje Čína, to nevím, ale i Číně vyhovuje despocie a udržování lidí v nevolnictví, je to přece stále komunistická země.
    A bolševici v duchu své demagogie vykřikují cosi o "zlých západních imperialistech", o "podvratných silách", o "teroristech" atd., kteří brání Basáru Ašadovi v budování šťastných (socialistických? islamistických?) zítřků. Také příznačné pro relikty bolševické minulosti.
    • Tenhle názor je k ničemu, protože nepřináší nic nového. To si můžu pustit TV nebo rádio a je to stejný. Spíš by sis např. měl zjistit kolik lidí je proti Asadovi, jestli náhodou ti tzv.civilisti náhodou nemají zbraně, jaký takové osvobozování bude mít pravděpodobný výsledek (viz Libye, o které se už teď vlastně nic nedozvíš) atd. No a když tě odpovědi na tyto otázky nezajímají, no tak si holt broukej to svý ...
      • Derevi, z našich hromadných sdělovacích prostředků jsem se dověděl, že:
        1) Bašár Asad posílá armádu proti civilistům,
        2) Rusko dodává Bašáru Asadovi zbraně,
        3) Rusko (a Čína) zablokovalo resoluci Rady bezpečnosti.

        Z těchto faktů logicky vyvozuji, že Rusko má zájem na tom, aby režim Bašára Asada nepadl, protože by tím ztratilo odbytiště svých zbraní.

        Vyjádřil jsem svůj názor, což ve svobodné demokratické zemi je možné. Nikdo není nucen můj názor sdílet. Pokud se však mýlím, rád bych slyšel fakta. Kolik lidí je pro a kolik proti Bašáru Asadovi nezjišťuji, to zajímá především Radu bezpečnosti OSN.
      • k ničemu jsou tvé dedukce..ten jeho názor je téměř pravdivý...
  • stejná pohádka jako vždy. Prozápadní rozvratné síly jsou vydáváni za bojovníky za svobodu. Ale ten kdo by povstal proti současným pravicovým vládám by byl označen za teroristu. rusko a číny se poučily z Libye a nedovolí USA aby pod rouškou papírově neutrálního OSN zajistila vítězství prozápadních žoldáků a loutek.
    USA jsou nenažranci první kategorie topí se v biliardových dluzích ale furt si brousí zuby na další tučné trhy. doufám že se brzy zadáví a prasknou a bude pokoj od toho polofašistickýho policejního státu který přináší utrpení všude kam vstoupí voják JOe doprovázen kohortou kovbojů z CIA.
    • Michale, ta demagogie o "zlých západních imperialistech, kteří nám chtějí vzít naše socialistické výdobytky", i použité výrazové prostředky patří do komunistické propagandy padesátých let minulého století. Je vidět, že bolševismus je nevyléčitelná duševní nemoc. Příčinou je nejspíš nakažení se virem komunismu.
  • Povedené cizím žoldákům říkají vládní síly, strýček Sam lže až se mu práší od huby.
    • schizofrenie a stihomam ..to máte v rodině asi po více generací , že ??
    • No, hlavně že báťuška Voloďa govorit vsjo právilno.
      • A tenhle "Petr ten původní", který tak slepě věří západní propagandě a stále ji papouuškuje je normální, nebo je v ústevu pro ch..., kde se dostává k PC? Přece zcela normální člověk nemůže všem lžím - podobným jako v Jugoslavii, Iráku a Libyi slepě věřit. je to stále stejný scénář , jenom teď ho narušilo veto Ruska a Číny. Když to le USA rozjely, tak budou muset pokračovat i za cenu toho, že tím pověří LAS. Uvidíte!!
        • nevěří západní propagandě..možná trochu více používá hlavu..je jedno odkud ta propganda přichází ..pořád je to stejné , prostě i v Sýrii jsou lidé kteří nesouhlasí s režimem , který je totalitní a uzrpzue obyčejné lidi , my jsme si také prošli svojí revolucí , tak proč jim odpírat právo na svoji revoluci ??

          soudruzi tam vidí vliv západních agentů , kapitalisté zase vliv ruských agentů..přesto je původ nepokojů , v lidech co tam žijí ..

          Rusko a Čína nedodržují lidská práva a to daleko více , než v Evropě a jinde , proto jsou proti ,

          Rusko navíc v Syrii kotví své válečné lodě ,, a dodává Syrii zbraně ...
          • Jenom k té propagandě.Už jsem to tady psal a ještě zopakuji.V roce 1980 se vrátila z USA do republiky teta souseda a vezla sebou pomalu chleba,že u nich /vUSA/ říkají,že máme hlad a nemáme vůbec co jíst!!! A už vůbec nedovedla pochopit,že ona která po 1948 emigrovala a nedala republice ani korunu má zadarmo doktory a i domov důchodců!!!
            A nebo co tohle !!!
            http://www.voxvictims.com/2012/02/04/svetova-vojna-s-demokraciou/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit