Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A zlodějíček štěká dál. Jen ten pultík pro boj proti korupci v parlamentu zlodějíčkovi chybí. Měl krást a držet zobák, jak ostatní poslanci a ministři.
  • A kolik lidí přišlo o peníze v H-Systému nebo jinde a nikoho nezajímalo jak se jim daří a jestli mají vůbec kde a jak bydlet ,natož jestli mají teplou vodu......a zloději jsou na svobodě a určitě se špatně nemají,jen at se takové hyeny koupou ve studené vodě....
    • Dobrej koment a můj plnej souhlas *16*
  • Chudák Rath se snaží jak chce, aby zmátl aspoň některé důvěřivé občany o své "vině-nevině". Přesto, že policie má faktů plnou nůši, přesto, že národ ví, kdo a jaký je Rath od jeho politických začátků, neustále ukazuje, že jeho tvář nezná ruměnec z důvodu lži. Jak pořád v Parlamentu spílal o ztrátě morálky, jak vykřikoval, že za své hříchy každý musí pykat, tak pouze sebe z toho svého pravidla vynechává. Už aby byl s ním konec, protože, jak se zdá, má více možnosti se vykecávat a dále lhát, než kdyby byl v Parlamentu jako poslanec. A to není nijak dobré vysvědčení pro média.
    • Máš naprostou pravdu.....
      I když ti ostatní nejsou o moc lepší. Zhruba 3/4 z nich patří do té jejich slavné mafie a
      ostatní se jich bojí tak raději drží hubu. *15*
    • Jen jestli nemateš ty, jseš za to přeci placený.
  • Já to vidím takto,vazebka i kriminál by neměl být žádným čajíčkem,a´t už se tam dostane vinný či nevinný a měřit by se mělo stejným metrem,tzn.Parkanová,Vondra,Klaus,Nečas,Kalousek,Gross a jiní,by už měli dobrovolně klepat na vrata!
    Dokud tady bude celé soudnictví zkorumpované viz.ústavní soud a jeho výklad projevu poslance,nebude nikdy možné potrestat alespoň ty žijící Lumpy a zloděje.
  • Sledoval jsem tu diskuzi a mimo toho,že sprchování je velmi zdravé obzvlášť denně jsem se nic mimořádného nedověděl.Každý z protagonistů jen hájil svou pozici,nic objektivního jako vždy.
  • Jílková několikrát připomněla Rathův poslanecký plat, aby vůči němu vzbudila nevoli závistivých blbců, čímž se k nim sama přihlásila. Jaký peníze bere sama za svůj výkon, který Ortman výstižně pojmenoval, by nám ředitel Dvořák měl sdělit, když tu bordelmamá povinně platíme. "Máte slovo" u kurvy, jež nerozlišovala obviněného od odsouzeného, hlavně že pořád skákáním do řeči MUDr. Rathovi roztahovala před justiční mafií stehna. Na obsluhu 4%ních čubek (nemluvím o gayích obecně, ale o prostitutech mezi nimi) tam byl Pospíšil.
    • svatá pravda
  • Rath je nevinný a bude určitě odškodněn!!
  • a proč nemluví o vlastní mafii do**dele už blbeček zajebatý
  • Již nyní je naše vězeňství žijící z našich daní luxusním bydlením gratis pro nemakačenka, podvodníky a jiné zločince kteří se tam bez obav a někdy dokonce rádi vracejí. I když jsem přesvědčen, že kauza Ráth je politická jistě to co říkal u Jílkové jsou nesmysly. Cachtat se zadarmo v teplé sprše, souložit ve vybaveném "apartmá" a neomezeně telefonovat MO ( třeba řídit svoji mafii ) je nejapný nesmysl. Pokud jsem zločinec, musím počítat s tím, že se nebudu mít jako na svobodě. Souhlasím však s rozdělením výkonu trestu pro ty co způsobily úmyslný trestný čin a ostatní, kteří se tam dostali " ani neví jak " ( např. někteří řidiči ).
  • Zlepšit podmínky vazby s ohledem na presumci neviny je dobrý nápad. Jen se tříská s tím, co od vazby si slibuje policejní vyšetřovatel. Co se týče vězení není to rekreace přece. A navíc jsou různé stupně tohoto hotelového ubytování. Práce pro vězně by se určitě našla, kdyby se chtělo ji hledat. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit