Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A zlodějíček štěká dál. Jen ten pultík pro boj proti korupci v parlamentu zlodějíčkovi chybí. Měl krást a držet zobák, jak ostatní poslanci a ministři.
  • Máš naprostou pravdu.....
    I když ti ostatní nejsou o moc lepší. Zhruba 3/4 z nich patří do té jejich slavné mafie a
    ostatní se jich bojí tak raději drží hubu. *15*
  • svatá pravda
  • Jen jestli nemateš ty, jseš za to přeci placený.
  • Dobrej koment a můj plnej souhlas *16*
  • A kolik lidí přišlo o peníze v H-Systému nebo jinde a nikoho nezajímalo jak se jim daří a jestli mají vůbec kde a jak bydlet ,natož jestli mají teplou vodu......a zloději jsou na svobodě a určitě se špatně nemají,jen at se takové hyeny koupou ve studené vodě....
  • Chudák Rath se snaží jak chce, aby zmátl aspoň některé důvěřivé občany o své "vině-nevině". Přesto, že policie má faktů plnou nůši, přesto, že národ ví, kdo a jaký je Rath od jeho politických začátků, neustále ukazuje, že jeho tvář nezná ruměnec z důvodu lži. Jak pořád v Parlamentu spílal o ztrátě morálky, jak vykřikoval, že za své hříchy každý musí pykat, tak pouze sebe z toho svého pravidla vynechává. Už aby byl s ním konec, protože, jak se zdá, má více možnosti se vykecávat a dále lhát, než kdyby byl v Parlamentu jako poslanec. A to není nijak dobré vysvědčení pro média.
  • Já to vidím takto,vazebka i kriminál by neměl být žádným čajíčkem,a´t už se tam dostane vinný či nevinný a měřit by se mělo stejným metrem,tzn.Parkanová,Vondra,Klaus,Nečas,Kalousek,Gross a jiní,by už měli dobrovolně klepat na vrata!
    Dokud tady bude celé soudnictví zkorumpované viz.ústavní soud a jeho výklad projevu poslance,nebude nikdy možné potrestat alespoň ty žijící Lumpy a zloděje.
  • Sledoval jsem tu diskuzi a mimo toho,že sprchování je velmi zdravé obzvlášť denně jsem se nic mimořádného nedověděl.Každý z protagonistů jen hájil svou pozici,nic objektivního jako vždy.
  • Jílková několikrát připomněla Rathův poslanecký plat, aby vůči němu vzbudila nevoli závistivých blbců, čímž se k nim sama přihlásila. Jaký peníze bere sama za svůj výkon, který Ortman výstižně pojmenoval, by nám ředitel Dvořák měl sdělit, když tu bordelmamá povinně platíme. "Máte slovo" u kurvy, jež nerozlišovala obviněného od odsouzeného, hlavně že pořád skákáním do řeči MUDr. Rathovi roztahovala před justiční mafií stehna. Na obsluhu 4%ních čubek (nemluvím o gayích obecně, ale o prostitutech mezi nimi) tam byl Pospíšil.
  • Rath je nevinný a bude určitě odškodněn!!
  • a proč nemluví o vlastní mafii do**dele už blbeček zajebatý
  • Již nyní je naše vězeňství žijící z našich daní luxusním bydlením gratis pro nemakačenka, podvodníky a jiné zločince kteří se tam bez obav a někdy dokonce rádi vracejí. I když jsem přesvědčen, že kauza Ráth je politická jistě to co říkal u Jílkové jsou nesmysly. Cachtat se zadarmo v teplé sprše, souložit ve vybaveném "apartmá" a neomezeně telefonovat MO ( třeba řídit svoji mafii ) je nejapný nesmysl. Pokud jsem zločinec, musím počítat s tím, že se nebudu mít jako na svobodě. Souhlasím však s rozdělením výkonu trestu pro ty co způsobily úmyslný trestný čin a ostatní, kteří se tam dostali " ani neví jak " ( např. někteří řidiči ).
  • Zlepšit podmínky vazby s ohledem na presumci neviny je dobrý nápad. Jen se tříská s tím, co od vazby si slibuje policejní vyšetřovatel. Co se týče vězení není to rekreace přece. A navíc jsou různé stupně tohoto hotelového ubytování. Práce pro vězně by se určitě našla, kdyby se chtělo ji hledat. *5*
  • Nevím co by chtěl MuDr Ratth. Již nyni se mají vězni lépe než většina občanů této republiky a pan doktor by rád,aby až nastoupí do vazby měl podmínky asi na úrovni poslance a každý týden přidělenu jednu osobu na alespoň 2 hodiny do útulného soukromí bez kamer,odposlouchávání a bez jakýchkoliv kontrol. Tím by bylo umožněno uvězněným bosům a lobistům klidmě řídit své podřízené ponechané na svobodě v další činnosti.
  • Nebojťe sa ovčankové. Von vam to eště ten novej občanský zakoník ukáže zač je toho loket. Viď pospišílku. *1*
  • BUZÍK A PRIMITIV ještě k tomu mě vážně nemůže urazit *2*
  • Paní Jílková je naprosto neschopná moderátorka, správně to řekl dr. Ortman, že celá ta diskuse bylo takové "hatla, patla, matla". Ona nedokáže ukočírovat jakoukoliv diskusi, nevím čí je to protěženec na ČT. Pí Jílková svojí úrovní by se spíše hodila do Novy, tedy do bulváru, k Borhyové, která má hu.. od ucha k uchu, je věčně rozesmátá (až to působí přiblble), prostě taková holka od kolotoče, když chci být ještě slušný. Už i Ema Smetana, kterou na Nově někdy nemožně nalíčí (že div nepřipomíná holku z pražské Perlovky), se mi přestává líbit.
    To moderátorky na ČT mají úroveň opravdu extratřídy, namátkou pí Augustová, pí dr. Drtinová,
    sl. Písařovicová. Decentně líčené a oblékané - prostě radost na tyto ženy pohledět!
  • Pro dokreslení celé situace ať je Ráth vinný nebo ne, nikdo to zatím přesně neví. Na severu je kraj Ústecký, kde bují mafie jak rakovina, zleva stejně jako zprava a tak došlo k vytunelování EU dotací v akci severozápad. Hejtmankou byla za ČSSD Vaňhová, družka zabitého mafiána Housky. Občané se naštvali a zvolili jako první ze zoufalstní prvního komunistického hejtmana Bubenička a ten přišel doslova ke snědenému krámu, peníze nejsou na nic a musí šetřit, kde se dá i kde se nedá. Vaňhová si akorát přesedla z hejtmanského křesla na náměstkyni hejtmana, protože ČSSD toto rozhodně neřeší , padouch nebo hrdina všechno jedna rodina. A to jsem levicovým voličem, aby nedošlo k mýlce. A v tomto bohem téměř zapomenutém kraji , prolezlém mafií leta držel svícen Cattanni v sukni, dozoroval, světe div se, dokonce MUS a MUS nám vyřešila úspěšně až justice Švýcarská. A tak jak Bradáčová držela leta v ruce ten svícen nad tímto krajem, tak jednoho dne byla osvícena duchem svatým a svatou trojící - Kubicem a trojkolku Nečasem, Kalouskem a VV-Lidem. Jukla okem bedlivákem do Středočeského kraje a zvolala jak kněžna Libuše - vidím kraj, kde korupce se nebes dotýká a jala se konat. Zavřela Rátha a spol. Že šlo o politickou objednávku je všem jasné, protože s ním zacházeli, jako by to byl Usáma bin ládin, vozili ho po zuby ozbrojená exkorta a nad nimi létal vrtulník, a to něco stálo, vážení ovčánkové, z našich daní, a šlo evidentně o demonstraci síly. A Pospíšil byl tím, kdo ji uvedl do vysoké funkce v Praze, což nebudí právě díky němu respekt . A zda je Ráth vinen či nikoliv je stále ve hvězdách. Dá se po tomto všem v tomto státě něčemu věřit? Přemýšlejme, i když tím neříkám, že Ráth je nevinný, protože kombinace s Kotem je opravdu neskutečná. Ovšem to co se v tomto státě děje je prostě jednoznačný děs.
  • Král zlodějů Klaus a král lichvářů Pospíšil, titul z Plzeňských práv, takový hybrid komára a mouchy - co nezbodal to podělal. Občanský zákoník nás teprve čeká, máme se na co těšit a lichvářský zákon byla velkolepá ukázka jeho neschopnosti a zaprodanosti, protože ten původní zákon zpracoval vyhlášený odborník Motejl a tento ODSácký diletant ho dokázal totálně zmrvit. A stále se nachází dost ovčánků, kteří tomuto gaunerovi odevzdají hlasy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit