Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Půjdou asi na pracák
  • kdo brání tomu, aby si OSVČ vytvořil účetně a daňově zisk do výše tak, aby mohl uplatnit bonus na dítě ? NIKDO
    • Ano, to je ta výchova k čestnosti po česku.
    • Uměle nemůže vytvořit zisk! Buď to zisk má, nebo nemá. A pokud někdo 5 let vykazuje ztrátu, tak z čeho žije,,,,
      Třeba s manželkou a děckama???
      Každej si umí spočítat že pro 4-člennou rodinu je 20 tis. existenční minimum na pokraji přežití. Takže by měl potom danit aspoň 350 tis. ročně aby nechcípli hlady, a néééé že je pořád ve ztrátě. *6* *6* *6* *7*
  • A ty tam běž taky, Otíku. Vaše představa, že co OSVČ to "podnikatel" je stejně debilní, jako Drábkova nebo Špidlova. První, co udělá podnikatel - podvodník je, že založí s.r.o., aby v případě průseru neručil celým svým majetkem. Většina OSVČ jsou stejný magoři jako já, který nějaká práce baví a přitom nechtěj poslouchat kázání nějakýho blbečka v kravatě, tak radši makají na sebe, i když jako zaměstnanci by měli víc. To beru - je to daň za svobodu. Ale proč bych měl platit daň z příjmu, který jsem neměl? Protože si nějaká svi.ě ve vládě se stotisícovým přímem (z daní nás všech) myslí, že jsme všichni podvodníci? Proč bych proboha neměl mít nárok na příspěvek na dítě, když ho má i nezaměstnanej na pracáku??
  • Střelče běž do Ř.I.T.I. se svejma kecama, nikdo na ně není zvědavej. Existuje spousta OSVČ, kteří makají sami na sebe, nemají žádné zaměstnance, které by mohli vykořisťovat a "řídit po telefonu", aby makali za ně - a spousta z nich by byla ráda, kdyby jim měsíčně zbylo jako čistý zisk tolik, kolik je průměrný plat. Princip tohoto státu je především podetnout každou svobodu, ten nejpřirozenější systém "od nikoho nic nechci a nikomu nic nedávám, jsem svobodnej a svéprávnej a živím se na vlastní triko" tomuhle státu prostě vadí - chce mít buď závislé otroky nebo otrokáře s máslem na hlavě, aby moh všechny ovládat. *11* Nejlepší je to srovnání na závěr: kolik se vybere za zaměstnance a kolik od OSVČ, ale kolik je OSVČ a kolik zaměstnanců, to se nenapíše... *10*
    • Ty si ale tydýt a pořádnej. Vysvětlovat ti ty nejzákladnější vztahy a souvislosti je zbytečné. A jistě patříš mezi ty, kteří okrádají nás všechny. Ty chceš mít "svou svobodu" a nikoho nepotřebuješ...a každého máš někde,že?! Až ti začne hořet barák, nebo tě přepadnou, či budeš potřebovat lékařský zákrok a mnohé další, tak si vystačíš taky sám?!
  • Za ty peníze co berou v perlamentu opět neodvedli adekvátní práci!!Proč sakra neudělaj jasné a přehledné podnikání jako jinde ve světě(kde to funguje už 50let).Finančák nedělá kontrolu-protože nechce a nebo nemá páku?
  • Podnikatel léta v mínusu není podnikatel, ale podvodník. Nebo extra případ, který podnikat vůbec nemá. Okolo mne podniká mnoho mých známých a neznám žádného, který by si mohl na něco stěžovat. Každý má práce nad hlavu, k tomu odpovídající příjem a vyplývající vymoženosti jako vlastní dům, velké auto-auta, a nevím co ještě. A to "nésu z Prahy". Pochopitelně nějakou stvrzenku po nich "nemůžete chtít" a konečně, proč by to kdo dělal-jen by si navýšil cenu nasmlouvané "práce" o DPH pro neschpopné státní "hospodáře". *1* *1* *1*
  • Mě by zajímalo zda do této kupy čísel které úředníci asi vůbec nerozumí. Počítají i OSVČ podnikající při zaměstnání.
    Pracuji dostávám výplatu a učtárna mi mi automaticky odečítá i za děti. Taky paltím daně a soc. a zdrav jako zaměstnanec.
    Pak jdu dělat přiznání a tato položka se oběví v daňovém přiznání které podávám jako zaměstnanec a OSVČ. Tato položka je už odečtena jako zamstnanec a ze zisku OSVČ ji tím pádem po druhé neodečtu. Chytrolíni z ČSSD (p. Mládek "OSVČ zarazituje na zaměstnacích") si myslí, že OSVČ ikasují jen peníze od státu. Nespočítali si však, že peníze mají v druhé kapse.

    Jest-li mi to šktnou tak se na VPP vykašlu.
    Pepa
    • Chápu tě, ale,...nevykašleš se na to, protože chceš ty prachy a ty ti nikdo nikde nedá. *1* *1* *1*
  • Vůbec nechápu proč má živnostník dostávat peníze za děcko. A řečičky o tom že podnikatel
    na rozdíl od zaměstnance nemá volno si nechte pro děti. Pokud má zevedenou firmu
    tak si volno udělá kdy chce a vše řídí jen po telefonu. Jindy má zase práce hodně ale
    rozhodně to není chudák který se na svoji chatičku nedostane.
    • Podnikejte, nikdo Vám nenařizuje být zaměstnancem. Vytvořte pracovní místa sám.
    • A po žních jdeš k Turkovi. *1* *1* *1*
  • Tak obsahu jsem moc neporozuměl. Proč to ten autor nenapíše trochu srozumitelněji ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit