Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Možná by mohla zasáhnout naše organizace ,,člověk v plisni,, a poslat jim tam nějaké potraviny balenou vodu a deky.
  • Afroameričané jen dobývají zpět to, co vybudovali jejich předci svým potem a slzami pod bičem bílého otrokáře.
  • Americký Ku-klux-klan stále funguje. Černochům můžu jen doporučit jeden zabitý černoch za deset popravených bílých policajtů. Je to sice mírně nedemokratický poměr ale je to účinné.
  • A budou tedy rovněž tito dodržovat stejné "demokratické normy a standartní principy", jako policisté v Kyjevě i jinde.., kterým bylo mezinárodně vyčítáno a "doporučováno".., že se nesmí chovat brutálně a nepřiměřeně proti zfanatizovaným, "pokojným demonstrantům" co chtěli svrhnout vlastní, zvolenou vládu a zemi uvést do chaosu, stáli tam, jak bezbranní otloukánci i vocasové ve strachu použít zbraně i jiné policejní postupy..,takovým způsobem, aby se mnohému zabránilo a nechat do sebe střílet i zapalovat a jiné prasárny..a pak mnozí byli dokonce poníženě donuceni všerůznou svoločí a navezeným "plevem"..se na kolenou ještě omlouvat s tím, že se nikdo z EU ani USA k tomu kriticky nevyjádřil a dokonce společně uznali tuto násilnickou tzv "vládu kohosi", jako legitimní ? Pro USA je toto velká ukázka a lekce, že ani zdaleka nemají vyřešeny své otázky a problémy, včetně rasových i náboženských.., které tak vehementně až agresivně kritizují i chtějí "řešit" hlavně u jiných po celém světě.., co si to od nich často nechají líbit, či se tomu dokonce umí a chtějí i se zbraní vlastenecky bránit a žít si po svém, ve svém, za své a hlavně pro sebe..
  • Amerika byla vždy policejním státem, navzdory absurdní iluzi o absolutní americké svobodě, která se u nás uhnízdila. Nic proti tomu, je tam mezi lidmi strašná spousta zbraní a kdyby tam byli policajti stejné měkoty jako v Evropě, padali by jako hrušky. *7*
    Rád bych řekl, že je to jejich věc jak si to tam srovnaj. Nicméně stále mám v paměti jak ta kráv.. Nulandová srdceryvně opěvovala "hrdinné" demonstranty na Majdanu zapalující policisty. Myslíte že teď vystoupí před kamery a řekne něco "moudrého" ? Strašně rád bych slyšel, jestli se postaví na stranu "utlačovaných afroameričanů" rabujících obchody a nebo na stranu policajtů kterým pracují nervy a střílejí i když nemusí.
    Ať to Nulandová rozsekne a prozradí nám jak to vidí ta "jediná správná" americká demokracie. Mimo USA v tom mají vždy velice rychle jasno, nedivím se, hodnotit kde je zlo a kde dobro u revoluce, kterou sám vyvolám je dopředu daná věc. Ale co doma?
    Odpovědi se nedočkám, možná mi to "objasní" nějaký český prdoláskař. Kníže bude určitě vědět až se probudí. *1* *1* *1*
    • Je zvláštní a o tom multikulti právdoláskaři mlčí, že nejnižší životní úroveň mají státy, kde významnou část populace tvoří Afro jako Lousiana, Mississippi, Jižní Carolina a pod.
      To nemůže být náhoda.
  • Bubáci, Afro a cikorky to jsou tři zdroje možného budoucího kolapsu západní civilizace. V Evropě to budou bubáci, u nás cikorky, v Americe černoši a v Kanadě také asi bubáci. *10*
  • protest = rabování??? *7*
  • S černokněžníkama je problém po celém světě.
  • Doufám že proti nim policie nezasáhne - to by byl zločin!

    V takovém případě by Rusko/EU musela zavést proti USA tvrdé sankce za potlačování
    výtržníků. Janukovyč byl přeci špatný když chtěl proti výtržníkům na Majdanu zasáhnout.
    Pokud začnou černoši podřezávat policistům krky nebo dokonce svrhnou Obamu
    je třeba je podpořit - jsou to přeci správní Majdanští demokraté. *15* *15*
    • Navrhuji sestavit a vyslat na místo vyšetřovací komisi ve složení Schwancenberk, Kocáb, Tvarůžková, McDoughnut-Pajerová, Layla Abbasová pro vyšetření zločinů a uklidnění situace ve jménu odkazu Velkého Bojovníka za svobodu, pravdu a lásku Václava Havla!
      Vsadím se, že jakmile uslyší jméno světoznámého dramatika, ihned přestanou!

      Postrádám komuniké ze zasedání TOPky k ohrožení demokracie ve Fergusonu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit