Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • co by bylo, Rusko předloží důkazy, že v tom mají prsty američani a vyšumí to do vytracena jako vždy
  • Odstranění Saddama,Kadafího,Mursísiho byla chyba a tu teď západ hodlá opakovat s Assadem.
    Co takhle odstranit Saudskou šlechtu.Demokracie v jejich zemích je hudba budoucnosti.Práva žen nulová.
    Já zapoměl to jsou přátelé zapadu a drží OPEC. :-(
    • mÁ TO HÁČEK - NE.LI PŘÍMO SKOBU. kDO BY TYJEJICH MAXI DLUHY PLATIL? Už začali danit, a mnoho dalších výjimek odstranovat. Ty jejich maxi stavby jsou všechny na dluh a banky chtšjí many many zpět. Vždyť je to nejzadluženější země po americe. Proto válčí - myslí si že se napakují na Sýrii tak jako evropští "mistři" na nás, slovákách a vůberc - všech zení bývylého východního bloku. Příklady přece táhnou. Když už vyrabovali Irák a Lybii, je jasníé kdo je na řadě, Je tam kromě Syrie ještě zepár prosperujících zemiček... tož kdo ví.
  • Podle mne je pravda úplně jinde. Plyn použili teroristé, aby vyprovokovali Američany k akci. Že nemá logiku zabíjet vlastní? Proboha mluvíme o lidech, kteří obětují desítky sebevražedných útočníků, kteří pošlou na policejní stanci své dítě opásané výbušninou!
    Vyšetřování zločinů má logiku. Vrahem bohatého miliardáře nemůže být potomek, který byl vyděděn, ale stále dostává apanáž na živobytí, ale spíš univerzální dědic, který zatím dostává jen malé kapesné, aby se seznámil s těžkostmi života.....
    • Souhlas, ale je fajn vědět kteří a jaký myšlenkový potenciál mají následníci humanitárního bombarďáka.
      Že zasáhli sklad IS je jasný, otázkou je proč tak rychlé a jednoduché rozhodnutí. A kdo tam ty chemikálie ,dodal a proč? Načpak asi byly určeny.. to je důležitější....
  • Dobře načasované od CIA
  • Otázka není jestli to udělaly vládní vojska a nebo ty nevládní, protože to nemá logiku..Otázka zní, kdo ještě tzv. třetí., či dokonce úplně jiná strana..by na tom mohly mít ještě skrytý zájem s cílem to svést na vládní vojska či klidně i na Rusy atd..a taky je dobré se ptát, kdo a kde se ten sajrajt případně vyrobil, komu ho pak kdo prodal či dokonce i přímo dal a nechal tam dovést i odkud..Zatím jsou to všechno jen dohady a tvrzení..
    • Nopro mne je jiná otázka a to - JAK MŮŽE ZEMĚ KDESI NA DRUHÉM KONCI SVĚTA - OHROŽOVAT BEZPEČNOSTNĚ Spojené stáíy. teda leda by se tam už amíci stěhovali a považují Sýrii za svou enklávu.. jo to pak jo.
  • Jen hlupáky můžete krmit bludy, že chemii použil Asad nebo Rusové.. Co by z toho měl Asad a co Rusové- nic jen problémy. A co by z toho měli USA a jejich spojenci včetně ISA- důvod ještě více útočit proti Asadovi a Rusku. Ano 1+1=2.
  • Všechny chemičky jsou na levém břehu Eufratu, tedy na území které Asad neovládá. Zásoby nemá, byly pod mezinárodním dohledem odstraněny. Zato se chemické zbraně používají daleko jinde, téměř denně. A to Sýrii nebo Rusku nikdo přišít nemůže.
  • To už tu bylo se Sadámem pamatujete nezakonný vpád do Iráku.Žádné zbraně se nenašli bordel do dnes neurovnaný.Sadám na provaze.A Irák napůl pod IS a koalicí.
  • měli na tom letišti být ruské stroje a dnes už si tu nepíšeme *9*
  • Asada si neidealizuji, ale určitě není blázen bez taktiky. Aby udělal něco takového ve chvíli, kdy USA začaly měnit svůj postoj, a přestaly trvat na jeho "odstranění", musel by se zbláznit.
    To, aby tento čin provedli, nebo aspoň na Asada hodili, je v zájmu "umírněné oplizice", která se po celou dobu bojů silně mísí a prolíná s IS.
    • Většinový prst ukazuje na Rusy a Asada. Tato teorie ovšem předpokládá, že jedni i ten druhý jsou hlupáci. Asad dosáhl politického vítězství, v jaké před rokem, neřkuli dvěma nebo ještě dříve nemohl doufat: že ho Spojené státy budou brát jako partnera k jednání. Pokud by použil bojový plyn, buď by byl zcela slabomyslný, anebo si naprosto nepřeje žádné jednání – ale toho mohl dosáhnout i bez plynu.
      Zatím se neví, jaký plyn to vůbec byl. Naše autorita v oboru toxikologie profesor Jiří Patočka podle zveřejněných videozáznamů usuzuje na chlor, plyn běžně dostupný a průmyslově vyráběný, a bojový sarin zpochybňuje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit