Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • OSN EU mě to připomímá RVHP! Tehdy nám také nařizovali co musíme a co nesmíme!
  • Úředníci jsou všude stejný patlalové , mají pravdu hoďte děti do kontejneru když je nechcete nebo jak to ti patlalové myslí ? Tisíc let se dávali ke kostelu a jeptišky se postarali ...Asi by se mělo do OSN nebo EU napsat podobné hovadiny jako že nemají zelené stoly,nevhodná svítidla,špatné schody a dělat okolo toho humbuk když novináři nemají co psát a úředníci něším zdůvodovat svou existenci
  • a spol. kritizovali klece v nasich ustavech, a ted se proflakly pomery v britskych zarizenich pro mentalne zaostale, ktere to mnohonasobne prevysuji..brutalita,tyrani,zesmesnovani...kazdy at si nejdriv zamete pred vlastnim prahem!!
  • Rehtam se pri predstave "nezavisleho" Ceska. Kdo bude krmit? Cesko nema ani dostatek prirodnich zdroju, ani prumyslu ani potravin. Nema funkcni armadu a je male.

    Krom reci se na nic nezmuze, jsem pro nezavislost, protoze v Cechahc to klasicky znamena ze miniaturni skupinka na vrcholu zotroci zbytek naroda, aby se ji vedlo dobre.
    Jen do toho.
  • Souhlasím s příspěvky níže. OSN si nevidí do pusy. Na jednu stranu hlásá lidskost a pomoc dětem, na druhou stranu požaduje zrušení toho, co dětem pomáhá žít.
  • Myslím že stojí za to bojovat,protože jak bylo řečeno právo na život má větší váhu než jakýkoliv jiný argument. Toto svědčí o tom že v OSN dřepí stejně neschopní úředníci jako ve vládě této země.
    Nic nelikvidujte ! Nic se nejí tak horké jak se uvaří.
  • Pane Hess. Nedejte se!!! Fandím vám ve vašem počínání. Takovéto "doporučení" mohl vydat jen někdo, kdo neví o 50 odložených dětech, které tu už nemusely být. *4*
  • Tak nevím, co je horší, jestli EU ( teploměry, žárovky a další) a nebo OSN ( babyboxy a další). Pak to na tom světě má nějak vypadat.
    • ... nejlepší je EU, tam vědí co dělají ... konkrétně zaoblení a délka banánu musí byt jednotná ... právě jsem uviděl v reklamách, v rámci nabídky, umělohmotné pouzdro na banán ...
  • Stále nám chce někdo něco nařizovat. Měli by se starat o sebe a nestrkat nos do jiných. Amerika si hraje na Boha. Obsazuje cizí země a pak se diví , že se najdou skupiny, kterým to vadí a mstí se. Amerika je velký kontinent, tak ať si ho hledí a neroztahuje se po celém světě. Že někde umírají lidé hladem, tak to jim nevadí. Babyboxy je to nejlepší, co vzniklo a bude jich zapotřebí ještě více, protože lidé ten tvrdý život nezvládnou. Tato mafiánská vláda řízena ze zákulisí by měla podpořit rodiny s dětmi, aby se rodilo více dětí a pak by byla vyřešena důchodová reforma a nemusel by se prodlužovat důchodový věk, protože lidé z těch stresů a z nekvalitního jídla se ho stejně nedožijí. Nevím, co je tam takových nemyslících bl,bů a dělají všechno špatně a proti lidu. Ničí lidi a tato zem nemá žádnou dobrou budoucnost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit