Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • naprosto nechápu většinu příspěvků – jednou se platí jízdné, tak jakýpak vyjímky. Podáš prst a sežerou ti obě ruce. A holka v 9 letech je ještě tvárná, tady mají taková výchovná opatření svůj smysl. Ta do smrti už nebude zkoušet jezdit na černo!
  • Všechno je to rozpor mezi předpisy a logikou. Situace se dala řešit tak, že holku bych dovez tam kam potřebuje, jistě tu cestu neabsolvovala poprvé (o situaci bych uvědomil dispečera,který by zařídil vše potřebné, jako kontakt s rodiči + následnou úhradu jízdného atd., čímž řidič je z obliga,že veze někoho,kdo nemá na úhradu jízdného a zakoupení jízdenky). Předpisy nám sice říkají,že zakoupení jízdenky je smluvním vztahem mezi cestujícím a přepravcem,na což se vztahuje i vyplácení pojistného v případě nehody. Takže,kdo nemá jízdenku,tak nedostane nic. Když má ale někdo místo mozku tank,pak to takhle dopadne - navíc zbytečnej proo and serr.
    • A nemyslíte, že by bylo jednodušší, aby jí řidič zavolal a zaplatil taxíka?
  • To snad není pravda takový h a j z l řidič, to nevěděl na nástupišti že nemá dívenka peníze.
    Jenže pravda je vždy drsná, naši řidiči se nechovají také nejlépe! Chápu že komunikace s tolika lidmi je složitá, ale nechápu proč si někdo kdo na to nemá vybere zrovna tokovou práci. Brutální jízdy vidíme téměř denně ( alkohol, drogy ) a nepozornost.
  • takto starou mám vnučku, neumím si představit, že by to veselé , uchechtané a milé děcko šlapalo, chudinka malá , v mrazu 7 hodin. Asi by mě zavřeli, ale ten haizel by si asi musel dát udělat nové zuby. *10*
  • Příběh v tom článku popisuje kapitalistické soužití mezi občany. Já bych chtěl ale varovat naši zlatou mládež před návratem socialismu, protože to byl hrůzostrašný režim! Každý musel do práce a to si ještě mohl vybírat, zda přijme práci, kde se upíše třeba na 10 let a oni mu dají podnikový byt nebo nenávratnou půjčku na stavbu rodinného domku. Například jistota, že pokud budu makat a neudělám průser, budu mít práci třeba až do penze, lidi neskutečně deptala. Neskutečné násilí bylo pácháno na nemocných. Místo, aby byl vybírán regulační poplatek u lékaře a poté v lékárně včetně tučného doplatku jako v každé demokratické společnosti za léky, odbyli pacienta tím, že za jeden recept musel zaplatit jen jednu korunu. A co teprve vnucování sociálních jistot, že po dpracování 40 let má člověk právo na penzi. Ženský si vybrečely oči do krvava, když odcházely do důchodu po porození dvou dětí již v 55. letech. Kolik lidí tenkrát snilo o tom, aby mohli dělat o 10 - 15 let déle. Po operacích se dělo lidem také bezpráví. Zpravidla 6 týdnů se člověk zotavoval v nemocnici a poté doma. Vůbec mu nebylo dopřáno sladkého pocitu hrůzy, zda ho po návratu do práce hned nepropustí. A co teprve když Vás do půl roku po operaci poslali do lázní. A ti komunističtí tyrani nám nedali žádnou možnost finanční spoluúčasti a ještě nám prostřednictvím ROH propláceli lístky z vlaku, kterým jsme cestovali do lázni. Ne přátelé, nedali nám možnost zaplatit si ani třetinu. Bylo to opravdu děsivé a devastující období našich dějin. Z lidí a hlavně dětí se stala bezcitná zvěř. Za komunistů mladší vstávali v autobuse, aby pustili sednout ty starší. Dnešní mladí již znají svá práva v demokratické společnosti a pěkně zůstanou sedět. Již nikdy nechci zažít sociální jistoty ani morální zhoubu, která tenkrát panovala...
    • Máš pravdu, byla to hrozná doba; ještě, že je to pryč!
  • CCCP náš vzor na věčné časy!
  • Co jiného se dá čekat od potomků mongolsko tatarských nájezdníků.
    • Nepovídej kozomrde, jak jsi na to přišel?Při orgasmu s kozou? *14*
  • Zni to tvrdě, ale asi se stále řídí stalinovským heslem "nas mnogo" ..........
    • To už se řídí nyní kapitalisticky: davaj ďéngi nebo chcípni.
      • Ano, kapitalisticky, protože "kapitalismus" si vymysleli komunisti na strašení občanů toužících po svobodě. A když jim komunismus zašel na úbytě, tak se chovají podle toho co si vymysleli. Tzv. "kapitalismus" je pouze jiná forma komunismu.
        • Zase si slintáš po bradě kozomrde, alou do chlívku!!!
        • hrdina.vaclav
          A to jsi se učil kde, že kapitalismus je jiná forma komunismu? Nebo jsi na to přišel sám? Vysvětli to. *2* *2* *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit