Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Islámský stát musí být urychleně zničen, jinak zničí nás
  • Ani 1000 islámských teroristů nedokáže to co dokáže náš milovaný Vůdce nadsoudruch Putin!
    • Motorový vidle jsou mnohem chytřejší než ty. *13* ... omlouvám se ostatním účastníkům, ale jemněji to říci neumím. *7*
  • jsou to normální zločinci pod vedení úchylů, stejně jako to bylo v Německu za války, stejně, jako je to v Mexiku, stejně jako je to i jinde.
  • Imámové učí své věrné tomu, že na porobu křesťanů nepotřebují žádné zbraně. Údajně jim stačí dělohy jejich žen. *8*
    Má pravdu, vážení !!! *13* V Německu jsou Turci již 40 let. ... ve Francii jsou machometáni také hodně co do počtu ... Stačí, aby si založili např."Islámskou stranu pokroku v mezích zákona". Pak postupně dospěje jejich volební generace a při dalších demokratických svobodných volbách se tato islámská revoluční strana chopí moci. No a my jim ji v naší demokratické připosr-nosti přenecháme. *16* A jsme v tom, jak v jeteli, končíme *11*
    • AKTUÁLNĚ Nečastější jméno novorozenců v roce 2014 v Anglii? Víte? James? Williem? ee MOHAMED!!!
    • ISIL je banda mafiánů, vrahů a úchylů, náboženství jsou jen mimikry
  • Poslal bych ty co tady chtějí muslimy apod. aby je navštívili, aby věděli zač je toho loket.
    • Vezměte si islámského radikála domů na pár dní. On umí vyrobit výkonnou trhavinu z čehokoliv, čím doma uklízíte. Je dokonale vycvičeným specialistou na boj zblízka a perfektně ovládá kuchyňské nože, grilovací jehly, paličky na maso a další úžasné domácí hračky. Jediné spojení s křesťanským světem, které uznává, je pouze násilné pohlavní spojení v Vaší nezletilou dcerou, No a podle multi-kulti principů Vás bude stát denně kontrolovat, zda svého islámského hosta dostatečně krmíte správnou stravou, zda se může dostatečně často modlit ke svému bohu a zda jej nijak neomezujete nebo jinak nediskriminujete.
  • Proč americká vláda všeobecně podporuje rozmnožování a rozšiřování západní civilizaci nepřizpůsobivých vrstev jako islámců a Romů?

    http://hledani.gnosis.cz/proc-americka-vlada-vseobecne-podporuje-rozmnozovani-a-rozsirovani-zapadni-civilizaci-neprizpusobivych-vrstev-jako-islamcu-a-romu/
    • Protože se jim to vyplatí !!! *14*
      Potřebují Evropu ekonomicky i politicky oslabenou, aby neměli tak silnou ekonomickou konkurenci.
      Americké tajné i veřejné služby rozmršily na blízkém a středním východě co se dalo.Podpoprovaly rebely, místní legální vlády sesadily a tak se se zvedlo stěhování národů.
      Že to takhle dopadne jsem tu v diskusi psal asi od poloviny loňského roku. Proč tak světoví strážci lidských práv a demokratičtí američané nevezmou k sobě do země v rámci NATO koaličního partnerství pár set tisích čmoudů, aby to všechno nebylo na Evropě? Není třeba odpovídat, je to jasné, že? *16*
    • nebo jako anonymů?
    • Psát pod cizím nickem je ubohost a projev nízkého charakteru.
  • Příklady toho, co uráží čuramedány:
    1) křesťanské kříže s Ježíšem Kristem; 2) vánoční prázdniny; 3) hračky představující figurku prasátka; 4) obrázky Josefa Lady; 5) pes na veřejných místech; 6) učebnice – ze školních učebnic anglických školáků byly vypuštěny pasáže o holocaustu, učení o holocaustu uráží muslimy a jejich víru v to, že holocaust neexistoval; 7) jódlování – rakouský důchodce byl zatčen policií za to, že na svém pozemku během sekání trávy nahlas jódloval; 8) naše oblíbené pokladničky ve tvaru prasátek; 9) šunka – když se mluví o šunce, uráží to muslimy; 10) švýcarská vlajka; 11) charitativní akce – charita je osočována jako „rasistická“ atd. atd. atd. atd. atd. atd. atd. atd.
    Kdo se ozve, je umlčen, protože „nepochopil nutnost multikulturních zítřků“. Multikulturalisté nás přesvědčují o naší údajné bigotnosti, netoleranci a matou veřejnost scestnými teoriemi o „pestré společnosti“. Jenže zde se vytváří jen iluze, která s realitou nemá nic společného.
    • Správný pravověrný jarabák be se měl zabít, když uvidí cizí ženu nahou. Tak na hranice pošleme holky z pražské Perlovky ne bo z E55 z Dubí u Teplic.
      Pak bych navrhoval pohraniční území z letadel jako proti škůdcům postříkat vepřovou krví a psí močí.
      Ti, kteří by přece jenom prošli, bych přátelsky pohostil prorostlým vepřovým bůčkem, jaternicemi a jelítky, výtečnou tlačenkou a nechal bych je to zapít kvalitním českým pivem nebo moravským vínem, popř, valašskou trnkovicí.
      A nakonec bych je nechal katolickými biskupy ve vodě pokřtít, aby se tu s námi lépe sžili, když tu chtějí tolik být.
  • Asi začnou brzy na islám konvertovat všichni chudáci, kteří nejsou schopni navázat normální kontakt. Bude tam asi hodně ajťáků. *1*
    Ženské se taky najdou, ostatně pár konvertitek u nás v šátcích taky běhá. Bohužel přitažlivost v mínusové hodnotě, asi bude lepší přitvrdit, zakázat nikáby a povolit jenom burky. Povinnost nosit 24h denně. *2*
    • I to přijde. Islamisace křesťanského světa rychle pokračuje.
  • Tak zní islámské právo !!! I Římské právo, které je pramenem našeho evropského kontinentálního práva, má stejnou zásadu: Dura lex, sed lex. ...Tvrdý zákon, ale zákon. Pokud zůstane evropská civilizace netečně mlčet, jako že se nás to netýká, islámské právo nás pohltí. Musíme se ostře bránit pronikání islámu na evropské území, jako jsme se bránili Čingischánovi, Attilovi, Alarichovi, Saladinovi, Turkům , ale jednu vlnu tažných jsme přece jen zanedbali. Jsou už v Evropě několik století a stále se nepřizpůsobili.
    A.Merkelová veřejně již přiznala, že multi-kulti společnost je trapný omyl. Totéž je s pravdou a láskou - kdo má pravdu? láska k čemu? Vidíme dnes a denně na Nově a dalších komerčních vysíláních, kdo a s jakou láskou páchá těžké zločiny.
    Takže zase musíme volat - Máme hole v ruce !!! *5* a plamen v srdci. *16*
    • ve sterém Římě a v Řecku taky byly ženy bezprávné
      • Bohužel, ano.
    • Výstižné, k tomu se připojuji. A ještě dodávám, že naše civilizace je KŘESŤANSKÁ. Musíme chránit všechno dobré co křesťanství přineslo (a samozřejmě odstranit negativa). Jinak euroatlantickým zemím hrozí islamizace a návrat do starověku.
      • naše civilizace stojí na antice, křesťanství ji jen zpomalilo.
  • A co Quantanámo a další mučírny nikdo z potentátů neprotestoval ti se bojí. *16*
    • Tohle srovnání může udělat jen opravdu velký kretino.
      • ale ono je to stejné

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit