Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak se teda divím, že vůbec nějakej soud byl. ČEZ je stát ve státě a tudíž " velvyslance cizího státu " nelze ani obvinit, natož pak soudit. Opět, zbytečně vyhozený peníze a mrhání časem lidí, kteří se v tohoto nesmyslu účastnili.
  • To je jasné, že se kryplové a gauneři stíhat nebudou, Vždyť je jich plná vláda a soudy prý nezávislé *16* *16* *16*
  • Tome. Pokud se nad tim logicky zamyslis, tak ti musi byt jasny, ze vetsina obycejnych policajtu jsou mozna jeste vetsi Ovcani jako zbytek civilistu. Radovej policajt je nikdo. I kdyby 1000x chtel a ja vim ze spousta by jich chtel, na tyhle lidi a corporace proste v zivote nemuzou. To ridej uplne jiny lidi. U soudcu uz je to jina, ale prestante mit lidi porad pocit ze radovej polda mam nejaky super pravomoce a moznosti.
    Ja sem si 100% jistej, ze byt to na radovejch, tak ty lidi by nevylezli z basy hodne dlouho. Uz jen proto, ze policajti nesnasej, kdyz nekdo nosi kver a hraje si na serifa, protoze od toho jsou tu jen oni. Proto je mame a oni by meli delat takovej typ veci. A druha vec je ta, ze spousta policajtu ma ve svych rodinach nekoho s kym CEZ takhle vyje.ba.l. Myslim tim napr. poskozenej merak kterej je ve verejne pristupnych prostorach domu, nijak nechranenej. Prijde kotrola a rekne, to jste poskodil vy, nebyly spravne udaje po dobu 3 mesicu, dluzite nam 40 tisic. Neudelas ani prd a muzes bejt ten nejlepsi polda ve meste.
    • JOHNY,Vtom máš pravdu.Ono spíše to jde z hora a samotná justice je chapadlo z chobotnice která tam někde nahoře tahá za nitky a ovládá a nařizuje.Díky za reakci *3*
    • Sem si na 100% jistej, že fízlové co popisuješ ty si rádi kopnou do slušných lidí při demonstarcích.Jsou to prasata polatný státu vykonávající exekutivu vládní zvůle na obyčejných lidech. Ti slušní byli vyhozeni nebo odešli sami. Teď už je to jen banda zakomplexovaných zmrdů *16*
      • gemo,to je taky fakt.Myslím že to bude od každýho trošku.Hodný zlý. *11*
        • V procentech, podobně jako u cikánů, proto si sou tak blízcí *16*
  • Ani se nedivím policajtům,že odcházejí a zajímá mě kdy budou odcházet soudci,kteří tímto hrubým způsobem manipulují s bezprecedentním rozhodnutím.Těším se až se budou ustavovat lidové soudy.Hned se půjdu přihlásit.
  • Ne,,ne,raději se nebudu rozčilovat nad tímhle absurdním obsahem tohoto článku.Justice ? pro koho ? tak že shrnuto a podtrženo,stát může vše,úřady a soudy také a to už nemluvím o ústavním soudu který je to samé.Je to všechno lůza a ovčan? držet hubu a krok.Jen tak mimochodem slovo POLICIE je od slova POLITIKA ! pomáhat a chránit, *10* *10* *12* *12* *16*
    • Pravda, policie by to heslo měla změnit. Třeba na " P O M Á H A T ( cigošum, mocným, atd.) A B U Z E R O V A T ( slušnýho občana ) ". A v logu by mohli mít místo hvězdy kopačku a pendrek.
      • To máš pravdu,myslím že to heslo stejnak odkoukali od Amíků NYPD call 911 *2* *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit