Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Konečně něco positivního jako je na Tiscali neznámé téma .Kdo má jiný názor než můj tak je bolševik a další zhovadilosti a urážky jaké např.používá zakomplexovaný Neil Armstrong na různých diskuzích a uráží tím člověka ,který toho dokázal v životě víc než on.Pro mě jako člověka, ne ovčana je to výzva s takovým člověkem polemizovat,aby se srovnal a uvědomil si,že jsou tady zkušenější s životním náhledem než je on.
  • Pokud člověk diskutuje s inteligentním, vzdělaným a otevřeným jedincem, je debata přínosná, poněvadž se může dovědět nové, dosud neznámé informace a dokonce díky těmto informacím přehodnotit a změnit svůj dosavadní názor.

    Ovšem velmi těžká debata je s nějakým r.tardem, který mele jak poškrábaná gramodeska svoje nabiflované ideologické poučky, stokrát vyvrácené pozorovanými fakty. Tam je lepší mávnout nad postiženým jedincem rukou, udělat si z něj legraci a odejít poněvadž pokus o inteligentní diskusi je jen ztráta času. Tak nějak se asi musel cítit Bruno a Galilei když církev ignorovala jejich pozorování ohledně heliocentrické teorie a stále mlela své propagandistické bláboly o Zemi "jako středu Vesmíru".
  • Důležitý je nadhled, na pomluvy a provokace neplatí nic, proto je nejlepší tyto verbální ataky ignorovat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit