Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • doporučuji 50.rodinám toužícím po sirotcích,odcestovat do Sýrie a tam se ujmout výchovných+vzdělávacích procesů.Kdyby snad dospělejší chlapci např.náhradní matku zavraždili ze cti,měli by zbylí členové rodin mít zaplacené tučné pojištění.

  • kapusta
    Jak ti sirotci zaplatili překupníkům? Tady něco nehraje. Lidé ze Sýrie v Německu pobírají dávky ať si je adoptují jejich krajané. Nebo islámské státy, protože v Česku je nikdo podporovat v islámu nebude. Akorát budou mít zmatek, každý chce svoji rodinu, nikoliv cizí lidi a ještě navíc s odlišnou kulturou. Zkuste bydlet v Saudské Arábii.
  • KIMCID

    Asi potravinová pomoc?

  • fosilie

    A že si do dneška nevzali některého našeho sirotka?!V našich ústavech nejsou?!Čistý populismus a snaha se zviditelnit!Naše nechci,já chci něco exotického!Ubohost na ubohost!

  • Předpokládám, že těch údajných 50 rodin nejsou výhradně C..káni, kteří v tom vidí další zdroj sociálních dávek. Ať si je tedy živí za své, když bez nich nemůžou být.

    50 idiotů se najde v každém středně velkém městě, ne tak v celé republice a na čele pochoduje s vypjatou hrudí (jinak nic moc) kariérní politička Šojdrová.

    Ke korytu jí černopr..elnící už nepomůžou, tak hledá téma.....

  • Ale tady přeci vůbec nejde o nějakých 50 adolescentů v již uklidněné Sýrii, že madam Šojdrová? A tu o jezynkách znáte?

  • V migrantské hantýrce se jim říká "kotvy". Tedy zparchantělá rodina pošle malého darebáka.On se uchytí a podle přiblblého zákona EU musí být rodina "sloučena". Je třeba pečlivě sledovat kdo nám takové kudly do zad připravuje.Přidali se horlivě STANáci a TOPáci. Jasně že Kalousek! No hoši budeme si pamatovat.Zejména u voleb.Lidovci samozřejmě vedou.Tito všichni chtějí abychom naše děti odsunuli a cizokrajné nečitelné darebáky přijímali.A Slezská diakonie, že má jako už připraveno pro ně zázemí. No bude třeba se podívat KDO nám tuhle partičku  ve Slezsku  živí. Kdo do ní nalévá penízky, že má na rozhazování vetřelcům.A taková se to zdála slušná organizace.Kdysi.

  • Šojdrová Šojdrová, co tím nesmyslem zase sleduješ ? Nebo jsi to dostala jako stranický úkol ?

    Nechci tady ani jednoho,  byl by to jen začátek, kdoví, co by následovalo. Nápady lidovců jsou cestou do pekla.

  • Proč si je nevezmou domů sluníčkáři a havlisti?? Já je tady nechci!!!

  • V ČR se zajisté najde dostatek rodin,které si vezmou mladé migranty.Ono totiž je v naší republice již dost muslimských rodin,které to udělají,jen jim dát to svolení.Tůůůůdle,nudle.Europoslankyně Šojdrová má zase nápad,asi přemýšlí ve dne v noci.Je jisté,že se tady žadoní o otevření vrátek pro migraci a tyto hrátky jsou velmi nebezpečné.P.Hamáček již zkusil všechno proti premiéru Babišovi,toto je i jeden z jeho bláznivých pokusů.P.Šojdrová,co bude příště?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit