Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hlavně by se nemělo zapomenout,díky komu tu možnost mít ambasádu-muniční sklad mají a ještě jej hlídáme a to jen díky knížeti Tragédbergovy!
    Další důkaz jak moc na nás občany,kteří je živíme,mooooc na nás myslí!!!!
  • takze az me ty policejni buzny zase budou buznerovat za svetla nebo pasy, tak se taky pekne omluvim ...
  • Pokud se ministerstvo zahraničních věcí ČR spokojí s omluvou ze strany palestinských teroristů, tak mě to jen utvrdí v mém názoru, že si vlastního státu vážit absolutně nemohu. Přerušit jakékoliv vztahy a vykázat z ČR, to je postoj svrchovaného státu a ne nějakého zakřiknutého slabocha, který se jmenuje Česká republika!!! Je-li tato ČR skutečným a opravdovým přítelem státu Izrael (a nikoliv jen na papíře a ve vzletných prohlášeních), tak musí stát zcela zásadně na straně Izraele proti této palestinské teroristické pakáži (Hamas aj.), která zákeřně útočí na naše židovské přátele.
    A pro ty Čechy, v jejichž duších je stále místo pro stupidní antisemitismus, připomínám, že to byli v hojné míře právě mladi židovští vojáci z bývalého Československa, kteří za svobodu své vlasti - Československa - bojovali a přicházeli o život na západní a východní frontě!
    V Protektorátě Böhmen und Mähren to byli naši židovští spoluobčané, kteří byli na místě
    p r v n í m , které hitlerovské Německo systematicky likvidovalo! Toto byste měli mít, Češi, vždy na zřeteli při popisu a výkladu své vlastní historie! Oni byli první, na něž se nacistické Německo zaměřilo a provedlo neuvěřitelnou genocidu - holocaust v počtu 6 miliónů vyvražděných židovských obyvatel ze všech států Evropy, kam vstoupila noha nacistického německého vojáka.
  • A za co se vůbec omluvili ? Za to, že ty zbraně sem nastěhovali ti jejich lidi, bez našeho vědomí s logicky zřejmým souhlasem či přinejmenším tichým vědomím představitelů jejich země ? Má vůbec cenu pro naši zemi i v našem obecném zájmu.., tady mít nějaký, takový konzulát , který je spíše skladištěm zbraní s otázkou proč a pro koho vlastně i za jakým cílem.., když jim od naší země tady nic nehrozí ? Ta "omluva" má hodnotu tak akorát věty "bla bla bla.. a jinak nám polibte prdel, my si tady u vás budem dělat stejně co budem chtít"..
    • Naprostý souhlas. Jsou to teroristi a je vidět jak si ti hadráci představují dipolomacii. Už měli být vyhoštěni a kontakty s nimi ukončeny. Zeman měl pravdu, když před lety říkal Izraelcům, že by je měli vyhnat do moře.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit