Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A naše děti se teď za naše peníze budou ve školách povinně učit o mírumilovnosti islámu. Jak je pro ženu svobodné nosit šátek a jiné zajímavosti.
    • Pro Eva .

      Jenže je tomu naopak . Mládež ve školách je oblbována informacemi o "hodných" židech v izraeli , Kteří chtějí žít na okupovaných Palestinskych územích v klidu a v pohodě . Ale ti zlí Palestinci na ně pořád útočí a chtějí po nich aby z jejich území odešli , takže "hodní" židi se musí bránit !

      Prožidonacistickým informačním humusem jsme mediálními žumpami oblbováni všichni ! Slabší jedinci tomu podlehnou a píší kraviny jako vy !
  • Pepin Al Farúk bin Hanad um Humus nám dnes opět řádí *1* *1* *1*
  • Jak teď bude Hamás shánět mrtvé ženy a děti pro televizi ??
    • Je zjištěno, že mu stačí i mrtví už třeba dvacet let, nebo z jiné oblasti. Při vší úctě k mrtvým mírumilovným civilistům.
    • A že asi 70 jezídských DĚTÍ (!!!) uhynulo žízní - to svět nezajímá? Šílený svět! Navážejí se do Izraele, který je léta ostřelován, ale že jinde se páchají otřesné genocidy jenom pro víru, to je ticho, ejhle, o co těm nenávistníkům jde, bohužel, o útlocit ani zdaleka.
    • Vy krávo nebeská !
      • spravně
  • Ty dráty co disouši zrušili, ještě rádi znovu postavíme i z tou PS. Hlavní světové nebezpečí současnosti je Arabáš. Arabáš expanduje a dost silně.
    • Právě. Proto se mají rozumní lidé spojit a podpořit Izrael, který se brání, aby přežil. Svou bojovou písní jasně dokázali světu, že jim nejde o svobodu či co, ale čistě o vyvraždění lidí z Izraele. Chtějí krvelačně vraždit. Ta píseň je usvědčila.
    • Nejhorší ale je, že Aerabáš svou víru nenabízí, ale VNUCUJE a to často doslova ohněm a mečem.
  • Kateřina zde naříká že Hamás bojuje zbaběle. Inu Kačenko nebo Tečko v sukni
    Hamas nemá jako Izrael nejmodernější zbraně za miliony dolarů z USA.
    Proto po něm nemůžeš žádat otevřený boj který by pro něj znamenal sebevraždu.
    Když USA kradla zem Indiánům docházelo k tomu stejnému - rychlý přepad a pak útěk.
    Indián nebyl zbabělec jen se nemohl s lukem rovnat puškám.

    Izrael se chová jako Nacista. Za vraždu jednoho Žida trestá celá města. Kdo to schvaluje
    dává souhlas Nacistickému zničení Lidic a Ležáků.
    • Je podstatný rozdíl v tom, když je člověk zabit zbraní modernou, nebo zastaralou. Za jednoho mrtvého palestince, usmrceného kulkou, může hamás uřezat hlavu 50 Izraelcům středověkým nožem. Arabská spravedlnost infikuje české tupce.
    • Humus dostává peníze z Evropy a USA a také stavební materiál. Jenomže místo aby budoval nemocnice, školy a byty, tak staví odpalovací rampy a tunely k pronikání na izraelské území. Kdyby Humus ty prostředky využil k tomu, k čemu je dostává, tak by si Arabáši v pásmu Gazy žili jak v ráji a ani by nemuseli překonávat svoji vrozenou lenost.

      Izrael nikoho netrestá, ale už mu došla trpělivost. Léta trpěl, aby na něj Humusáci stříleli rakety, už jich bylo víc jak tři tisíce. A to že Humus staví odpalovací rampy v obydlených místech, v nemocnicích a školách a používá tak vlastní lidi jako živé štíty, to je p*asečina vlastní Arabášům, která nemá obdoby.
      • Pro Hmmmm .

        Mezinárodní právo nepřiznává agresorovi právo trestat okupovanyho a beztrestně zabírat jeho území ! Naopak přiznává okupovanymu právo na ozbrojeny boj proti agresorovi !

        Prožidonacistický zpravodajský marasmus kolaborantských mediálních žump , se na vás podepsal !
    • Podpora židonacismu se rovná podpoře nacismu !

      Dvě zrůdny ideologie "vyvolené" rasy , každá s miliony obětí !

      Židoesesácký dobytek Netahjahu je učenlivým žákem Adolfa Hitlera !
    • Myslis ty doby kdy se mezi indiany zanasel mor, ruzne nemoci. Krysy s blechama nakazeny buh vi cim na co nebyli umunni???

      By me zajimalo kdo veskutecnosti zabil vic lidi jestli rusove nebo Amici :-D Indianu asi nebylo par tisic :-DDD
  • Hehe docel dobry pekne jsem se nasmal :-D
    Zide jsou pracovitejsi :-D - vzivote jsme nevidel zida nejak makat rukama - maximalne tabulky na rozdeleni prace :-DDD
    Neznam zadnyho zidovskyho zamestnavatele co by daval vic nez minimum i kdyz sam ma miliony - pod jednim jsem delal jeho mesicni plat byl cca roven platu cely nasi skupiny - 12 lidi :-D Nejak jsem si nevsim ze by toho hodne delal :-DDD
    Je to samej bojovnik za prava je to vsechno ale proste ta politika je hnus. Izrael ceka az mu to USA odsouhlasi, protoze cim delsi primeri tim min zbrani se tam doda a proda.... Tim min nasledne drog tece do evropy ..... No je to proste slozity a vubec nejde o penize :-))) Jo skoda ze neni Iron man, kterej si uvedomil co dela kdyz ve vysledku proti sobe staly jeho zbrane :-(((
  • A co chtějí dělat ?? Budou dál střílet rakety na Izrael a schovávat se za ženy a děti ? Hrdinové Hamásu a Palestiny ??
  • "Za drobnymi kradezi, hledej cikana !"

    "Za velkymi zlodejnami hledej zida !"

    Tyto dve bratrska podradna etnika, lzou, kradou a vrazdi jiz po tisicileti, maji to v genech a jini uz nebudou !
    • Chceš snad říct,že máme ve vladě samé židy? *1*
      • asi tak 99%
      • je jich plny prazsky knesset a na rozkradeni majetku ceskeho naroda se podileli prevazne zide jak z Ceska tak z ruznych koutu sveta. Proto je je vse rozkradeno a Cesko se stalo filialkou Izraele . Cesi si ani neuvedomuji , ze ziji v ukradene zemi.
    • A za podobnymi vylevy hledej blba. At zije Izrael.
      • Rekl bych, že za podobnými výlevy je třeba spíš hledat fašistu nebo komunistu, což je totéž.
  • Teroristé z Gazy nejsou v pozici ve které by mohli určovat podmínky jednání o příměří.
    o Kdy tam bude trvalý mír?
    Po totální porážce muslimských teroristů v Gaze zabezpečí Izrael reálné provedení demilitarizace Pásma Gazy.
    Gaza a veškeré její ozbrojené složky a orgány, včetně Hamasu a dalších teroristických složek v Gaze uznají bezpodmínečně
    Stát Izrael jako židovský stát,
    okamžitě se vzdají úsilí o zničení Státu Izrael, zřeknou se jakýkoliv územních požadavků vůči Státu Izrael a úsilí o „návrat“ tzv. arabských uprchlíků do Státu Izrael a jakéhokoliv ozbrojeného boje proti Izraeli.
    Mezinárodní společenství finančně i jinak zabezpečí mírovou obnovu infrastruktury Gazy. Účelné využití finančních prostředků z mezinárodních zdrojů bude podléhat důsledné mezinárodní kontrole prováděné nezávislou mezinárodní komisí.
    Za těchto předpokladů bude zajištěn trvalý mír mezi Izraelem a Pásmem Gazy a zajištěna územní celistvost Pásma Gazy, včetně nedotknutelnosti a neměnnosti jejich stávajícich hranic, protože představitelé Izraele, nemají a ani v budoucnu nebudou mít žádné územní požadavky na Pásmo Gazy.
  • Mezinarodni tlak na israel sili Nathanyahoo ma bobky protoze zvlaste francouzi pozaduji aby by se resil israelsky war crime.
    Masovy vrah Nathanel uz bezel pro ochranu velkeho bratra.
    “The prime minister asked us to work together to ensure that this strategy of going to the ICC does not succeed,” Rep. Israel told The Post by phone from Tel Aviv.
    Netanyahu “wants the US to use all the tools that we have at our disposal to, number one, make sure the world knows that war crimes were not committed by Israel, they were committed by Hamas. And that Israel should not be held to a double standard,” the congressman said.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit