Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tento soud a držení těchto lidí ve vazbě je opravdu fraška,zločinci z ODS běhají po svobodě a ti,kterým není dokázáno nic jsou sousení a dokonce i za to,že chtěli zmodernizovat nemocnice a kulturní památkymkterým hrozila zkáza.Spravedlnost v tomto státě nebyla za totality a nyní teprve ne.Čeho jsme se po sametové revoluci dočkali-nezaměstnanosti,zpoplatnění zdravotnictví,zdražování,pozdějšího odchodu do důchodů,zvyhodňování cikánů a snižování důchodů na úkor zvyšování platů státních zaměstnanců,polanců a soudců.Musím opravdu uznat,že před rokem 1986 se mi žilo mnohém lépe nežli nyní.
  • Nevím,ale něco mi říka,že Pancová a Kott budou propuštěni.Odsouzen bude jen D. Rath!Otec D.Ratha měl asi pravdu,když říkal,že za tím zatčením vidí ženskou a myslel tím Pancovou.
    • nazorná ukázka toho,jakou máme v naší republice justici,ty kteří studovali v Plzni beru ale z Karlovén univerzity určitě ne,nevěřím,že by naše alma ate takové soudce vzdělávala a na takové úrovni.Ti ústavni možná vystudovali za totality,tam to možné bylo ale ti mladší????????
  • Ta socialne'demokraticka' polocikanka ale musi bejt nadrzena!
    Hosi,nevim nevim,ktery z vas by ji stacil poradne uspokojit.
    Mozna pisatel ANTIPAROUBEK,ten ma IQ prasete,bude asi I telesne postizeny a rika se o techto degeneratech,ze maji extra vydrz *12*
  • My to z té začouzené, smogem sužované a černé jak uhel Ostravy vidíme asi tak: jedná se jednoznačně a nadevší pochybnost o politický monstrproces srovnatelný s tím, ve které přišla o život zrádkyně pracujícího lidu Milada Horáková. Proč jde o politický proces jde vysvětlit triviálně. V naší rozkradené a vytunelované republice kradou skoro všichni. Jde jen o to, kdo kde sedí a jakou má pravomoc. Kontrolní mechanismy jsou nastavené tak, že dělník nemůže nic a ředitelé kradou v miliardách anebo třeba zcela položí podnik a tisíce nevinných pracujících skončí na ÚP. Ve skutečnosti ovšem naše justiční mafie soudí pouze dr. Ratha a spol z jednoho prostého důvodu - jedná se o bývalé opoziční politiky. Kdyby byli členy ODS nebo TOP-09, pustil by je ihned každý soud a pokud ne, tak by to nakonec udělal ten Ústavní, kterému už mimochodem po zásluze nevěří ani Prezident republiky. Náš štajger vždycky říkal: "kurňa děcka já pořád nechápu jak ti komunisti mohli tu republiku předat nezadluženou, když min polovina Čechů tvrdí, že aktivně bojovala proti režimu a prováděla záškodnické akce..." A měl synek absolutní recht...
    • mimochodem pán prezident nevěří nejvyššímu soudu a ne ústavnimu ty kmotře,uznávám,že proces s Rathem je opravdu spolitizován a o krádežích a hlavně v Ostravě jsou podepsání hlavně cikání a ti navíc dostávají státní podpory a dotace,ti ale nebudou souzeni nikdy a navíc jim bude policie pomáhát a chránit je a našince když chce nápravu zmlatí a zatknou.
      Je to těžké,když o te začouzené Ostravě se rozhoduje v Praze,za kandidátku ČSSD z Ostravy,kde schází naší lídři a vznikla opět v Praze se v Praze,nikoli v Ostravě rozhodlo,že se měnit nebude.V Praze nevidí,jak žiji ostravští důchodci a opět v Praze se zozhodlo že ty jejich maličké důchody se zvyší v příštím roce jen o 65 kč.Proč se v Praze nerozhoduje o tom,že v té začouzené Ostravě je nejvyšší nezaměstnanost a jak ji řešit.Jsem ostravák mnoho let,kdysi jsem volil KSČ nic jiného nezbývalo,pak ČSSD,ale nýní se vrácím zpět ke zlatým komunistům a to díky Sobotkovi,který vede ČSSD k programu,který neschvaluji.41 let jsem pracoval na válcovně v hutní stavbě mladeže v Ostravě na směny.Před dvěma léty kvůli úspory pracovních sil odešel a bral podporu,nyní kdy mi schází do důchodu dva roky neberu nic,nikdo mě nechce zaměstnant a nezbývá,než se uchýlit k žebrotě nebo chcipnout hlady.Tak se žije v té naší zaučouzené Ostravě a cikáni si zde žijí jako prasata v řitě.
  • Tihle výtečníci se už těší na fešácký kriminál
  • Stále jsou jen obviněni, mělo by se na ně pohlížet jako na nevinné, ať se to komu líbí nebo ne. To, co s nimi dělají, je opravdu smutnou vizitkou naší justice. Nevím, proč by museli být voděni v poutech policistou od auta až do soudní síně. Vypadá to tak, že někomu dělá dobře tento pohled a ukájí se jím. A ta dlouhá a nesmyslná vazba, to je už přímo zvrhlost. Snad nikdo už nemůže naletět na to stále stejné - mohl by uprchnout do ciziny.
  • ... poslal bych je makat do kamenolomu :)))
  • Chudáci, psychicky a fyzicky nebyli zdeptáni,když brali prachy a podváděli,jenže jim vazba jednou skončí,jen pro nás to bude fyzicky a psychicky s těma psychopatama co dělají politiku náročný asi na pořád.......
    • Kubice ti vymyl mozek.
  • Dalo by se to lakonicky shrnout do tohoto sousloví- Cherchez la femme- nebo-li "za vším hledej ženu" *3* A v této kauze 100% platí, že kam čert *16* nemůže nastrčí la femme Pancovou. *3* *5* *7*
    • Nebo taky,jací rodiče,takový syn (Kott)
  • Měli je pustit najednou.Také všichni stejně rozkrádali stát.A Kott s Rathem byli kamarádi
    • A ty si kamárád Nečase, Vondry, Parkanové, atd a pořád pobíháš na svobodě

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit