Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bohužel, je to tak, jak autor článku píše. Problematický předseda UEFA chce hájit myšlenku fotbalu, jak se neustále kasá, nicméně mu svými činy (výběrem sponzorů počínaje, ignorováním situace s mutacemi konče) spíše škodí nejen u mládeže, které bychom měli podsouvat coby sponzory adekvátní vzory vzhledem k tomu, že se navíc jedná o segment té sportující, ale i dávat příklad, že prevence a úcta k práci zdravotníků je důležitější i než ten fotbal. A to jsem jeho fanouškem..

  • Covid odchází, špíny od Milionu chvilek přicházejí. Zas vytáhli chlívkaři papírové kartonky a špiní obvzduší v Praze svými invazemi blbosti. Zas se trapně vnucují a chtějí se připomenou. Moc pěkně se na jejich blbost napakoval jejich starý guru. To bylo slibů a bojovných řečí. Vyfičel i s penízkama. Teď vymýšlí trapné triky jak to nakradené rozepsat na kopírování letáků. Vypelíchaný zloděj odchází a nový čerstvý tlučhuba přichází. A zas potřebuje kupodivu penízky.To zas budou spontální sbírky na podoru. Jejda ten se někdy na podzim bude topit v penízkách.

    • jediná špína od slovenského eštébáčka přistála v poštovním kastlíku  a prý do vlastních rukou , ten čobolskej z.rd lže a ještě ani obálku neotevřu 😎

  • Je mnoho jedinců a institucí, kteří odmítají participovat na budování covidové totality pod dohledem hygienických prikázčiků a dalších vyznavačů koronavirové věrouky.  Maďarsko zaujímá ve fotbalovém klání sympatický postoj. Život má každý z nás proto, aby jej naplno prožil a nevyhníval zaživa v postavení zaživa pohřbeného člověka v podmínkách lockdownu od hygienických prikázčiků a vládních koronavirových ordnerů. Kdo se bojí nákazy, nechť někam tento sobec zaleze, ale ať ostatním lidem na základě svého požadavku lockdownu neotravuje život. Ustrašení sobci by neměli vnucovat své úchylné představy miliónům lidí, kteří chtějí jen jedno - normálně žít. 

    • no možná byste se mohl nahlásit jako dobrovolník do těch nemocnic, až to zase poletí nahoru a až pak sem zase napsat něco o covidové totalitě..Je to nepoměrně stejná hloupost jako to, že čínskou chřipku rozjeli v Číně Američané.. Protože na ni mají nyní nejúčinnější vakcíny :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit