Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už mu místo mozku do prasečí hlavy nalezlo sádlo, Ochromí tím i preference strany krypl. Proc uz s tou jeho pí*ou netáhne do hajzlu
  • Paroubek je pouze nadutý blb,který hledá zase další cestičku,jak se dostat k výnosnějšímu korytu.Pro tuto zemi je škoda,že už nekopá uran pro Temelín.
  • Nevím, když se berou u huby zaměstnanci a ruší se jim tzv. "benefity", nevím proč by těm co jsou na živnostňáku či OSVČ měly stále zůstávat jejich nehorázné úlevy.. to jsou totiž taky benefity, koupit si auto (často sporťák) za milion na "podnikání" a dalších výhod je tolik že je nebudu vypisovat, je to vidět na každém rohu jak jsou všichni v "úpadku". Ha ha, leda tak tůůdle *3*
  • Podnikatel dnesni doby? Kapitalista-vykoristovatel zijici diky posluhovacum, co musi delat za pakatel a nebo jit jinam. V garazi nekolik aut, vila za miliony, vetsinou vydelano nepoctive.
    Poctiveho podnikatele dneska moc nejde videt. Zije totiz skromnym zivotem.
    A ted me treba ukrizujte.
  • Poznal jsem několik živnostníků a kromě jediného všichni dělali raději "na černo" bez dokladů.
    Nechápu, jak tzv.Podnikatel nebo lépe "PODVODNIKATEL" může být mnoho let v mínusu a mít
    každej rok nový auto a MV s tím nic nedělá nebo nic nezmůže. A pak všem se musí zvýšit DPH
    a vše možné ostatní.
    *7*
    • Možná jste to poznal z letícího letadla tak to bylo rozmlžené.Až Vám řekne zaměstnavatel že budete dělat pro něho na živnost tak si to teprve občíhnete a pak z Vás může hovořit praxe,ale zatím jste mimo mísu.A pak ještě řeknete,že za krizi můžou živnostníci jak se to teď děje z úst hlavně ČSSD a finančák se hojí na těch posledních takzv.pracujících nejlépe dostupná kořist pro ubohého úředníka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit