Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasperny

    Jako to, v čem někteří lidé bydlí a hlavně to, jak to města nebo SVJ nechají dojít daleko, to je fakt jako do nebe volající. Na denním pořádku jsou věci jako odšroubovaná FAB vložka a to, že se vám někdo snaží dostat do bytu. Půl roku jsem to vydržel, ale jako takovou motivaci pro to, abych šetřil a šel pak bydlet do svého, to jsem snad nikdy v životě neměl.

  • milacekpublika

    S tím se nedá nic dělat, bohužel. Taky jsme v podobné čtvrti bydleli, ale po půl roce jsme si zařídili vlastní bydlení. Stavba na klíč Frýdek Místek nás vyšla na relativně rozumné peníze, ale je pravda, že spoustu věcí jsme si prostě dělali pak sami a svépomocí. Jelikož mám v rodině řemeslníky (já mezi ně teda bohužel nepatřím), tak mi to přišlo jako logické. :) 

  • Dostávají "levné" peníze od občanů tak jako poslanci,ministerstva a další dotovaní z daní bez ohledu na výsledky jejich zásluh *6*
  • Stědré sociální dávky a nezájem vlády řešit cikánský problém přináší výsledky, násilí, zločinnost atd. Další finance se ztrácejí v různých spolcích, které se snaží cikánskou menšinu integrovat mezi slušné občany. A občan, ten jen hledí a nevěří vlastním očím.
  • Měli by jste napsat kde berou nájemníci těch domů prostředky na obživu a náem
    • Odpovím následujícími otázkami.
      1) Už jsi/jste někdy viděl cigoše platit nájem ?
      2) Proč cigoši v samoobsluze nikdy nestojí frontu u pokladny a přesto si z té samoobsluhy odnesou, co chtějí ?
      3) Proč přes den postávají na lidmi frekventovaných místech, nebo u bazarů a nabízejí různé věci, které jsou určitě jejich.
      4) Proč v době odpolední přepravní špičky, tvoří skupiny cikánů "tlačenici" v dopravních prostředcích ?

      Pokud jsi/jste správně odpověděl ( o čemž nepochybuji ) na předchozí otázky, jistě uznáš, že každý den cigoši musí tvrdě pracovat a nemá tudíž smysl psát článek na téma " kde berou cigoši prostředky na nájem a obživu ".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit