Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Údajně ano, jenže budou všichni sedět na koberečku,aby jim, probůh, nic nespadlo na zem a některý se pro to neohnul........
  • A setká se taky s pedofilními kněžími?
    • S pedofilními kněžími se setká večer při skupináčích
    • KIMCID
      o samotě?
      • Kucí mu tam ukázali natržený kachle.
      • *1* *1* *1*
        • Tzv. Vatikánská sedmička *1* *1* *1*
          Jinak, to, co se stalo se nedá ničím odčinit. připadá mi to stejně absurdní, jako by Hitler, nebo Stalin si pozval několik postižených lidiček ze zmasakrovaných obcí, nebo koncentráků, etc. a snažili se těm několika přeživším "omluvit za činy svých podřízených! Dokazuje to, že církevní funkcionáři jsou v silném rozporu slov a činů. Zvýrazněno ve velkých počtech oněch neslavných skutků. Z mého pohledu, jen slabí lidé podlehnou masáži se strachem a bludy té které církve. Nejsem a nebyl jsem komunista, to abych okamžitě nebyl za bolševika, stejně tak bych nikdy nebyl věřící tupou ovečkou toho kterého náboženství. *12* *16* *12*
          • Gratuluji všem, kteří si myslí podobně, že nejsou tupou ovečkou bezhlavého stáda. JSOU TUPOU OVEČKOU, JEN CO VEJDOU DO NĚJAKÉHO MARKETU!!! Rozum, pokud ještě nějaký mají, jde úplně stranou. Co je v nabídce, co je v akci, ... a z rozhlasu zní nabídky typu: "Nemáte hotovost? navštivte kancelář, dveře číslo tolik a tolik a okamžitě si můžete sjednat půjčku..." Půjčky na dovolenou, půjčky na vánoce, půjčky, půjčky, půjčky... Sem tam nás navštíví nějací ti šmejdi, případně nás pozvou na předváděčku a my jednáme jako tupé, TUPÉ OVCE. Kolik tupých ovcí dnes opakuje fráze, které si ještě pamatují z doby komunismu a myslí, jak jsou vtipní a chytří!!! Ano, pod vedením SSSR (protože už tehdy jsme měli mezery ve vlastním myšlení a rozumu) jsme se zřekli křesťanství, tím jsme zbourali základy kultury, práva a vzdělanosti a dnes jen opakujeme, opakujeme, zuříme, nadáváme ... a grilujeme! To je tedy úroveň národa ve 21. století!!!
            • Co věta, to lež! Překrucuješ současnost a minulost ke vzoru svému, tedy kapitalistickému! Je ti to k ničemu, neboť lidé nejsou ovce a svou chybu (hadrák 89) už prohlédli. Když jsme u těch zvířat (ovcí) ke kterým přirovnáváš lidi, tak já bych tě přirovnal k PRODEJNÝM MODRÝM S V I N Í M (ŠPINAVÝM, NENAŽRANÝM, ÚTOČNÝM, PROLHANÝM) !!!
            • To je velice výstižné. V tom je právě ta podstata škod způsobených komunismem. Nejhorší ale je, že ty tupé ovce to nechápou. Budeme muset začít znovu a od začátku. Jako před šesti tisíci lety.
          • A co jiného může papež udělat, když už se to stalo? Čas vrátit nelze. Důležité je, že to hodlá přísně postihovat.

            Uvědomme si, že pokud to udělá kněz, tak se o tom hovoří a církev je hned "špatná". Kolik je ale jedinců mimo církev, kteří nejen sexuálně dráždí děti, kterým se to dokonce i může subjektivně líbit, ale často číhají v křoví, přepadají je a znásilňují. A dokonce i vraždí. Vzpomeňme na ten případ zavražděné holčičky z Prahy před několika lety. Nebo případ "Kuřim" podivně zahraný do outu, protože v tom podle všech známek zřejmě "jely" významné soby. A co úchylní sadističtí StBáci (Grebeníček) a bachaři.

            Nejde o to, kdo je nebo byl komunista. Znal jsem i komunisty, kteří těm marxleninským bludům věřili a někteří stále věří a přitom nikomu neublížili a sami z toho nemají žádný prospěch.

            Já nejsem členem žádné církve. Ale třeba si uvědomit, že křesťanské církve uchovávají a nabízejí (ale nevnucují!) křesťanskou viru. Zamyslet se nad tím co je to křesťanská morálka. Desatero je vlastně morálním kodexem civilisovaného člověka, Bible obsahuje zbytky dávného vědění, popisů historických událostí, a záleží na tom zda a jak tomu rozumíme. A svět rozhodně nekončí tam kde končí naše schopnost měřit a počítat. Ještě dál je Realita, která se dokonce vymyká našemu rozumu, logice, její část např. popisuje kvantová fysika. Takže z tohoto pohledu představa Boha jakožto počátku (co to je "počátek"?), příčiny všeho, kosmického principu, jehož smysl nechápeme, nemusí být tak úplně nesmyslná. Samozřejmě to není ten hodný dědeček na obláčku, jak si ho představují dětí nebo lidé neschopni transcendentního myšlení.
            • Právě jsi Tečko odhalil systém střídání služeb u provokací na "Tečkali", a také systém cenzury a jejích osobních zásahů do příspěvků, ve prospěch tvůj, tedy Tečky!
            • On Tečka by možná ani nechtěl plechové trenýrky.
            • Nemíchej se do cizího "oboru", Tečko! Ty jako známý z.ofil (jedno o chybí) nerozumíš pedofilii, leda že ji máš jako vedlejšák! Nasmolil jsi to pracně, ale zbytečně. Chceš-li odčinit své lhaní veřejnosti, promluv si o tom s katolickými duchovními, ale osamotě. Plechové trenýrky si vyrobíš sám pomocí nýtovačky....
            • To střelec:
              Napsal jsem svůj názor. Nevím, jak moc hlásají pedofilní kněží křesťanskou morálku ani jaké procento kněží trpí takovouto úchylkou.

              A jaký je rozdíl, když někdo kvůli „ideálům“ komunismu dokázal druhým omezovat svobodu, mučit je a dokonce ubít k smrti (farář Toufar)? To není profesionální rozpor slov a činů? Ano, fašisti zůstanou fašisty stejně, jako komunisti zůstanou komunisty a tu krev nevinných lidí jim nikdo z rukou nesmyje. Ale církev sama, její představitelé, to zlo, bezpráví a zvěrstva nepáchala. To páchali jiní s odvoláním se na „učení církve“. Sama křesťanská církev má ve svém učení i zásadu „miluj svého bližního jako sebe samého“, „miluj své nepřátele“.

              Ono se snad ve starověku a středověku mimo křesťanskou církev nemučilo, nevraždilo?
              Je také třeba zamyslet se nad tím, kde bychom byli nebýt křesťanského učení. Možná bychom tady měli buddhismus, nebo nějaké přírodní náboženství s lidskými oběťmi, nebo bychom také vůbec nebyli.

              Ano, každý lump čeká na svou příležitost, a využije k tomu nacismus, komunismus, islamismus a třeba i učení křesťanské církve a vybere si z toho to co se mu hodí pro jeho cíle.
            • Jenže ono to je trošku jinak, než podsouváte. Právě ti pedofilní kněží, mají plná ústa křesťanské morálky a skutek utek. To se nedá až tak paušalizovat s nějakými "jinými úchyly". V tomto je sakra rozdíl. Je to jasný profesionální rozpor slov a činů. a také, to "nevnucování křesťanské víry" jste zase přehnal, historie fakta, jasně hovoří, jak toto bylo pojímáno a nemůžete tu historii "odstřihnout" a nevidět ji. Fašisti byli a budou vždy fašisty, i když už Hitler nežije. Jeho šílená ideologie ale ano. Stejně tak církve mají na svém kontě strašně mnoho zla, bezpráví, krve, neštěstí. To, že v posledních letech nemá tu moc, pod vlivem které ta zvěrstva páchala, nehraje roli. Každý lump čeká na svou příležitost! *12* *16* *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit