Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lidi, lidi, myslete trošku.
    Jsem věřící. Sám v sobě. Jakmile vznikne náboženství jakékoliv nebo církve jakékoliv, j e to totalitní vymývání mozků a hra na ovečky (platící) a vlky (inkasující, zneužívající) o ničem jiném náboženství není a nikde nebylo a nebude.
    Nikdy jsem nebyl v jakékoliv církvi či náboženské menšině, většině, přesto této zlodějské bandě musím platit desátky za co??? Za zkorumpovanou zlodějskou vládu??
    Nikdy jsem nebyl v jakékoliv náboženském instituci, přesto se mám bát muslimů a jejich zvěrstev? Katolíků s jejich pedofilií a smilstvem, lží a proradností???
    Mám se v klidu dívat jak se normální malé kostelíky z mnoha a mnoha staletí života mění na mešity a ještě si hrajeme na multikulturní stát přitom, když nám někdo řeže hlavy???
    Copak to ti věřící nevidí čemu věří??? To je něco dobrého co nabízí náboženství??? Je to krásné všude krev a mrtvoly bez hlav????? Křižácké války ve jménu církve zlikvidovaly celé národy a dodnes se s nimi nevyrovnali, zlikvidovali obrovské miliony lidí, kteří se nemohli bránit, dětí, žen a přesto tam lezou další a další, kteří se nechají oblbnout a vymýt mozek aby zase škodili dalším.
    Netuším, čím chce církev a kdokoliv jiný omluvit to, co se děje ve světě, na celém světě, ve jménu náboženství nebo skupinových akcí vedených fanatiky ve jménu čehokoliv, čemu sami věří. To vše už je ve své podstatě zlo, diktatura, zbavení osobní svobody a vražda. To s tím nikdo nehodláte nic dělat a jen blbě kecat???
  • Když jde o oblbování lidí tak se dokážou sčuchnout.
  • ten franz se spolci i s dablem, jen aby to jeho oblbovani lidi bylo ucinne.
  • Ideální, protimusulmanská "trojkoalice"... Vážně míněno..tihle by spolu skutečně měli začít urychleně jednat a raději se učit i za cenu ústupků, vzájemně spolu pragmaticky vycházet proti nepříteli, který je všem těmto společný, bez rozdílu národností v zájmu lidí i v Evropě...! Musulmani jsou vážným nebezpečím pro celou Evropu, Rusko nevyjímaje !!!.. Po mnoha stech letech, naši předkové setsakra dobře i za cenu krve a životů věděli, proč je držet v zemích jejich původu a nepouštět si je dokonce přímo a dobrovolně do Evropy i vlastních domovů, což dnes dělají naivně i impotentně se tomuto bránit, vypatlaní, multikulti "EU politikové", bez toho, aby si v realitách stavu, viděli na špičku nosu v následcích toho, co to může jednou přinést v rámci samotného přežití Evropské rasy, bez rozdílu národů a jiných vyznání, opět ani Rusy nevyjímaje, do zániku tohoto !..Američani mají doma "jen a pouze černochy" a neví co s nimi.., natož ještě tyhle, co znají jen smrt a zabíjení, pokud mají nůž k řezání cizích hlav či jinou zbraň a vidí krev jiného "nevěřícího"..
  • Člověk, který se snaží sjednocovat. Takových by mělo být víc *14*
    Je to ale těžší, než rozdělovat, to jde snáz.
    • Ano, je to tak snadné a hloupé ulevovat si od svých bolístek a smutků a neschopností nadáváním a pliváním na jiné. ale zřejmě i proto neodolatelně lákavé. Díky Bohu za papeže Františka
    • Ehm, nepřítomnost "muslima" ale i dalších zástupců světových náboženství, - v rámci toho "sjednocování" je míněno jako co? *1* *1* *1*
      • |Někde se začít přece musí. Nebo je lepší nic nedělat ? *14*
        • jak nemo !!!!????? neumis psat ty silena vokurko !!!!! co jako nemo !!!!! snad kapitan nemo ????!!!!! nebo ta ryba ???!!!! nebo nemo co ??????? hrajes na klavir????? ne ????? hlavne ze se do vseho s e r e s !!!!!!
        • Lívie, Václave, ta trojkoalice je jasně zaměřená na muslimáky. Ale stejně, když se řeší USáci, EU Rusáci, tak to kupodivu nefunguje. A že by mělo, bo ti flanďáci žádné křížové výpravy už nezorganizují. Bez Rusáků to nemá šance a proto je třeba vytáhnout si hlavy z perdelí a táhnout společně za jeden provaz. *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit