Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak se ti naši zločinci v tom zločinném spolčení tolik snažili s těmi restitucemi, že podmázli i 11 ústavních soudců a teď h o v n o. Papež chce aby ten tunel nebrali. To je ale šlamastika. A nebo je to zase další óbr pokrytectví, jako s tím umýváním nohou vězňům.
  • Tak už je to ověřený a jistý, Buka vyslal do této poklidné a přátelské debaty dštít oheň
    a síru svých 11 (slovy:jedenáct) nejagresivnějších homoušsko-pedoušských ovcomrdů, všechno parazitická pakáž z Olomoucka, dva z nich vzdálení příbuzní Íčka, jedná se o:
    kapila, ratufa, pačes, nosek, hrstka, volf, dušek, locika, lašek, ketub a kolka, a tedy i s Bukou novodobých 12 apoštolů, ale Satana to spolčení hlupců nechává klidným! *16*
  • Hurá konečně a nelže? Nebude platit tedy zákon o církevních restitucích?
  • Asi moc chudou ne, když jenom v našem malém státečku sklízí Vatikán dar v řádu stamiliar Kč. To už ale známe, kázání vody a pití vína.
  • Občané si nepřejí žádnou církev-každý kříž obrácený, tak to musí být *16* *16* *16*
  • Církev potřebuje lidi nemocné, neurotické, protože zdravý člověk nemocnou sektu nepotřebuje.
    V tomto kontextu je třeba vidět i tu jezuitskou hru na chudobu a skromnost (pokud se tak dají nazvat zcela normální věci jako jízda autobusem a zaplacení za stravu).
    Ratzinger přesně věděl koho určit jako svého nástupce - nový "papa" bude nadále prohlubovat osobní a kolektivní neurozu na základě nezpracované sexuality (viz jeho agresivní retorika vůči antidiskriminačním zákonům argentiské vlády) a na základě nerovnoprávnosti mužů a žen a nerovnoprávnosti v církevní hierarchii.
    Vyřešení těchto oblastí by věřící přiblížilo ke zdravé individualitě a tím i k bohu, z čehož má církev strach, protože tím ztrácí svou moc. Církev se sama za boha vydává, její cíl je tedy přivést lidi do náruče církve, ne k bohu.
    Aby se sama v roli boha utvrdila, musí mít církev moc. A to je jediné o co jí jde. Nový program asi bude neurotizovat občany tím, že jim bude vyčítat majetek. Cíl je jasný - nemocní, závislí věřící, nad kterými má církev moc a může je zneužívat ke svým záměrům.
    Novému "papa" jde jen o jedno - aby mu svět potvrdil zbožštění jeho ega. K tomu bude zneužívat i své nové jméno a všechny chudé.
  • Tak fajn. Restituční nároky Papáslibem padly a teď nezbývá než slíbit, že faráři nebudou, jak je v církvi běžné, prznit děti. Není to nemoc, je to zvěrstvo hodné služebníků Božích. Amen pravím Vám vy *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *1*
  • Zeman je hlava státu a náš president,!
  • Že bychom mohli přestat žebrat na léčení našich dětí, na lidský život důchodců až se církev na základě slov papeže zřekne zřekne tzv. restitučních nároků ( ve skutečnosti zlodějiny ). Ale spíše bude nadále říkat trpte a po smrti se budete mít jako církev na zemi ( kvůli těmto kydům tady přece boháči církev pěstují- držte zobáky, nestávkujte a nedej Bože neuchylujte se proti nám k jakémukoliv násilí, pak budete Bohu milí ).
  • nejsem ani komunista ani v žádné jiné církvi, která nám slibovala "někdy na nebesích" ráj, ale příspěvky některých "přispěvatelů" jsou extra super "na úrovni". Když už jste si vymysleli různá desatera, zkuste se jimi řídit a ne se chovat jako dobytek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit