Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Papež se totiž řídí učením , "kdo do Tebe kamenem, Ty do něho chlebem..." Problém je, že ten co do Tebe kamenem, se řídí učením"čím víc jich kamenem (nožem aj.) zabiješ, tím jsi aláhovi milejší..."    Tady dobrý příklad nefunguje...  Když jim pomáhat, tak u nich doma, jenže oni o tuto pomoc jaksi nestojí a vše u nich vybudované si zničí. A ten "blahobyt" za kterým sem údajně jdou, berou jako samozřejmost od otroků, vůči svým pánům. Oni ten blahobyt jen čerpají, ale nebudují. Až ho vyčerpají, tak zas klesnou s životní úrovní na středověk.    Mýlit se, je lidské i u papeže, ale v tomto případě i smrtelné pro jednu civilizaci.. 

  • Tento papež není služebníkem božím, ale nástrojem k destrukci křesťanské civilizace. On asi nikdy neslyšel, co je to džihád, neslyšel, jakou ideologií se řídí islám. Islám není jenom jiná víra. Je nejen semeništěm teroristických agresorů, ale dlouhodobým cílem fundamentalistů je zničit vše, co neodpovídá jejich představě uspořádání společnosti podle Koránu všemi prostředky. V tom hrozí nebezpečí. Kdo byl někdy v mešitě, musí uznat, že prostředí pro muslimské modlitby je velmi komfortní, s měkkými koberci na podlaze, kam může vstoupit jen bosý s umytýma nohama, atmosféra prosvětleného prostoru vzbuzuje příjemné pocity. Masivní migrace mladých mužů do Evropy je jen příprava pro zamýšlené ovládání světa, minimálně Evropy.


  • Celá staletí všichni papežové brojili proti barbarskému islámu a tenhle šmejd otvírá islámu vrátka a dokonce před islámskými barbary poklekl a ještě líbal jejich smradlavé hnáty. Teď se pojede podívat na bordel po cikorkách v košickém sídlišti Luník IX. To zas budou procikánské neziskovky v sedmém nebi.  

  • KIMCID

    Církve nejbohatší mafie světa ať si to dělají oni!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit