Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Před 500 léty v Americe indiáni také podcenili imigraci a kde jsou ... *8*

    Před 3/4 rokem bruselští melody-boys hlasitě kritizovali Orbána a Fica, dnes jim tiše dávají za pravdu. Já Slovákům premiéra Fica závidím.

    Jsou to tak dva roky, co jsem tu v diskusích psal, že Evropa musí své hranice hájit třeba se zbraní v ruce - hranice pozemní, letiště, výsostné vody a přístavy. Byl jsem označen za totaliťáka a pod. Tak to tu dnes máme pěkně naostro. Chcete, abych dál věštil?

    Pokud naše zpravodajské služby hlásají, že naše republika není ohrožená, buď vědomě lžou nebo jsou neschopní. Oba důvody jsou na zrušení takových zpravodajců.

    Dejme vládě a parlamentu fotbalovou červenou kartu, zvolme ty, kteří národ nezklamali a dejme referendem najevo naši národní vůli.
    Nebo se můžeme poučit z historie, kdy Čechové bývali chrabří rekové, když hnali cizáky: "Sudlicemi a klacky je hnali, vesele se smáli a ještě k tomu zpívali..." *16*
  • Uprchlická vlna bude letos silnější. Můžeme se pořád spoléhat na to, že skončí v Německu a Švédsku? Asi ne. Německo je na hraně s kapacitami a bude donuceno činit opatření. Švédsko se uzavřelo. Frontex je, bohužel, zatím chyméra. Kam asi půjdou, pane Ondráčku? Ten problém opravdu neexistuje? Ano, neexistuje pro blbce, kteří si nevidí na špičku nosu, jako vy. Já si v létě objednávám dříví, abych v zimě nemusel trhat parkety a topit s nimi. Jak to řešíte vy? Kecáním o oteplování?
    Kéž bych se vám na podzim mohl omluvit.
    Já mám za sebou 2 mise a práci analytika. Můj zpravodajský nos mne zatím nezklamal, pane prestitute, takže uvidíme.
  • sluníčkáři,kavárenští povaleči,knížata,havloidi,chátra a jiná verbež pořád argumentuje,že se ničeho nemusíme bát,že v česku skoro žádný utečenec není,že to všechno zveličujeme,ale v evropě je těchto špín miliony a my jsme součástí evropy,proto je to nebezpečí už za humny a to už je kousek,ještě kousek a budou v obýváku,vyvalení na divanu a pracovat se jim nebude chtít,jenomže se budou nudit,takže po dobu co my budeme v práci,oni budou rabovat,znásilňovat,vraždit
    • Juro, napsal bych po pravdě "sluníčkáři, hospodští povaleči, komunisti, chátra a jiná verbež..."
      a ostatní bych ponechal. A pak bych se k tomu mohl připojit.

      I když popravdě řečeno, poznal jsem i komunisty, kteří nebyli ani padouši ani lumpové ani vychcánkové ani rozumu mimořádně mdlého, ale slušní pracovití lidé, kteří věřili v komunismus. Ale bylo jich málo.
  • Závidím Slovensku Fica a Maďarsku Orbána...jen my máme to bezpohlavní plešaté vejce s rovnátky... *10*
    • rusku závidím vladimíra putina,ten by měl být prezidentem sjednocené evropy bez prašivců z jůesej
      • Čím se liší fašistický skřet Putin od fašistického skřeta Hitlera? Snad jedině v tom, že Hitler byl fýrerem vědecky, technicky i průmslově rozvinuté evropské země, kdežto Putin je fýrerem rozvojové stepní země.
        • tebe pouze omlouvá to,že jsi málo informovaný,až nás rusko bude zase osvobozovat a zase padnou miliony rusů za osvobození evropy,možná že procitneš a nakonec se jim a jejich památce pokloníš stejně jako já
  • Vážení přátelé,
    Vím, že to není přímo k tomuto článku, nicméně právě probíhají na čt1 "reportéři čt", můžu Vám všem říci, že takovou konspiraci pod vlajkou nynějšího establišmentu jsem ještě neviděl. Jedná se o policejní provokaci z této soboty. Je mi 44 let a politikou a konspiracemi se zabývám od svých 17 let, ale to co teď vidím na čt1 je nechutná manipulace s veřejností za naše peníze jakou jsem ještě neviděl. no právě to naštěstí skončilo
    • Náhodou jsem na tuto reportáž včera přepnul. Vrátila mě zpět do "krásných" normalizačních let. ČT tím poklesla až na samé dno a to, jak se ze všech oponentů současného režimu snažila udělat nacisty, rasisty, fašisty a já nevím, koho ještě, jak se je snažila vybarvit jako osoby psychicky narušené a přizvala si k tomu všeochotné odborníky, to byla skutečně tvrdá kampaň v duchu bolševické propagandy.
  • Autor článku chce zřejmě trumfnou Palatu z iDnes. Asi je jeho obdivovatel.

    " agresivní a xenofobní rétorice, kterou útočí na migranty mířící na Slovensko. Problém ale je, že nikdo k našemu východnímu sousedovi nechce.
    .
    Milý autore, já podobně jako vy a dalších 99.99% obyvatel si agresivně a nenávistně zamykáme své byty a domy, když odcházíme, aniž se většina z nás setkala se zlodějem. Proč vy konkrétně zamykáte? Jste tak nenávistný, že vidíte ve všech občanech zloděje?

    Nemusím si zlomit nohu, abych se zlomeniny bál. Nemusím vyhořet, abych se bál požáru v domě a ženy nemusí být znásilněny, aby se bály jít v určitou dobu v určitých místech.
    To, co vy nazýváte strachem a xenofobií je naopak naprosto přirozená součást lidských i zvířecích vlastností, která je potřebná k přežití.
  • Až Rakousko zavře své hranice a to bude co nevidět, hádejte vy sluníčkáři, prdoláskaři, kchárlovci a podobná individua, kudy slimáci do EU půjdou. Protože jste mentálně opoždění můžete 3x. Já vám stejně napovím, půjdou přes Slovensko a ČR. Pak můžete využít svá práva a vzít si slimáků domů kolik chcete. Já bych vám je přidělil zákonem. Na každého člena vašich rodin 50 slimáků abyste mohli ukázat jací jste demokrati.
  • Napsat, že migranti neexistují, to snad může jen naprostý v.l. Fico měl na tiskovce účastníků V4 absolutně nejlepší projev. A oproti Sobotkovi, který by nemastný neslaný a jen si mlel svoji písničku, že Evropa musí migraci řešit společně, vystupoval Fico jako rázný premiér, jemuž jde o vlastní lid a jeho bezpečnost. Omílané klišé, že u nás žádní migranti nejsou, jak uvádí autor tohoto článku, je krátkozraká hloupost. V Německu jich je milión a máme je tedy těsně za hranicemi a jelikož pohyb osob nikdo nekontroluje, mohou k nám lézt, kdy se jim zachce. A nikdo nikdy nezaručí, že nějaká tlupa okupantů bude nasměrována k nám. Ze dne na den tu můžeme mít najednou 10 nebo 20 tisíc vetřelců a nikdo nebude vědět, co s nima. Proto mě takovéhle články vždy dokáží nadzvednout.
    • ... v Německu také bylo kolik milionů Židů ... *9*
      • Kteří tam žili na dávkách a bavili se osaháváním a znásilňováním žen?
        No neříkejte. To je naprosto nová informace. Můžete sem dát odkaz na zdroj? Díky.
        • Omlouvám se, to nebylo vůbec míněné vůči Židům, ale smeč do německé extrémní historie.

          Podle mého názoru německá nenávist vůči Židům má kořeny mnohem staršího data. Židovskou kulturu lze z dějinného hlediska chápat jako zdroj kultury pro celou pozdější Evropu. V době, kdy v Judei měli vyspělou matematiku, filosofii, literaturu, astronomii a další vědy, Germáni v Teutonském pralese lezli po stromech s bederní rouškou ze psí kůže.
  • Mám dojem, že autor článku asi žje v Americe, nebo Austrálii, když může s takovým klidem obvňovat Slováky a Maďary že šíří poplašné zprávy o neexistující hrozbě. Protože, kdyby žil v Evropě a byl zdravého rozumu, nezplodil by takovou hovadinu ani v alkoholovém rauši.
    A jestli snad nehodlá vystřízlivět, tak ať se podívá sem:

    https://www.youtube.com/watch?v=BUJIm6pgLBE
    • To je bez komentáře. Mezi uprchlíky jsou zločinci, ale oni to tak neberou. Podle nich a islámu jsme povinni jim sloužit jako otroci. Co si myslí naši pohlaváři, nebo nemyslí, protože jim to nařizují hyeny z Bruselu a USA. Uprchlíci nebudou pracovat, kam potáhnou až to tady vyžerou a vybijí? Naši sluníčkáři půjdou také pod islámský nůž, ani konverze jim nepomůže. Hleďte jak IS kamenují, stínají a podřezávají i pravověrné muslimy. Retardovanost sluníčkářů s vypláchnutými mozky, neboť oni nevidí zničení vlastních národů. Lidi braňte se a neposlouchejte " sluníčkáře a makrelku. Komu se to hodí?? Našeho jednoho boha nahradily PRACHY.
  • To je článek jako zpráva z Radia Jerevan. Podle vás pane Ondráčku, když mi bude hořet barák, tak mám zůstat v klidu a neplašit, protože zatím ještě úplně neshořel ?
    Co je to za logiku ? Zkuste méně psát, ale více myslet.
    • mě to připomíná ten for jak vypadne chlap z třicátého patra a letí kolem oken dvacátého patra a říká,zatím je to dobrý

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit