Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pan Okamura asi neví jaké jsou v ČR mzdy. Za minimální plat se pracovat nedá. A to ještě když by měl člověk dojíždět. Otrokářský styl zaměstnávání se v Česku zabydlel a to je špatné.
  • Z tebe se ale Okamuro vyklubal pěkný cocot co? *6*
  • Už pánové žádní romové, cikáni ale Romáci (ropáci) a tak to má bejt. Kdo nepracuje, tak ať pobírá dávky! Okamuro neznáš ještě Čecháčky! Takové *urvy najdeš snad jedině v Izraeli, tam se ta verbež shromažďuje anebo u nás v Česku. Větší *urvy v celém světě nenajdeš!
  • Pišta se válí u počítače a žije na dávkách, je to hnus.
  • Pane Okamuro....až zveřejníte jak platíte své zaměstnance tak se máte k čemu vyjadřovat!!
    Zdalipak je platíte alespoň průměrnou mzdou?
    Zdalipak platíte veškeré odvody a pojistky jak je třeba, nebo děláte to co 90% podnikatelů, a to že platíte pouze papírově minimál.mzdu a zbytek načerno pro okrádání státu a nás všech poctivě platících poplatníků????
    Já jsem vás nevolil, protože do politiky podnikatelé nepatří, pak si dělají ze státu trhací kalendář a dojnou krávu!!! ,.....a nezbývá na důchody a zdravotnicví včetně sociláních systémů!!!!
  • Všichni cikáni,které znám já,jsou vyžraní,plní síly,jsou na podpoře a kradou.Když jde bílý na sociálku,tak s ním zametou,že se nestačí divit.Cikáni si všechno vyřvou.
  • Je to nějak vytržený z kontextu. Pokud jde o cikány, tak když nějakej z nich dostane rýmu, tak je hned na dávkách a v EU jsou z toho auf.
  • Práce není, protože mimo jiné sedí za vysoké platy ve státních úřadech včetně měst a obcí důchodci, kteří mladým zabírají místa. Ve státní službě má jít každý kdo má důchodový věk do důchodu a ne tam vysedávat až do smrti. Stejně nic nového nevymyslí a jen vstát, umýt se oblíct a přepravit se do práce ho tak vyčerpá, že musí nejméně dvě hodky odpočívat. Když chce takový důchodce pracovat, ať jde do soukromé firmy - tam ho určitě přijmou. *9*
  • Vážení, to, že se v tomto státě krade se všeobecně ví. Dříve se kradlo i v továrnách, které ale teď patří soukromníkům a ty si to nenechávají líbit. Je jen na nás abychom si to také nenechali líbit a příště volili nějaké jiné strany - neříkám jaké - z těch nynějších se mi tam nikdo nelíbí. Každopádně Okamura je úspěšný podnikatel tak jako Babiš popř jiní a tudíž mají i ekonomiký přehled či nadhled. Věřím, že by našli ty tunely, rozkradené dotace a zavedli by jiný systém vyplácení dávek. Každopádně však již neplatí, že stát se postará - to byl "socík". Dnes musí šetřit každý v době kdy má práci a ne utratit celou výplatu do poslední koruny. Ačkoliv se Vám to nebude líbit - je to holá pravda.
  • Jeho názory jsou sice (na naše poměry) radikální, ale naše společnost se potřebuje radikálně změnit. Všechno to jsou věci co mají hlavu a patu a v mnoha zemích fungují. Škoda že se takovýto člověk u nás, nutno říci v rasistické společnosti, těžko prosadí. Čím více takových snaživých lidí bude, tím lépe.
    • Rasizmus je opravdu problém nejen u nás, ale v celé Evropě.Cizince, jiné rasy a náboženství spojuje nenávist k naší ve všech ohledech úspěšnější rase. Okrást a podvést a třeba i zabít Evropana je pro ně ctnost. Přinášejí k nám a tvrdě prosazují zvyky, které je doma přivedli k hladomoru. Nepatří sem.Stačí se podívat co už tady napáchali Wietnamci-naše úřady odhadují na daních a clech okolo 60 miliard ročně, které tady nakradou a pošlou domů.
      • Wietnamci mozna neplati vsechny dane co by platit meli ale i tak do statniho rozpoctu prizbpivaji hojne narozdil od zdravych netahel co nikdy nepracovali a presto maji narok na socialni davky aniz by do systemu predtim prispeli jedonou korunou ti mi jsou odpornejsi nez nejaci pracoviti vietnamci!
        • Pracovitý zloděj je nebezpečnější líného. Nedej se zmást. Wietnamci a Arabové mají potenciál zničit tuto kulturu, stačí se jen porozhlédnout po Evropě. Do státní pokladny nepřispívají vůbec nic. Naopak vysávají tento stát. Vždyť to není možné, každý mluví o pár miliardách,které pro formu zaplatí a nikdo nevidí ty desítky a celkově stovky miliard co nakradou. Jedovatý textil, drogy , neplacení cla, 100000 pracovních míst, zničení naši prodejci, kteří platit daně musí, psí jatky, neplacení zdravotního a sociálního pojištění, neplacení daně z převodu nemovitostí, zaměstnávání na černo, zmlácení celníci,korupce, kterou si koupili politiky a media a já nevím co jěště. S Wietnamcemi jsem deset let dělal a fakt mě jako rasa nevadí, ale když vidím, že tady nakradou schodek rozpočtu, tak mě to prostě zlobí a myslet si že přívětivá kuna v kurníku je bezva prostě nemůžu. A štve mě, že se všichni sesypali na předhozenou kost cikánského problému. Copak tato nejednotná a pologramotná menšina může něco ovlivnit? Nebo další hit- levný poslanecký guláš a podobné zakrývání skutečných malérů.
          • Když to tak necháme, bude menšina brzo většinou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit