Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Moc pěkně si policejní kluci poradili ve Francii se studentskou bandou co blokovala školy a pálila ohně. Nechali je klečet s rukama za hlavou ne zemi. Hoši - perfektní nápad! Takové bychom tady potřebovali.Třeba na parazity co okupují v Praze centrum Klinika by to nesmírně zabralo. A video z takové policejní lekce, by jistě rozveselilo i zdejší lid.Páchnoucí vtěrky počmárají  cizí dům slabomyslnými texty a všichni okolo sedají na zadky. Ono se sice najde řešení ale bude to trvat. A zatím ty špíny napáchají škody a škody.

    • Problem je že takle jde zasahovat pouze proti slusnym lidem, kteří poslouchají a mají co ztratit... proti fanatikům ani proti lidem bez pocitu budoucnosti se policii zasahuje těžko.

      Si představte, Kdyby někomu nechtělo sedět s těmi rukami za hlavou, co asi tak ti policisti udělají? Vodní dělá působit taky jenom na lidi, který nejsou zvyklí překonávat odpor. Co by v takových situacích měli pak policistů dělat? Začnou střílet ostrejma? 

      Proto taky na další protesty chystají početní převahu... Protestanty prostě fyzicky zalehne dostatečný počet policistů a tak se humanne zabrání dalšímu pokracovani.

  • Mikron by chtěl být vůdcem Evropy a jak to tak vypadá, tak ho mají dost už i v jeho vlastní zemi.

  • No, obávám se, že věc je složitější a nedivím se, že francouzi mají své "vlády" plné zuby. To co Macron a spol dělají, je v podstatě pokus o úplnou ekonomickou likvidaci bílé střední vrstvy. Dávno tam nejde o pár korun za benzín, je to spíš zoufalý pokus o návrat k rozumné vládě, která lidem nedělá peklo ze života, nezdaňuje víc a víc soukromou dopravu, netahá jim tam (cenzurováno) apod. Kdyby se to ve Francii povedlo, bylo by to super, ale obávám se, že (cenzurováno) Macron má pořád dost moci, aby s těma chudákama zatočil. Přál bych si vidět multi-kulti (cenzurováno) jako Macron a Merkelová ve vězení, nebo ideálně na lucerně.

    • Ono je také zajímavé vidět jak je Paříž "černá". Mnozí "černí" jsou zcela "pofrancouzštění", ale jsou "začerněná" místa v Paříži, kam se zejména po setmění nedoporučuje chodit. 

      • KIMCID

        jsou čtvrtě kam večer nejezdi ani policie.a pokud tam musí je připravená zásahovka je odtamtud dostat.

  • Eliminovat zhoubné důsledky připitomělé macronovské politiky a zejména potenciál naštvanosti na egomaniakálního politického tajtrdlíka Macrona nebude pro pařížské úřady lehké. Veškerá osobní zodpovědnost za rozjitřenou Paříž padá na Macrona, který při své bezbřehé impertinenci se dokonce snaží peskovat i naši republiku.
  • KIMCID

    Já myslim, že se sitace vymkla z rukou hlavně Macronovi. Pamatujete na ten jásod EU médié, když ho zvolili? On byl outsider, neměl silnou voličskou základnu. Byl zvolen jen aby nebyla zvolena Le Pen a stalo se to po obrovské mediální masírce. Co kdyby ve Fr. došlo k přiškrcení migrace a obohacování, jako se dnes děje v Itálii a nakonec by se ukázalo, že to funguje. To jelity nemohly dovolit a tak se přidaly k němu. Část voličů asi i trochu okouzlil a bylo hotovo. Média chrochtala blahem, že demokracie ve Francii zvítězila a odkládá se obrovský průšvih. Macron neomezil migraci jako navrhovala Le Pen, nevyhošťoval a neseškrtal dávky. Jelikož, ale fr. socialismus lidem platí kde co a současně Macron hájí multikulturní stát, musel začít škrtat aby to úplně nekrachlo. Nevzal nepřizpůsobivým lidem, co se na ekonomice nepodílí. Vzal zase těm, co celý ten cirkus financují a v obavě z xenofobie ho volili a tak se stalo, že se Francouzi po pár letech probudili ze sna a teď nestačí zírat a vyšli do ulic. Bohužel jak už to bývá, když se něco takto pohne, nalepí se na to sběř vylezlá ze všech koutů, která vidí šanci beztrestně rabovat a ničit. Pro obohacovače, ultralevičáky i nácky je to blaho.

    Jinak mi vadí dvojí metr novinářů. Když na Ukrajině hořeli policajti, měli jsme online zpravodajství o zlém Janukovyčovi, co poslal proti lidem policii a obrovský tlak médií na jeho odstoupení. Zatímco Francie a Německo oficiálně podporovalo klidnou dohodu a i jí podepsalo, Macron se aktivně účastnil a burcoval k násilnému převzetí moci. Dnes se děsí násilí a média po celé EU nevědí, co k tomu mají říci tak většinou mlčí také. Možná se v těchto dnech Macron dočká toho samého, co prováděl na Ukrajině. Z miláčka a zachránce Evropy z něj bude Janukovyč 2 a nebude stačit zdrhat ale to se EU elitám určitě nelíbí, je to jejich kůň a tak se v tom teď jak press tak politici pěkně plácají.

  • Je to Francie věc a zbytku světa - tedy i naše - zbytečná starost.

    Ale jeden si připomene rok 1968 - tehdy také Paříž...


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit