Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nahoře huj a vespod hnůj.
  • NATO = Globalni teroristicka organizace sponzorovana bankerem Rotchildem a Rockefellerem.

    Nato v Libyi pouziva bomby, ktere obsahuji ochuzeny uran. Samozrejme to popira. USA pouzilo bomby s ochuzenym uranem v Iraku a Avganistanu.

    http://www.youtube.com/watch?v=WDrBh-qMOGY&feature=related
  • Taky by se nase vlada mela zminit, kolik stat zaplati za bezpecnost,ktera bude koordinovana Policii CR (zaplati opet danovi poplatnici) vzhledem k tomu, ze na tuto akci zamiri tisice odpurcu NATO a globalni vlady. Jde videt, ze pan ministr Kalousek neumi pocitat. *1* *5* NATO nas stoji jen zbytecne penize, lide by se meli probudit. *12*
  • To je zase kšeft.. zákony a všechno stranou a kdo to lobisticky vyhraje a protlačí své kamarády na zajištění této akce... V příštím období už ani nemusíme kandidovat a jen si budeme užívat prachů, že páni poslanci.....
  • Ať si to ti lumpové,kteří nás do tak zločinecké organizace,jako je NATO, dotahli,zaplatí ze svého.Jinak jim,po další revoluci,na katovské mučírně,tahat ze zad řemeny,do doby,než se k úhradě rozhoupají.Na důchody není,ale na lumpácké žranice má ,ten vládní dobytek,pořád peněz dost.
  • To máme tolik peněz nazbyt, že si můžeme dovolit takovéto akce? Máme přece již jednu zkušenost, kolik jsme prodělali na zasedání NATO v Praze, které místo zisku zakončilo velikou ztrátou!! Nebo snad zase půjde o to, aby různí VONDROVÉ a pod. mohli rozdávat peníze daňových poplatníků různým PROMOPRO ?
  • Zadné shromáždění NATO!!!
    Nás škubou jak husy a naše peníze rozazovat dobytci budou!!! At tahnou tam kam patří.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit