Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyby se Paroubek,raději přihlásil na Bytízu o místo kopáče uranu a nedráždil lidi.Dávnější úspěch ČSSD,nebyl tehdy zapříčiněn Paroubkovou chytrostí,ale Topolánkovou sprostotou.Tím,že Topolánek k nám chtěl,proti vůli národa ,zatahnout radar USA,pomohlo v dalších volbách ČSSD k vítězství.
  • Jedním ze základů demokracie je přeci názorová pluralita a s tím související schopnost každého člověka veřejně prezentovat své názory a zároveň umění naslouchat názorům oponenta , a když už tak alespoň jednat s každým ve vší slušnosti. Nikdo nemáme patent na rozum a pokud se někdo vyjadřuje s pohrdáním a hrubě útočí na oponenta zřejmě mu jde o to ,aby jakékoliv názory,které se liší od těch pravicových byly zakázány a hrubě potlačovány. Takové to přece bylo v minulém totalitním režimu. Kdo nedokáže slušně diskutovat a argumentovat ,ať se raději do diskuze nepouští.
  • VAŠE VĚC - rusky ETO VAŠE DĚLO - prohlásil Brežněv pár dnů před okupací v srpnu 1968. Ó jak symbolické a sympatické.... :oD
    • Oproti vseobecnemu nazoru je ale skutecnosti, ze Breznev byl proti srpnove okupaci.
  • V médiích to vypadá, jako by nic než pravicová politika neexistovalo," dodal Paroubek. A kdo za to, socani, může, že jste 100 let za opicemi a jediné vaše mediální působení je rozdávání piva na náměstích za 2,- KČ? Ani mávání oranžovými šálami na lidi nepůsobí. Ale jen ten portál založte - už se těším, až se budu vyjadřovat k "levicové politice obyčejného člověka z hotelu Kempinski". Doufám, že diskutující nebudou kádrováni jako v lidovkách.cz a nebudou se muset zapisovat do jakýchsi kartoték, kde budou dohledatelní po "vítězství pracujícího lidu".
    • A kdo může za to, že máš v hlavě tak vymetýno, Kájo? :-)
      Ty už se na to třeseš, až tam budeš diskutovat, co?
      • Karel ma ale pravdu.
        • Ale no tak... "Jediné vaše mediální působení je rozdávání piva za 2 koruný a na lidi nezabírá mávání oranžovými šálami" je nesmyslný blábol zaujatého fanatika, ne pravda. Já taky nemám rád ODS, nikoli pro její pravicový program, ale proto, že její členská základna včetně vedení byla vždy prolezlá zločinci´ gaunery a lháři, ale přesto se dokážu ód podobných výlevů na její adresu oprostit, protože jsou to jen emocionální výkřiky bez jakéhokoli smyslu. Když bude mít něco konkrétního proti někomu ze socanů budiž...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit