Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lží má Nečas plné vole a stále se mu zvětšuje, jak je doplňuje.
  • Jak jsem již včera psala bude to opravdu horký týden. Nečas zase vytáhl kartu Paroubek. Doufám,že mu to již tentokrát nevýjde. Snad už lidé pochopili,že v senátu se opravdu účinně může blokovat ten hrozný program trojkoalice proti všem lidem,kteří pracují ,platí daně a stejně pořád žijí na hranici bídy. Na druhé straně je tu stále dost velká skupina zlodějů,kteří využívají všech možných kanálů jak okrádat na všech možných úrovních. Fotovoltaika, pohonné hmoty,předražené zakázky,přelívání peněz mezi firmami s utajenými majiteli tak dlouho až se tunelované podniky zavírají a lidé zůstanou bez práce i bez dlužných mezd. ODS a TOPka znovu vesele spolupracují tak,aby zůstalo vše při starém způsobu vládnutí a všichni kmotři na svých místech.
  • neco na tom s tim Paroubkem je pravda aspon co rikaji Kockovi pratele a proto jdu volit a vemu sebou par pratel kteri take potpori Necase nebo nekoho jineho hlavne ne CSSD ty kdyz pujde o koryta se spoji s komundirama a kde jsou nejake sliby hlavne ze jsou prachy v kapse, priklad Gross a dnes mu je politika ukradena.
    • to víš, že ano, kadliku. Hlavně ve druhém kole senátek podpoř Nečase proti Paroubkovi. *1* Komiku.
  • Kdo je pan Nečas ,víme také od chvíle ,kdy obhajoval vraždy bratří Mašínů a spol .Stejně tak Př.Sobotka.Takové demagogy máme v čele státu ,kteří se nestydí oblbovat a strašit lidi , v rámci demokratických principů !!! Ano,je to špína, hnus .Odstraňte je z funkcí dřív než bude pozdě !!!!
  • Fujtajbl - s Nečasem i Paroubkem.
  • pro Karla.Jaký soucit pro takovýho zmetka křivýho,podrazáckýho vžyť je to ještě větší hajzĺ než Topolánek.Tehle bude mazat lidem med kolem huby a hledat místo kam jim vrazí kudlu.A to jsem mu v létě fandil jaký je jemný a slušný.Teď bych sobě dal pár facek a na měj plivnul
  • Dle demagogie,jakou Nečas vypouští to vypadá,že z další volební porážky ,má už dnes "plné gatě."
    • nojo je to pan posra.nej a ne čistej.
  • Mějte soucit s Nečasem,vše se mu hroutí pod rukama,prohrál podruhé volby,ODS ztratila většinu velkých měst a tak si musí najít nějakého strašáka.Nečas je na tom opravdu špatně a to ještě neskončilo druhé kolo a tak musí lhát,strašit,ale jestli to nepřehání,protože lidi nejsou blbí!Osobně jsem chtěl volit proti socanům,ale po takovéhle demagogii,kterou lze srovnat jen s tou bolševickou jsem se rozhodl socany podpořit a to ze zásady!Kdo není hlupák,tak ví,že si do vládního programu dali přímou volbu presidenta,tak ať to splní a memusí takhle strašit,oblbovat a lhát!Zlatý Topolánek,Nečas je odporně slizký a odporný a doufám,že mu to lidi dají o vikendu jasně najevo!!!!
  • Přesně tak.Větší lháře než je předseda senátu a premiér tato země jěště neměla.Jsou to hajzlové a pracují podle hesla.Čím hůř tím lip. I ministr propagandy Třetí Říše by se u těchto blbečků mohl něco přiučit.
  • To,že by byl Paroubek za pár let prezidentem Česku nehrozí.Dle nálady ve společnosti,bude Paroubek s Nečasem,v uvedené době,spíše na Bytízu kopat uran,ve společné "brigádě socialistické práce".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit