Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pejsku,nedělej si starosti on tam avyboje dělá bachaře s bejkovcem a nahnal tam už všechny politky bez rozdílu,tak už tam žádný uran nemůže být,vždyť většinu vytěžili vězni v padesátých letech a byl vyvežen do Ruska.Ale někdy se u avyboje s chutí zasměju. *3*
  • No tak, kdyby měl Paroubek nastoupit jako kopáč uranu za zbídačení této země, pak by politici současné vládní koalice museli skončit na šibenici, protože Paroubkova vláda připravovala jeden jediný rozpočet (mimochodem schválený Kalouskem, Parkanovou a dalšími přeběhlými lidovci do TOP). To Kalousek, Nečas a spol. byli téměř u všech schodkových rozpočtů a zadlužili každý z nich zemi tak desetkrát až patnáckrát víc než Paroubek. Samozřejmě si nedělám iluze, že by Paroubek v tomto směru nebyl stejný jako oni, kdyby byl u moci, jenže nebyl.
    • Pes, je to přesně naopak než tady tvrdíš. V celé Evropě, kde se dostali k vládě socani neskutečně zadlužili stát. Oni totiž hodně slibují a hlavně rozdávají lumpenproletariátu, ale vůbec nedokážou dostat peníze do státní kasy. Stejně jako komunisté by neraději těm úspěšným brali a neschopným a nemakačenků to přerozdělili. S takovou politikou se jdi vycpat.
  • Než do politiky,tak je pravděpodobné,že nastoupí jako kopáč uranu,za podíl na zbídačení této země.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit